- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.401
selam kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var,
bnm geçen ay fatura ödemem gecikti 15 gün kadar ama bundan sonra sipariş vermemeyi düşünüyorum sipariş vermeyince doğal olarak faturamda olmıcak ama bn gecikme faizimi nasıl ödeyebilirim yani bu faiz heray katlanıp bana yüklü miktarda bi fatura çıkartırmı...
bilgisi olanlardan yardım bekliorum.
faiz kendi üstüne faiz koymuo cnm otomatk ödeme hesabına para yatrdığında avonu arıosn ben temsilciliğimi sonlandırıcm faizimi ödemek istiorum hesabıma para yatrdm çekermisnz dediğinde çekiolar cnm tabi önce sorarsn kaç tl
canım ya çok saol cvbın için ama bn otomatik ödeme yapmıodum havale ile yapıodum oda aynımıdır..
havale ise o zaman avonu ararsn önce faizim nekadr die sorarsn sonra ben bugün havale ile o parayı aktarıcm avon heabıma dersn tamamdr normal yine temsilci numarana havale yaparsn o kadr canm
Selam kızlar nasılsınız?..Benim hala temsilci şifrem gelmedi üyelikten ne kadar sonra gelir acaba?
son güne kadar sipariş veriliyor mu birde ne kadarda gelir sipariş :) Bi soru daha Beni üye yapan bayan verecek ilk siparişleri..Benim adresime gelir mi acaba direk
çok tsk ederım ya bende öle sanıp yapıcakdım cok saolunhayır canım müşterinin evine direk gitmiyor. sen oradan müşteri ekleyince onlara online katalog gönderebiliyosun. onlarda o katalog üzerinden sipariş girebiliyolar. ve o siparişler direk sana geliyo. onaylayınca sepetine atmış oluyosun.
merhaba arkadaşlar ben tatildeydim ve bu ay sipariş alamadım...burayı da takip edemedim...kampanya 9 merak ediyorum...geçmiş sayfalarada bakamadım..kampanya 9 hakkında bilgi veriseniz sevinirim...nelerde indirimler var...bayan parfümleri ne alemde....ya da geçmiş sayfaların birindeyse numarasını verirseniz bi bakim ...herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?