- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.481
sabah mesaj attım ama kimse bana dönmedi mafoldumben
tüy dökücü kremler hakkında fikriniz yok mu arkadaşlar :Saruboceq:
cnm ben hiç sewmiorum tüy dökücü kremleri yaa hiçbir işe yaramıomş gibi gelio 2 kez aldım avon değildi ama biri sesu diğeri weet hiç sewmedm birdaha da kullanmadm krem yerine tüy dökücü köpük al inanılmaz memnun kalırsn köpüğüde sesu almştm hala kullanıorum
ewt tatlm o bizde yok ama dediğim ürün güzel..tatlm tsk ederm baktım ama en güzeli almanya gibi geldi bna..
hmm speçtra güzel tatlm
QUOTE]
EDA17 ; canım cevapların için teşekkrü ederim ama benim bu katalogda görmedim.Yok sanırım.Ama k9 gelince onda bakayım. Sanırım sizde JD rimel yok.opuyorumnanaktan
yok şekerm takılar hariç 750 ile çarpınça geliş fiyatı çıkıo hepsnde aynıcnm sağol da bazı ürünlerde bu sökmüyo kaydirigubbakcemile3 ben bi kere yaptım bunu..hesapladığımdan fazla geldi ürün...indirim yapılan bazı ürünlerde (özellikle küçük fiyatlılarda)kar oranı daha düşük oluyo..%33 yerine 20 gibi oluyo mesela akannehir
cnm biliyorum ben de normalde akbankta yatırıyorum almıyolar işlem ücreti ,ama uzakta kalıyo bana akbank ptt de yatıriim diyorum sürekli sorun çıkıyor,benimde başka yerde bi işim vardı oraya yakın bi akbanka gidip işimi hallediyim dedim 2 faturam vardı aynı döneme ait gecikmemiş faturalar yine de her 2 fatura için işlem ücreti 2şer lira aldı.her ikiside akbank ama farklı muamele yapıyorlar anlamadım gitti.sürekli sorunla karşılaşıyorum takım öncümle detaylı bir konuşmanın zamanı geldi,illa otomatik talimat mı verdirmemiz gerek cnm kart mart kullanmıyorum walla sırf bunun içinde gidip kart çıkartamam.nakit ödemede prob.çıkıyosa kartta ne olur düşünemiyorum.off offfAkbanka gitsene cnm ücret almıodu ben yaptığımda istediğin faturayı istediğin şekilde ödüolar
cnm biliyorum ben de normalde akbankta yatırıyorum almıyolar işlem ücreti ,ama uzakta kalıyo bana akbank ptt de yatıriim diyorum sürekli sorun çıkıyor,benimde başka yerde bi işim vardı oraya yakın bi akbanka gidip işimi hallediyim dedim 2 faturam vardı aynı döneme ait gecikmemiş faturalar yine de her 2 fatura için işlem ücreti 2şer lira aldı.her ikiside akbank ama farklı muamele yapıyorlar anlamadım gitti.sürekli sorunla karşılaşıyorum takım öncümle detaylı bir konuşmanın zamanı geldi,illa otomatik talimat mı verdirmemiz gerek cnm kart mart kullanmıyorum walla sırf bunun içinde gidip kart çıkartamam.nakit ödemede prob.çıkıyosa kartta ne olur düşünemiyorum.off offflmaz:
iade yaparken bize gelen faturanın aslını doldurup sadece o sayfayımı vericez kargoya yoksa bütün olarak mı vericez acaba??
selam arkadaşlar,k8den 2 faturam var yatırcam şimdi pttden,2faturanında ödeme günü daha gelmedi.pttden gidip yatırdığımda 2 fatura ödeme var diye işlem parasını ayrı ayrımı alır yoksa sadece 1 fatura ödüyormuşum gibi tek işlem ücretimi alır.bu şekilde ödeyen olup da bi bilgisi olan varsa yazabilirmi???
hayr cnm hiçbir üründe fark yok aksasuarlar 85 ile çarpılıo çıkan sonuç geliş fiyatı oluo diğer tüm ürünler takılar dahil 75 ile çarpılıo kâr yüzdeliği değişmio hiç zaten aksesuarlar içn 1 yıl önce uyarı gelmişti geliş fiyatı farklı die
ewt tatlm o bizde yok ama dediğim ürün güzel..
yok şekerm takılar hariç 750 ile çarpınça geliş fiyatı çıkıo hepsnde aynı
kızlar şu anda hatırlamıyorum net ama bikaç ay önce erkek perceive de güzel bi indirim yapılmıştı hatırlarsanız.gelişi aynen 0,75 ile çarptım buldum ona göre hesap yaptoım.ama geliş fiyatını görünce epey şok oldum.fiyat da değişikllik de yapamadım ohaoldumsmile fazla değil bikaç lira ama olsun zarar zarardır nihayetinde... :bbo: özelliklik %55 gibi indirimli ürünlerde oluyo yada ürün fiyatı düşükse...ben pek hesaplamıyorum üzde kaç die o yüzden...genelde faturadan bakar söylerim.dikkatimi çekerse söylerim size de unutmazsam tabi bilmiyorumkismile
kızlarrr elinde perceive erkek parfümü olan varmı çok çok acil
bende olması lazım canım
sadece o parçayı cnm
ben de pt den yatırıyorum canım, 2 ayrı faturan varsa ayrı ayrı alırlar mirmirmirmir
sabah mesaj attım ama kimse bana dönmedi mafoldumben
tüy dökücü kremler hakkında fikriniz yok mu arkadaşlar :Saruboceq:
ben kullandım ama piyasadaki diğer tüy dökücülerle aynı bi farkını göremedim :1no2:
canım geliş fiyatı oranı hiçbir üründe değişmez ki sadece aksesuarlarda farklı onlar 85 ile çarpılıo diğer tüm ürünler 75 ile
tamam cnm msni açtığında konuşuruz ben msndeym tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?