Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ben de anlamadım bunu tam olarak:))) ay salak mıyım neyim:)))
normal sipariş giriyoruz sonra promosyon diye birşey çıkıyor geçende bana çıktı ben es geçtim:) ay yanlış bişi yaptım sanırsam?

ya bişey sorcam ben kızlar k9da sf 61de mesela paket var ya rimel göz kalemi far üçü 27 tl,, ben hepsini tek tek mi giricem nolarını zaten öyle olması lazım, paket olarak mı algılayacak acep=?
aynı şey vücut spreylerinde de var tek tek fiyatları farklı. ben 2 müşterim de o spreylerden alcak ben de alabilirim hatta, tek tek kodlarını gireriz diye düşünüyorum çünkü ayrıyetten paket kodu yok.

k9 ne zaman nete verilecek ya.
temsılcı bulamadım alacak.
baska zaman olsa yolumu keserler şimdi ortalıkta avon satıcısı yok.

Kızlar siparişlerimi veriyorum ama toplamda görüntülediğimde kampanyalı ürünler yazmıyo.Hani şu bi rimel bi fondoten paket vardı ya onu aldım ama ayrı ayrı yazıyo.naapcam ben şimdi yaaaaa..

bi alana bi bedava olanların ikisinide kodunu yazdım öle giriş yaptım diğerlerini bilmiyorum şu an,acil olanları yazdım yolladım zaten

tamam kızlar teşekkürler.verdim siparişleri.kendi düştü sistem sonradan...panik yaptım bi an :kedi:

kızlar mesela en arkada temizleme jeli herhangi ikisibedava aynısından iki adet se sadece bir kod nosu yanına adetmi yazıcaz?

kızlar ben de sipariş girdim şimdi, paketleri tek tek girdim. vücut spreyerinden birini 3 diğerini 1 girdim sanırım doğru girdim bi de kazanılan promosyon yazdı onda paketlerden alınanlar vardı bir de süper teklif diyodu ona bakmadım bile. nasılsa bi daha sipariş girerim ben:)

sıcaktan da bunaldım bu arada. ben o elmas küpeyi de istedim umarım güzel bişeydir müşterim bakmak istedi kendime aldım inş iyidir de kolyeyi de alırım:)

kızlar ben geçen ay sipariş vermemiştim ve temsilcilikten düştüm
bu ayki online katalog da daha çıkmamış
online kataloğu görebilen var mı temsilci olup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…