Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen ya ben zaten cok kişiye katalog fiyatından vermyrmm yakınlarıma indirim yapıom bi de eksik gnderiyorlar 2tl 1tl oluyo sana 10 15 tl bizde yazık neler cekiyorz alıp satmak kolay deil ki

cnm senin adına üzüldüm. ben tanımadığım kimseye satmıyorum veya onların iyi tanıdıklarına satıyorum böyle bi çözüm buldum. yoksa para almak büyük dert. inş elindeki ürünleri başkasına satarsın.
aynen ya ben zaten cok kişiye katalog fiyatından vermyrmm yakınlarıma indirim yapıom bi de eksik gnderiyorlar 2tl 1tl oluyo sana 10 15 tl bizde yazık neler cekiyorz alıp satmak kolay deil ki

nedne indirim yapıyosun ki ben en yakınıma dahi yapmıyorum onlar da yapma diyor zaten ben azcık kazanıyorum zaten ha ama çok iyi arkadaşlarımın yanında para yoksa ürünü veriyorum biri taksitle ödüyor ama o onbeş gün içinde veriyor sıkıntı yaratmıyor yani.

arkadaşlar kampanya 9 yarın saat 16.00 da açılacakmış yani yarın sipariş girebilecekmşiz:bbo::bbo:

arkadaşlar burası yeri değildir belki ama loc diye bir ürün var bilirsiniz temizlik için aranızda onu satan var mı ankarada oturan özelden fiyatını yazabilirler mi acaba cevremde hiç satan yokta acil lütfen

AVON da merkezle sağlam konumda çalışan bir yakınımdan bilgi aldm arkadaşlar zaten biraz sonra internt sitesinde yayınlanr ya da msj falan gelir bir değişiklik olmazsa

arkadaşlar burası yeri değildir belki ama loc diye bir ürün var bilirsiniz temizlik için aranızda onu satan var mı ankarada oturan özelden fiyatını yazabilirler mi acaba cevremde hiç satan yokta acil lütfen

evet biliyorum ben.her türlü temizlik malzemesinin yerine kullanabiliyorsun.amway ın ürünü.ben temsilciyim ama siparişi pek olmadığı için satış yapmıyorum sadece kendim için alıyorum.fiyatı 20 25 civarında ben 1 sene önce aldım1 litre hala var biraz daha altında.

site değişikliği sebebiyle k-8 bugün 16.00 da kapanacak ama k-9a 7 ağustos cumartesi yani yarın 16,00dan sonra başlanacak kadının bana yazdığı mesaj buydu cnm

kesinlikle dogru canım birgün daha uzatıldı dedi bayan yarın 4ten sonra kampanya 9 verebilirsiniz dedi sanırım katolokta basım hatası yapmıslar 7si yerine 6sı yazılmıs buyüzdenmiş

sitenin ilk kampanya değşikliği olck ya o yüzden uzun sürer belki o yüzden ya da dediğin gibidr cnm tam bilmiorm

site değişikliği sebebiyle k-8 bugün 16.00 da kapanacak ama k-9a 7 ağustos cumartesi yani yarın 16,00dan sonra başlanacak kadının bana yazdığı mesaj buydu cnm

peki yarın siparişleri girersek ne zaman gelir. cuma 4ten sonra girince çarşamba elimizde oluyodu.

peki yarın siparişleri girersek ne zaman gelir. cuma 4ten sonra girince çarşamba elimizde oluyodu.

aynısı olcak yine cnm cuma cumartesi pazar girdiğinde de pazartesi ve salı faturalanıo farklı durumlar olmadığı sürece

avonun sitsinde sipariş girişi yaptığımızda en son sayfada müşteri sayısını soruyo ne yapıyosunuz orayı ya da ne işe yarıyor acaba bilgisi olan var mı?

sipariş işlemlerinde eski sistem daha iyiydi ya en azından siparişlerimizin girişini yaptıktan sonra ne gibi hediyeleri kazanabileceğimizi gösteren sayfanın sonunda bilgilendirme çıkıyordu şimdiki sistemde ne böyle bişey var ne de sitedeki bazı resimler çıkıyor.takip edemiyoruz neyin nasıl bişey olduğunu.mesela bir alana bir bedava yazanlarda birinin kodunu girip ilerlediğimizde seçenekler çıkıyordu biz ordan o ürünün bedavasını gerilmeden girebiliyorduk şimdşi öle bişi yok,şimdi 1 alana bir bedavada aynı ürünün aynısınımı girmek gerekiyor yoksa aynı ürünün çeşitlerinden mi hiç bir fikrimiz olmuyor,strese giriyoruz siparişler faturalanana kadarlmaz:

ewet cnm bugün sipariş yok birde bu sitedede o özellik var ama biras karışık yine promosyonlularda tek ürünü giriosn devam edince karşına seçenek çıkıo promosyonu tamamlayn die falan ona tıkladığından ürünler çıkıo seçiosn öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…