Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var,

bnm geçen ay fatura ödemem gecikti 15 gün kadar ama bundan sonra sipariş vermemeyi düşünüyorum sipariş vermeyince doğal olarak faturamda olmıcak ama bn gecikme faizimi nasıl ödeyebilirim yani bu faiz heray katlanıp bana yüklü miktarda bi fatura çıkartırmı...

bilgisi olanlardan yardım bekliorum.

faiz kendi üstüne faiz koymuo cnm otomatk ödeme hesabına para yatrdığında avonu arıosn ben temsilciliğimi sonlandırıcm faizimi ödemek istiorum hesabıma para yatrdm çekermisnz dediğinde çekiolar cnm tabi önce sorarsn kaç tl

son güne kadar sipariş veriliyor mu birde ne kadarda gelir sipariş :) Bi soru daha Beni üye yapan bayan verecek ilk siparişleri..Benim adresime gelir mi acaba direk

canım ya çok saol cvbın için ama bn otomatik ödeme yapmıodum havale ile yapıodum oda aynımıdır..

canım ya çok saol cvbın için ama bn otomatik ödeme yapmıodum havale ile yapıodum oda aynımıdır..

havale ise o zaman avonu ararsn önce faizim nekadr die sorarsn sonra ben bugün havale ile o parayı aktarıcm avon heabıma dersn tamamdr normal yine temsilci numarana havale yaparsn o kadr canm

Selam kızlar nasılsınız?..Benim hala temsilci şifrem gelmedi üyelikten ne kadar sonra gelir acaba?

son güne kadar sipariş veriliyor mu birde ne kadarda gelir sipariş :) Bi soru daha Beni üye yapan bayan verecek ilk siparişleri..Benim adresime gelir mi acaba direk

cnm eğer temsilci kaydını göndermişse takım öncün en geç 2 iş gün içnde gelio msj olarak ama hafta sonu olmaz nezaman aldı senin bilgilerini birde ilk siparişi t. öncn verecek ama senin adına senin adresine gelecek birde cuma günü saat 3e kadr falan sorunsuz sipariş verebilrsn k:8den

çok tsk ederım ya bende öle sanıp yapıcakdım cok saolun

merhaba arkadaşlar ben tatildeydim ve bu ay sipariş alamadım...burayı da takip edemedim...kampanya 9 merak ediyorum...geçmiş sayfalarada bakamadım..kampanya 9 hakkında bilgi veriseniz sevinirim...nelerde indirimler var...bayan parfümleri ne alemde....ya da geçmiş sayfaların birindeyse numarasını verirseniz bi bakim ...herkese iyi akşamlar...

merak ettiklerini sor söyleyeyim cnm

kızlar size sorum olacak benim hiçbir bankada ödeme talimatım yok ben faturalarımla gidip bankaya ödeyebilir miyim?ne kadar havale parası alınır?

günaydın kızlarr
şimdi son siparişimi giriyorumda bu 3. olacak birşey takıldı aklıma ilk siparişimde 1 tane k9 katoloğu istedim 2. de 10 tani istedim şimdi istememe gerek yok değil mi? acil cvp istiyorumm lütfen delikafadulden

selam kızlar ct kargom geldi bugün dağıtıyorum gelenleri...

make me up isteyen biri vardı kokusu güzelmiş aklınızda olsun:)))

şimdi birazdan bi yere de katalog bırakıcam. hayırlısı:)))))

hava da sıcak ama çıkıcaz oğluşla bakalım:)

ben kendime şu katlanan aynalı saç fırçalarından almıştım çok hoşuma gitti önerebilirsiniz, bir de dolgunluk veren advance lerden kullanmıştım şampuan ama, yaklaşık bir onbeş gündür kullanıyorum saçlarım cidden dolgun görünüyor bu sefer krem ve spreyinden de alıcam çok beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…