Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sabah mesaj attım ama kimse bana dönmedi mafoldumben

tüy dökücü kremler hakkında fikriniz yok mu arkadaşlar :Saruboceq:

cnm ben hiç sewmiorum tüy dökücü kremleri yaa hiçbir işe yaramıomş gibi gelio 2 kez aldım avon değildi ama biri sesu diğeri weet hiç sewmedm birdaha da kullanmadm krem yerine tüy dökücü köpük al inanılmaz memnun kalırsn köpüğüde sesu almştm hala kullanıorum

çok teşekkür ederim canım iykide hemen krem almamışım.tamam ozaman bende köpük alayım. a.s.

Akbanka gitsene cnm ücret almıodu ben yaptığımda istediğin faturayı istediğin şekilde ödüolar
cnm biliyorum ben de normalde akbankta yatırıyorum almıyolar işlem ücreti ,ama uzakta kalıyo bana akbank ptt de yatıriim diyorum sürekli sorun çıkıyor,benimde başka yerde bi işim vardı oraya yakın bi akbanka gidip işimi hallediyim dedim 2 faturam vardı aynı döneme ait gecikmemiş faturalar yine de her 2 fatura için işlem ücreti 2şer lira aldı.her ikiside akbank ama farklı muamele yapıyorlar anlamadım gitti.sürekli sorunla karşılaşıyorum takım öncümle detaylı bir konuşmanın zamanı geldi,illa otomatik talimat mı verdirmemiz gerek cnm kart mart kullanmıyorum walla sırf bunun içinde gidip kart çıkartamam.nakit ödemede prob.çıkıyosa kartta ne olur düşünemiyorum.off offflmaz:

en iyisi işbankası cnm bi hesap açtr otomatik ödeme talimatı ver bu kadar basit ben çok memnunum işbankasından

iade yaparken bize gelen faturanın aslını doldurup sadece o sayfayımı vericez kargoya yoksa bütün olarak mı vericez acaba??

kızlar ankara eryamanda oturan tercihen dolphin eryaman evlerinde oturan ürün satan bir temsilci arıyorum. avon kataolugu istiyorum k9. nette haal gözukmuyo ve beklediğim sac ürünü gelmiş galiba tvde reklamı donuyo ama katalog yok ortada.
özelden mesaj atsınlar lütfen.

bu arada lotus sac bakım ürünü gercekten cok iyi.
yurt dısından saglam referanslardan tavsiye edildi.

ben de pt den yatırıyorum canım, 2 ayrı faturan varsa ayrı ayrı alırlar mirmirmirmir

ben kullandım ama piyasadaki diğer tüy dökücülerle aynı bi farkını göremedim :1no2:

teşekkür ederim canım ama vazgeçtim artık kullanmaktan çoğu kişi diğer ürnlerinde dahil iyi olmadığını jiletten farkı olamdığını söylediler.Zaten benim ki de bir heves olup denemek istemiştim ama vazgeçtim.Sen denedin sanırım sende nasıldı memenun kaldın mı?:1hug:

biraz daha büyük karakter kullanabilirdin canım 36 filan ..nette yazışma kurallarına aykırı yasakkelime
kaldı ki ne yaptığımı bilmiyor değilim.8 seneden fazladır bu işi yapıyorum...merak etme ve güven bana...bi ara bulup söylerim anlatmaya çalıştığımı örnekle..

kızlar bu ay o kadar sıkıntı cektim ki avon yüzüdnden aglasam yerdiir basım belaya girdi yaa o kdar doluyum ki suan bi kız yok yere canımı sıktı insanlar nasıl böyle kötü olabiyolr yaa. msn den temmuz basında sipars vermisti kurstan arkdstık.. rimel banyo köpgü sampuan losyon aldı . yemin ediyrm burnumdan getrdi ulasamadım bi türlü aradım aradım acmadı sonra salak cocuk azarlıyosn sanki beni arayıp durma mesaj atıyrz anlamıyon mu ki bana msj faaln atmadı ya simdide diyor ben rimel siparis vermdim sohbet günlklerini gönderdim borcu 28 ben 23 demiişm yanlıslkla iste yapmadıgını bırakmadı kafana göre seyler ekliyosn bilmem ne dedim gönlsüzsün istemez almazsan alma ben alcam dedim mi alırım suraya para göndrdim git al ürünleri bırak bir daha da beni arama nasıl insanlar var hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…