- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.421
günaydın kızlarr
şimdi son siparişimi giriyorumda bu 3. olacak birşey takıldı aklıma ilk siparişimde 1 tane k9 katoloğu istedim 2. de 10 tani istedim şimdi istememe gerek yok değil mi? acil cvp istiyorumm lütfen delikafadulden
sekercik teşekkür ediyorum canım
panoramamızda women of earth var ya sırf onun için 250 tl yapcem diye yine 30 tl açığım çıktı onu verdim 11 tane katoloğum var istemedim bi daha hihoyyyt
teşekkür ederim ilkşahcım
parfümümü göndermiycekler diye tırstım da
mrb arkadaşlar sizce aşağıda yazdığım ürünler nasıl ? kullnıpta memnun kaldınız mı yada bu ürünler hakkında dedikodular duydunuz mu?bana yardımcı olursanız sevinirim.Kendime alıcam çünkü.2.siparişimi kendime ayırıcam.
1 - jillian dempsey'den avon'a özel prosyonel kirpik artırıcı ürün ile göz iklisi var likitli olan
2- Açılıp kapanabilen göz kalemi uzun süre dayanıyor mu akmasın istiyorum
3-Far away gece mi daha güzel gündüz parfümü mü?
4-ıce sheer luscıous edt ler nasıl bişey.Ve hangisinin kokusu daha hoş.Yeşil mi ,mor mu,sarı mı?
5-serumlardan hangisi boyalı saçlar için ideal
6-büyük fırça tarağı nasıl ?
7-badem yağlı durulanmayan saçlar için onarıcı balsam işe yarıyor mu ?
8- rujlardan hangisi güzel akmayan v euzun süre kalıcı olan ?
9-8li göz farı var onlar nasıl uzun süre dayanıyor mu ? Far olarak hangisini tercih edersiniz?
Çok fazla soru sorum kusura bakmayın bilmiyorumkismile ama sizlerin fikirleri benim için önemli.Şimdiden çok teşekkür ederim herkese a.s.
kızlar su an o kdr sinirlymkiii..
biraz önçe almanya kataloğuna baktm yok böle bi güzellik yaaa..tabak takımı bile varrr..hemen o sinirle avona bi mail yolladm..bu ne arkadasım biz o kdr şey alalım en dandikleri bizde olsn ohhhh ne alaa memleketttt...link veriorm kızlar sizde bakınnn..
Campagne 04-11 offiziell
canm bende her ay bakıorum onlara sadece almanya değil dier ülkelerinkilerde harika yaa iç giyimden normal günlük giyime ayakkabıya kadar herşey var ve çok iyi fiyatla çok ta güzeller
bildiğim ürünleri cvplıyım
2- ben seviorum açılıp kapanabilen göz kalemlerinden çok satıyorum ve beyenerekte kullanıorum akma fln olmuo
3- far away gündüz kullanım için ağır kaçabilir bence gece kullanılmalı acayip ağır bi kokusu var
4-mor olanından çok sattım güsel şeker kokusu var
5-boyalı saçlar için serum yok ama saç rengini koruyucu bakım kremi var onu serum yerine kullanabilirsin illede serum istiorum dersen tüm saçlar için pürüzleştirici serum var onu deneyebilirsin
6- bütün ailem o taraktan memnun saçı acıtmadan açıyo severek kullanıoz
8- rujlardan ise ultra color rich mega impact ruj olanlar güsel bide ultra color rich olanlarda güsel kalıcı istersen perfect wear uzun süre kalıcı ruj var onu deneyebilirsin
9- 8li göz farlarını denemedim ama true color 4lü farlardan tavsiye ederim
kızlar su an o kdr sinirlymkiii..
biraz önçe almanya kataloğuna baktm yok böle bi güzellik yaaa..tabak takımı bile varrr..hemen o sinirle avona bi mail yolladm..bu ne arkadasım biz o kdr şey alalım en dandikleri bizde olsn ohhhh ne alaa memleketttt...link veriorm kızlar sizde bakınnn..
Campagne 04-11 offiziell
[/B]
şimdi baktım da gerçekten sinir olacak kadar var katolog bak bak bitmiyor ve çok değişik ürünler var giyim aksesuar çanta iç çamaşırı bile var ya :tomato:
bizimkilerde dönüp dolaşıp aynı ürünleri koyuyorlar haksızlık bu yani alsanaalsanasmile
valla cok gzl ürünler var aynı sirket niye bu hakszlk anlamyrm bizm panaromada bile 15 tl lik parfumu verip gecistriyolr onun icin bile ugrasıyrz ne kadar haksızlık bu yaa zaten ben bırakıyrm avonu
sen zaten genelde kendine alışveriş yapıyordun değilmi canım a.s
yaptıkları haksızlık evet 300 tl lik satış yaptım panoramadaki parfümü alacam diye ya :mymeka:
GÜNAYDIN kızlar çok acil bir sorum olacak k7de kahverengi terliklerden almıstım büyük geldi iade edicem faturası kaybolmus bulamadım yada baska bi ürün icin iadeyle gönderdm hatırlamıyrm ne yapmam gerekiyor yaaa
yok tatlım yaa ben baya ii satıs yapıyrdum ayda 500 falan 3 kampanyada panoroma hediyerni aldım ama bu ay xok sıkıntılı geldi siparsm istemiyrm artık yapmak düsmüyrm üstüne zaten herkes alacagını aldı iki sıkı müsterim de bu ay almayacagm dedi onada sıkıldım:gitme:
maşallah baya iyiymiş satışların
bu ayda yapmayıver tatlım bi dahakine uğraşırsın sende
iyi düşün canım fevri karar verme :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?