Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bir ay sipariş vermeyince artık temsilci olunmuyor mu anlamdım ben:)

yok ben 3 aydır tayindi ev aramaydı iş başı yapmaydı tatildi derken sipariş veremedim benim boşvermişliğimden yani
kafam doluydu
oyüzden şutladılar beni temsilcilikten
:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kampanya 7ait 20tl lk iadm vardı ama kampanya 8 döneminde gönderdim şimdi bu kampnya 8hediyemi etklmyor demi 390altına düstüde ödenecek tutar..

Selamlar.Bir yakınımın elinde çok sayıda avon ürünü var,elinden çıkarmaya çalışıyor...Fiyatlar da oldukça uygun geldi bana İstanbul'dan ilgilenen temsilcimiz varsa bana mesaj atabilir.Örneğin perceive parfüm 30 TL, outspoken parfüm 40 TL. daha bir çok ürün mevcut.İlginize şimdiden teşekkürler.Ayrıca bu ürünleri elden çıkarmak için neler yapabiliriz tecrübeli temsilcilerimizin önerilerini bekliyorum...

canım uygun dediğin ürünler bence pek de uygun fiyatlı değil. perceive parfüm sık sık indirime girer ve 20 lira gibi bi fiyata gelir satış temsilcisine ayrıca outspoken parfüm setini herşey ile ben 24 liraya almıştım. bence o fiyata satıldığında pek elden çıkacağını sanmıyorum.

kızlar siprsim 300 tl falan ama sac ürünü 7tane sattım kis begenmiyo AT ürünlerinini nasıl satıyorsunuz yaa

ben bu ay 480 liralık verdim AT ürünlerinden de 16 adet sattım gerçi kendime de 1-2 adet şampuan ekledim. sürekli kullanıyorum zaten sorun olmadı. ama hediyelerini hiç beğenmedim. özellikle arçelik marka saç düzleştiriciyi ne yaparım bilmiyorum. sonuçta satmaya kalksam kimse almaz. kendime ait braun var zaten. öylece elimde kalacak yani. almak isteyen olursa bana özelden mesaj atsın 40-50 ne kadar olursa veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…