Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

indirim broşüründeki kokular hakkında bilgisi olan var mı? bide simple elementler nasıl?

ewt gerçekten harikalar yaa
tatlm tsk ederm baktım ama en güzeli almanya gibi geldi bna..
hmm speçtra güzel tatlm
aynen öleeee

günaydın kızlar nasılsıznız bu sabah . Sizlere hep soru soruyorum ama zaten burası tavsiye yeri öyle değil mi ?

tüy dökücü kremlerden kullanlar varmı ? önerirmisiniz *? Hangisini kullandınız? Tüyleri çoğaltam gibi yan etksi var mı ?

Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar faturam kayıp iade yapmam lazım ne yapabilirim ne olur bir cvp yaa

günaydın canım ben yeni olduğum için hiç bir bilgim yok , eğer bir fikrim olsaydı kesinlikle paylaşırdım. Ama Cuma günü takım öncüm gelecek eğitim vermeye ona sorucam bu konuyu da. Çünkü yarın benim de başıma gelebilir. kaydirigubbakcemile5

Günaydınlar Kızlar,
Bişi sorcam size ödemelerimi kredi kartım ile yapıyordum ben şimdi 2 gün geçti ve yeterli bakiyem yok,
bankadan temsilci numaramızı vererek ödeme yapıyorduk diğmi? banka fark ediyormu, istediğim bankadan ödeme yapabilir miyim ?
bilgi verebilirseniz hemen ödeme yaptıracağım

cnm ürünleri 750 ile çarp çıkan sonuç geliş fiyatı bknz
15*750=11250 çıkıo yanii 11.250:lepi:

[[/B]

cnm sağol da bazı ürünlerde bu sökmüyo kaydirigubbakcemile3 ben bi kere yaptım bunu..hesapladığımdan fazla geldi ürün...indirim yapılan bazı ürünlerde (özellikle küçük fiyatlılarda)kar oranı daha düşük oluyo..%33 yerine 20 gibi oluyo mesela akannehir

nevresim takımı da göndrmk zornda kalırım cnmm bib sekildde SAtıcsm artık tane

işte bu sinir olduğum şey..hem vaktinde gönderme hemde verdiğin hediyeyi geri isteme parasını iste..nasıl bişye ya...temsilci de suç olsa neyse...ama düzenli sipariş veriliyo...ama avon göndermiyo..kardeşim suç sendeyse kimseden bişey talep edemezsin.. klava:

canım sanıırm ürünleri söylüyosunuz..bu gene ii..ben bikaç yıl önc ebakmıştım.bizde satılan ürünleri mercekle arıyosunuz sitede..şimdi gene ii..en aızndan çoğu bizi m katalogda da var ohaoldumsmile

hayr cnm hiçbir üründe fark yok aksasuarlar 85 ile çarpılıo çıkan sonuç geliş fiyatı oluo diğer tüm ürünler takılar dahil 75 ile çarpılıo kâr yüzdeliği değişmio hiç zaten aksesuarlar içn 1 yıl önce uyarı gelmişti geliş fiyatı farklı die

sordum bebegim istanbulu ara anlat faturanı göndersinler sonra iade yap dedi sinir oldum ya su aavondan cektigim nedir benim

sordum bebegim istanbulu ara anlat faturanı göndersinler sonra iade yap dedi sinir oldum ya su aavondan cektigim nedir benim

bu mesajını bi oriflame temsilcisi görse kesin gel seni oriflame ye kayıt yapalım o daha basit hiç sorun çıkmıo daha kazançlı falan filan derdi
deli ettiler beni ya mailler msjlar bilmem ne bayılıolar avonu kötüleyp avoncuları kendilerine çekmeyeyasakkelimeyasakkelime

selam arkadaşlar,k8den 2 faturam var yatırcam şimdi pttden,2faturanında ödeme günü daha gelmedi.pttden gidip yatırdığımda 2 fatura ödeme var diye işlem parasını ayrı ayrımı alır yoksa sadece 1 fatura ödüyormuşum gibi tek işlem ücretimi alır.bu şekilde ödeyen olup da bi bilgisi olan varsa yazabilirmi???

Akbanka gitsene cnm ücret almıodu ben yaptığımda istediğin faturayı istediğin şekilde ödüolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…