Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam canım dediğin gibi can ıskıcı bir durum.Linkine girip inceledim hemen çok sahane şeyler var onda.Bizde de basit şeyler.aynı şekilde irlandanın katoğuna da bakmıştım ondada aynı içmaşırları ,saatlaer,çantalar vs vs şahane şeyler var.nedense hep dış ülkelerde en güzelelri var bize gelince ............ istersen bakabirisin.

ÇİN: 雅芳中国网站
KANADA : Avon cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, jobs, work from home
PORTO RİKO : Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar.
AMERİKA : https://www.youravon.com/REPSuite/login.page
BREZİLYA : Avon Brasil
MEKSİKA : Avon Mexico - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja en casa
PERU : Avon - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde tu propia casa, mujer
VENEZUELLA : Avon Cosmetics de Venezuela
ARJANTİN : Cosméticos Avon Argentina
FRANSA : Avon - cosmétiques, beauté, maquillage, soins de la peau, parfums, travail à domicile
ALMANYA : AVON - Kosmetik, attraktive Verdienstmöglichkeiten, arbeiten von zu hause aus, Make-Up, Hautpflege, Duft,
İNGİLTERE : Avon -
İSPANYA : Avon - cosmética, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde casa
IRLANDA : Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from homeTURKIYE : A V O N - Yarına Merhaba

bildiklerimi yanıtlıyorum hemn
2.sorunun cevabı kalemler harika her rengini aldım nerdeyse süperr bu sıcaklarda akmyorr havuza denize girdim onda bile akmadı desem yeridirrr ama tahta kalemlerden sürseydimmm öcü gibi olurdum
4.sorunun cevabı mordan satmıştım güzel kokusu gerçekten soğutulmuş meyve okusu gi bi kokuyorr
hafif yani..
6.büyük fön fırçası tarağını sakın alma aldım iade ettimmm seyrek seyrek kısa kısa telllii çok dandkk helede benim gbi düz saçların varsaaa işe yaramaz
ama bu k9 da yeni bi fön fırça tarağı çıkmış onu almayı düşünüyorum..

merhaba şekerlerr
azkaldı k9a ama ben girmiycem sipariş yarında eşimle gtcem tatilee
artık sonraa grerimmmm istediklermii gerçekten bu katolok süperr

meksikanın ki bizimkindn de kötü arjantinin ki harika parfum acısından gzl gzöküyr.. ama fiyatlar ne öyle ya 200 dolar for away aboooow

bize gelen ürünlere şükretmek lazım dediğin gibi kötleri görünce bizim ki iyi diyoruz fakat niçin en güzelleri bizde değil demi ama. Haydi kızlar hep beraber avona mesaj atalım istekelrimzi iletelim.Niçin bizde yok diye? Sizce ne dersiniz? olumunekankayizsmile

cevapların için çok teşekkür ederim göz kalemini kesinlikle alımaya karar verdim.ayrıca o mor şişeliyide alıcam kesinlikle.Sizin katlogda 1deki rimel yok mu ? yada hangi rimeli tavisye edersin.uzun ve doldu doldu olsun istiyorum a.s.

tatlım avona nsıl msj atıcz

mesala almanyada irlandada vb. olan ürünler bizlerde niçin yok diye :1hug:Talepte bulunuruz.hepimiz birden aynı şeyi talep edersek belki onlarda o ülkelerdeki katalogları inceler, belkide bizim fikrimiz onaylayıp katalog sayfasını çoğaltıp o ürünlerden ekleyebilirler.

Son düzenleme:
hadi ya arkadaşın ayıp etmiş ama bari nedenini söyleme açıkça uydur bişey canım sıkılmasın değil mi :çok üzgünüm:

inş. tak-mamlarsın canım yaparsın sen yerimseniben

insan böyle seylere gereçektende sinir oluyo benimde görümcem buna benzerini yaptı okadr gücüme gitmiştiki düşman yapmaz dedim

bana da oldu bir kaç kez öyle yaptıklarında direk git bundan sonra ondan al bana gelme diorum sonra gelio ya nie öyle yapıosn falan filan dio :umursamaz:

ya bi harika bu almanya kataloğu niyebizde yokki hele o çamaşırlar, kırmızı canta ve şemsiye her yaşa hitap eden sayfalar yok yok spor ürünleri bayıldım bu kataloklar bizde olsa süper olurdumafoldumben

Kızlar ufakta olsa bi sorunum var el atarmısınızzz ?
K8 kataloğunda Full Speed paket kodunu girmediğim için ürünlerin ücretleri ayrı ayrı faturalanmış ve dolayısıyla fatura yüksek kesildi .
Şimdi bu ürünleri iade edicem nasıl iade oluyo bilgilendirirmisinizz?
İade için 2 adet fatura var biri Asıl ßiride Suret olarak var hangi faturayı göndericem ürünlerle .
Takım öncümü aradım ama ulaşamadım siz yardımcı olabilirmisinizzz ?
Şimdiden teşekkürler..

suretle gönder cnm farketmio o yanlış gelen ürünleri işartleyip kargo ya teslim edeceksn siparişler birlikte ürün iade yazısı gelmiş olmalı gelmedi mi cnm

suretle gönder cnm farketmio o yanlış gelen ürünleri işartleyip kargo ya teslim edeceksn siparişler birlikte ürün iade yazısı gelmiş olmalı gelmedi mi cnm

Asıl Faturasını hazırlamıştım canım .
Kargo geldi yeni ürünlerim geldi onunla hemen iade ettim bi sorun çıkmaz inşallah ilk defa iade yapıyorum .
Çok teşekkür ederim canım Çok sağol a.s.

Aaa evet gelmiş canım şimdi gördüm diğer faturaların arasındaydı dikkat etmedim demekki kaydirigubbakcemile3
Yanlız ben fiyat yazmadım bi sorun çıkmaz dimi Diğer aşamaların hepsi doğru sadece fiyat yazmadım umarım bi sorun çıkmaz.:uhm:

yaa kızlar bugün 125 tl siparişe allık hediye var ya. benim siparişim yok. ama o allığı çok beğendim. eline geçipte takas etmek isteyen yada bana satmak isteyennn vaaaa mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…