- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.461
kızlar faturam kayıp iade yapmam lazım ne yapabilirim ne olur bir cvp yaa
ewt gerçekten harikalar yaa[/B]
şimdi baktım da gerçekten sinir olacak kadar var katolog bak bak bitmiyor ve çok değişik ürünler var giyim aksesuar çanta iç çamaşırı bile var ya :tomato:
bizimkilerde dönüp dolaşıp aynı ürünleri koyuyorlar haksızlık bu yani alsanaalsanasmile
tatlm tsk ederm baktım ama en güzeli almanya gibi geldi bna..selam canım dediğin gibi can ıskıcı bir durum.Linkine girip inceledim hemen çok sahane şeyler var onda.Bizde de basit şeyler.aynı şekilde irlandanın katoğuna da bakmıştım ondada aynı içmaşırları ,saatlaer,çantalar vs vs şahane şeyler var.nedense hep dış ülkelerde en güzelelri var bize gelince ............ istersen bakabirisin.
ÇİN: 雅芳ä¸*国网站
KANADA : Avon cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, jobs, work from home
PORTO RİKO : Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar.
AMERİKA : https://www.youravon.com/REPSuite/login.page
BREZİLYA : Avon Brasil
MEKSİKA : Avon Mexico - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja en casa
PERU : Avon - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde tu propia casa, mujer
VENEZUELLA : Avon Cosmetics de Venezuela
ARJANTİN : Cosméticos Avon Argentina
FRANSA : Avon - cosmétiques, beauté, maquillage, soins de la peau, parfums, travail à domicile
ALMANYA : AVON - Kosmetik, attraktive Verdienstmöglichkeiten, arbeiten von zu hause aus, Make-Up, Hautpflege, Duft,
İNGİLTERE : Avon -
İSPANYA : Avon - cosmética, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde casa
IRLANDA : Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from homeTURKIYE : A V O N - Yarına Merhaba
hmm speçtra güzel tatlmcevapların için çok teşekkür ederim göz kalemini kesinlikle alımaya karar verdim.ayrıca o mor şişeliyide alıcam kesinlikle.Sizin katlogda 1deki rimel yok mu ? yada hangi rimeli tavisye edersin.uzun ve doldu doldu olsun istiyorum a.s.
aynen öleeeeya bi harika bu almanya kataloğu niyebizde yokki hele o çamaşırlar, kırmızı canta ve şemsiye her yaşa hitap eden sayfalar yok yok spor ürünleri bayıldım bu kataloklar bizde olsa süper olurdumafoldumben
tatlm tsk ederm baktım ama en güzeli almanya gibi geldi bna..
hmm speçtra güzel tatlm
QUOTE]
EDA17 ; canım cevapların için teşekkrü ederim ama benim bu katalogda görmedim.Yok sanırım.Ama k9 gelince onda bakayım. Sanırım sizde JD rimel yok.opuyorumnanaktan
kızlar faturam kayıp iade yapmam lazım ne yapabilirim ne olur bir cvp yaa
günaydın kızlarr
semertacım iş bankasından yapabilirsin yakınlarda varsa a.s
cnm ürünleri 750 ile çarp çıkan sonuç geliş fiyatı bknz
15*750=11250 çıkıo yanii 11.250:lepi:
[[/B]
nevresim takımı da göndrmk zornda kalırım cnmm bib sekildde SAtıcsm artık tane
selam canım dediğin gibi can ıskıcı bir durum.Linkine girip inceledim hemen çok sahane şeyler var onda.Bizde de basit şeyler.aynı şekilde irlandanın katoğuna da bakmıştım ondada aynı içmaşırları ,saatlaer,çantalar vs vs şahane şeyler var.nedense hep dış ülkelerde en güzelelri var bize gelince ............ istersen bakabirisin.
ÇİN: 雅芳ä¸*国网站
KANADA : Avon cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, jobs, work from home
PORTO RİKO : Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar.
AMERİKA : https://www.youravon.com/REPSuite/login.page
BREZİLYA : Avon Brasil
MEKSİKA : Avon Mexico - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja en casa
PERU : Avon - cosmeticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde tu propia casa, mujer
VENEZUELLA : Avon Cosmetics de Venezuela
ARJANTİN : Cosméticos Avon Argentina
FRANSA : Avon - cosmétiques, beauté, maquillage, soins de la peau, parfums, travail à domicile
ALMANYA : AVON - Kosmetik, attraktive Verdienstmöglichkeiten, arbeiten von zu hause aus, Make-Up, Hautpflege, Duft,
İNGİLTERE : Avon -
İSPANYA : Avon - cosmética, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancias, trabaja desde casa
IRLANDA : Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from homeTURKIYE : A V O N - Yarına Merhaba
cnm sağol da bazı ürünlerde bu sökmüyo kaydirigubbakcemile3 ben bi kere yaptım bunu..hesapladığımdan fazla geldi ürün...indirim yapılan bazı ürünlerde (özellikle küçük fiyatlılarda)kar oranı daha düşük oluyo..%33 yerine 20 gibi oluyo mesela akannehir
hiç bir bilgim yok cnm takım öncüne sordun mu, bu arada gözlükler ne alemde satabildin mi?
günaydın canım ben yeni olduğum için hiç bir bilgim yok , eğer bir fikrim olsaydı kesinlikle paylaşırdım. Ama Cuma günü takım öncüm gelecek eğitim vermeye ona sorucam bu konuyu da. Çünkü yarın benim de başıma gelebilir. kaydirigubbakcemile5
sordum bebegim istanbulu ara anlat faturanı göndersinler sonra iade yap dedi sinir oldum ya su aavondan cektigim nedir benim
selam arkadaşlar,k8den 2 faturam var yatırcam şimdi pttden,2faturanında ödeme günü daha gelmedi.pttden gidip yatırdığımda 2 fatura ödeme var diye işlem parasını ayrı ayrımı alır yoksa sadece 1 fatura ödüyormuşum gibi tek işlem ücretimi alır.bu şekilde ödeyen olup da bi bilgisi olan varsa yazabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?