- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.501
biraz daha büyük karakter kullanabilirdin canım 36 filan ..nette yazışma kurallarına aykırı yasakkelime
kaldı ki ne yaptığımı bilmiyor değilim.8 seneden fazladır bu işi yapıyorum...merak etme ve güven bana...bi ara bulup söylerim anlatmaya çalıştığımı örnekle..
kızlar bu ay o kadar sıkıntı cektim ki avon yüzüdnden aglasam yerdiir basım belaya girdi yaa o kdar doluyum ki suan bi kız yok yere canımı sıktı insanlar nasıl böyle kötü olabiyolr yaa. msn den temmuz basında sipars vermisti kurstan arkdstık.. rimel banyo köpgü sampuan losyon aldı . yemin ediyrm burnumdan getrdi ulasamadım bi türlü aradım aradım acmadı sonra salak cocuk azarlıyosn sanki beni arayıp durma mesaj atıyrz anlamıyon mu ki bana msj faaln atmadı ya simdide diyor ben rimel siparis vermdim sohbet günlklerini gönderdim borcu 28 ben 23 demiişm yanlıslkla iste yapmadıgını bırakmadı kafana göre seyler ekliyosn bilmem ne dedim gönlsüzsün istemez almazsan alma ben alcam dedim mi alırım suraya para göndrdim git al ürünleri bırak bir daha da beni arama nasıl insanlar var hayatta
teşekkür ederim canım ama vazgeçtim artık kullanmaktan çoğu kişi diğer ürnlerinde dahil iyi olmadığını jiletten farkı olamdığını söylediler.Zaten benim ki de bir heves olup denemek istemiştim ama vazgeçtim.Sen denedin sanırım sende nasıldı memenun kaldın mı?:1hug:
yaa öylemi 36 da kullanırım cnm sorun değil forumdan atılacak olan benm bende 4 yıldr avondaym ama fiyatlar içn hiç faturaya bakmıorum hepsinin geliş fiyatını kendim hesaplayabiliorum çünkü avonun neyi ne kadr karla sattığını çok iyi biliorum
sadece deneme amaçlı yazmıştm büyük olarak sana hitaben birşey olsaydı sadece senin altına yazardm dier arkadşnda altına yazmazdm
kızlar bu ay o kadar sıkıntı cektim ki avon yüzüdnden aglasam yerdiir basım belaya girdi yaa o kdar doluyum ki suan bi kız yok yere canımı sıktı insanlar nasıl böyle kötü olabiyolr yaa. msn den temmuz basında sipars vermisti kurstan arkdstık.. rimel banyo köpgü sampuan losyon aldı . yemin ediyrm burnumdan getrdi ulasamadım bi türlü aradım aradım acmadı sonra salak cocuk azarlıyosn sanki beni arayıp durma mesaj atıyrz anlamıyon mu ki bana msj faaln atmadı ya simdide diyor ben rimel siparis vermdim sohbet günlklerini gönderdim borcu 28 ben 23 demiişm yanlıslkla iste yapmadıgını bırakmadı kafana göre seyler ekliyosn bilmem ne dedim gönlsüzsün istemez almazsan alma ben alcam dedim mi alırım suraya para göndrdim git al ürünleri bırak bir daha da beni arama nasıl insanlar var hayatta
4 yıl mı?
desene yolun başındasın..
yolun başındayım ama çok şükür senden iyiyim daha hiçbir sorum olmadı kimseye hemen hemen çok şeyde bilgim war neyse kawga etmek istiosanız eğer gidin başka yerde tatmin edin egonuzu ben burda kawga etmek istemiorum diğer arkadaşlarıma ayıp olur
burda kavgayı ben değil siz çıkartıyorsunuz..yaptığımı bilmeyecek değilim..neden inatlaşıyosunuz?anlamıyorum sizi...başıma geldi..yazık ki eski faturalar silinmiş.sistemden bulamıyorum.bahsettiğim parfümde %50 den fazla indirim vardı ve dediğiniz yöntem tutmadı.ne yaptığımı bilmediğimi iddia ediyorsunuz ki hakaret sayılır..neden çok bilmiş havasındasın?benden çok bilgin varmış.gülerim kaydirigubbakcemile3 duyanda bss filan sanacak...
yani ben 8inci kampanyadan 40 liralık bişiler alacam da kampanyanın biitmesine 2 3 gün kalmış da o yüzden yani hemen üye olmak istiyorum.alkisalkisalkis
canım internetten mi başwurdun avonun kendi sitesnden mi bende ilk öyle başvurmuştm 1 hafta sonra aradılar :S bence yetişemezsn kampanya 8e birde başvurundan sonra en yakın takım öncüsüne bildiriolar o seni arıo kimlik fotokopini istio weriosn avona gönderio falan yani bir kaç gün geçio bu işlemde
tabi canım ya illaki girer yine indirime yakın zamanda
çok teşekkür ederim ya.çok yardımcı oldun gerçekten.ben bekleyeyim o zaman gelmelerini başvurum için.dediğin gibi indirime girince bi daha alırım.buyrunnnnnnnnn
kızlar bu gece on ikiden sonra k9 siparişlerimizi girebilecek miyiz?
gerçekten üzüldüm canım yaşadıklarına. Ne ayıp birşey yaptığı. İnşallah böyle insanlarala karşılasman son olur.Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama malesef....çıkarcı oalan cok bu dünyada,bencil olan. Almazsa almasın bi o mu kaldı avon alacak dünyada....terbiyesiz şey...üzüleme boşver karşımıza hep dürüstler çıkacak değil ya arada böyle dikenler olcak elbet.İşte bak sizde parayı peşin almıyorsunuz. Bizde para peşin alıyor.Parayı verince mecbur alacak.Çünkü parası bende almasında göreyim....İnşallah bu son olur tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?