- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.521
cnm maalesef buna benzer şeyler oluyor..tam net hatırlamıyorum.ama bende de olmuştu benzeri..msn kayıtlarını tut bence...ben katalog herkese vermiyorum.sadece yakınımdakilere ..bi de en sevmediğim şey 3 kuruşluk mal alıp bi daha esmeyenler...essede sesini çıkarmayanlar.3 kuruşa mı ihtiyacım var diye utanıp demiyorumda ama sinir bozuyorlar..onlara da bi daha satmıyorum zaten...satarsam da diyorum şu kadar tuttu bi de geçenden var toplam bu ..istiyorum..
cnm senin adına üzüldüm. ben tanımadığım kimseye satmıyorum veya onların iyi tanıdıklarına satıyorum böyle bi çözüm buldum. yoksa para almak büyük dert. inş elindeki ürünleri başkasına satarsın.kızlar bu ay o kadar sıkıntı cektim ki avon yüzüdnden aglasam yerdiir basım belaya girdi yaa o kdar doluyum ki suan bi kız yok yere canımı sıktı insanlar nasıl böyle kötü olabiyolr yaa. msn den temmuz basında sipars vermisti kurstan arkdstık.. rimel banyo köpgü sampuan losyon aldı . yemin ediyrm burnumdan getrdi ulasamadım bi türlü aradım aradım acmadı sonra salak cocuk azarlıyosn sanki beni arayıp durma mesaj atıyrz anlamıyon mu ki bana msj faaln atmadı ya simdide diyor ben rimel siparis vermdim sohbet günlklerini gönderdim borcu 28 ben 23 demiişm yanlıslkla iste yapmadıgını bırakmadı kafana göre seyler ekliyosn bilmem ne dedim gönlsüzsün istemez almazsan alma ben alcam dedim mi alırım suraya para göndrdim git al ürünleri bırak bir daha da beni arama nasıl insanlar var hayatta
aynen ya ben zaten cok kişiye katalog fiyatından vermyrmm yakınlarıma indirim yapıom bi de eksik gnderiyorlar 2tl 1tl oluyo sana 10 15 tl bizde yazık neler cekiyorz alıp satmak kolay deil ki
AVON da merkezle sağlam konumda çalışan bir yakınımdan bilgi aldm arkadaşlar zaten biraz sonra internt sitesinde yayınlanr ya da msj falan gelir bir değişiklik olmazsa
arkadaşlar burası yeri değildir belki ama loc diye bir ürün var bilirsiniz temizlik için aranızda onu satan var mı ankarada oturan özelden fiyatını yazabilirler mi acaba cevremde hiç satan yokta acil lütfen
niye böyle yapılıyoms kızlar eminmisinz ona göre dsarı cıkıcam
sağlam birinden bilgi aldm cnm zaten emos26 da aramış müşteri hizmetlerini yani doğrudur
kesinlikle dogru canım birgün daha uzatıldı dedi bayan yarın 4ten sonra kampanya 9 verebilirsiniz dedi sanırım katolokta basım hatası yapmıslar 7si yerine 6sı yazılmıs buyüzdenmiş
site değişikliği sebebiyle k-8 bugün 16.00 da kapanacak ama k-9a 7 ağustos cumartesi yani yarın 16,00dan sonra başlanacak kadının bana yazdığı mesaj buydu cnm
peki yarın siparişleri girersek ne zaman gelir. cuma 4ten sonra girince çarşamba elimizde oluyodu.
aynısı olcak yine cnm cuma cumartesi pazar girdiğinde de pazartesi ve salı faturalanıo farklı durumlar olmadığı sürece
ewet cnm öğrendim onu öyleymiş,sağol
sipariş işlemlerinde eski sistem daha iyiydi ya en azından siparişlerimizin girişini yaptıktan sonra ne gibi hediyeleri kazanabileceğimizi gösteren sayfanın sonunda bilgilendirme çıkıyordu şimdiki sistemde ne böyle bişey var ne de sitedeki bazı resimler çıkıyor.takip edemiyoruz neyin nasıl bişey olduğunu.mesela bir alana bir bedava yazanlarda birinin kodunu girip ilerlediğimizde seçenekler çıkıyordu biz ordan o ürünün bedavasını gerilmeden girebiliyorduk şimdşi öle bişi yok,şimdi 1 alana bir bedavada aynı ürünün aynısınımı girmek gerekiyor yoksa aynı ürünün çeşitlerinden mi hiç bir fikrimiz olmuyor,strese giriyoruz siparişler faturalanana kadarlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?