- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.441
kızlar su an o kdr sinirlymkiii..
biraz önçe almanya kataloğuna baktm yok böle bi güzellik yaaa..tabak takımı bile varrr..hemen o sinirle avona bi mail yolladm..bu ne arkadasım biz o kdr şey alalım en dandikleri bizde olsn ohhhh ne alaa memleketttt...link veriorm kızlar sizde bakınnn..
Campagne 04-11 offiziell
bildiklerimi yanıtlıyorum hemnmrb arkadaşlar sizce aşağıda yazdığım ürünler nasıl ? kullnıpta memnun kaldınız mı yada bu ürünler hakkında dedikodular duydunuz mu?bana yardımcı olursanız sevinirim.Kendime alıcam çünkü.2.siparişimi kendime ayırıcam.
1 - jillian dempsey'den avon'a özel prosyonel kirpik artırıcı ürün ile göz iklisi var likitli olan
2- Açılıp kapanabilen göz kalemi uzun süre dayanıyor mu akmasın istiyorum
3-Far away gece mi daha güzel gündüz parfümü mü?
4-ıce sheer luscıous edt ler nasıl bişey.Ve hangisinin kokusu daha hoş.Yeşil mi ,mor mu,sarı mı?
5-serumlardan hangisi boyalı saçlar için ideal
6-büyük fırça tarağı nasıl ?
7-badem yağlı durulanmayan saçlar için onarıcı balsam işe yarıyor mu ?
8- rujlardan hangisi güzel akmayan v euzun süre kalıcı olan ?
9-8li göz farı var onlar nasıl uzun süre dayanıyor mu ? Far olarak hangisini tercih edersiniz?
Çok fazla soru sorum kusura bakmayın bilmiyorumkismile ama sizlerin fikirleri benim için önemli.Şimdiden çok teşekkür ederim herkese a.s.
meksikanın ki bizimkindn de kötüarjantinin ki harika parfum acısından gzl gzöküyr.. ama fiyatlar ne öyle ya 200 dolar for away aboooow
bize gelen ürünlere şükretmek lazım dediğin gibi kötleri görünce bizim ki iyi diyoruz fakat niçin en güzelleri bizde değil demi ama. Haydi kızlar hep beraber avona mesaj atalım istekelrimzi iletelim.Niçin bizde yok diye? Sizce ne dersiniz? olumunekankayizsmile
bildiklerimi yanıtlıyorum hemn
2.sorunun cevabı kalemler harika her rengini aldım nerdeyse süperr bu sıcaklarda akmyorr havuza denize girdim onda bile akmadı desem yeridirrr ama tahta kalemlerden sürseydimmm öcü gibi olurdum
4.sorunun cevabı mordan satmıştım güzel kokusu gerçekten soğutulmuş meyve okusu gi bi kokuyorr
hafif yani..
6.büyük fön fırçası tarağını sakın alma aldım iade ettimmm seyrek seyrek kısa kısa telllii çok dandkk helede benim gbi düz saçların varsaaa işe yaramaz
ama bu k9 da yeni bi fön fırça tarağı çıkmış onu almayı düşünüyorum..
merhaba şekerlerr
azkaldı k9a ama ben girmiycem sipariş yarında eşimle gtcem tatilee
artık sonraa grerimmmm istediklermii gerçekten bu katolok süperr
tatlım avona nsıl msj atıcz
bu ay da var baklm su havlu takımını almak istyrm 3 tane daha sac ürünlerinden satsam tamamlıyrm 180 mi ne satsıım oldu daha siparsini istemedigim kişilerde var kısmet en sinir oldugumda en yakn arkdsm geliyo sipars veriyor 30 40 tllik sonra eve gidiyr ertesi gün falan bi mesaj benim sip iptal ediver cnm sevgilim annesinin arkdsından alcak bi dahaki ay senden alcaz tamm bb 2 aydır aynı seyi yaptıı alsanaalsanasmile
Kızlar ufakta olsa bi sorunum var el atarmısınızzz ?
K8 kataloğunda Full Speed paket kodunu girmediğim için ürünlerin ücretleri ayrı ayrı faturalanmış ve dolayısıyla fatura yüksek kesildi .
Şimdi bu ürünleri iade edicem nasıl iade oluyo bilgilendirirmisinizz?
İade için 2 adet fatura var biri Asıl ßiride Suret olarak var hangi faturayı göndericem ürünlerle .
Takım öncümü aradım ama ulaşamadım siz yardımcı olabilirmisinizzz ?
Şimdiden teşekkürler..
suretle gönder cnm farketmio o yanlış gelen ürünleri işartleyip kargo ya teslim edeceksn siparişler birlikte ürün iade yazısı gelmiş olmalı gelmedi mi cnm
suretle gönder cnm farketmio o yanlış gelen ürünleri işartleyip kargo ya teslim edeceksn siparişler birlikte ürün iade yazısı gelmiş olmalı gelmedi mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?