Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar acil yardım istiyorum müşterimin biri ablasına dogum günü çanta ve cüzdan alacak bende ilk yılan derisi görünümlüyü söledim cüzdanıyla takım panoromada var cüzdanıyla ama fırsat kçşesindede var siyah beyazlı sizce hangisini sipariş vereyim bana bıraktı hangisi güzelse diye yardım edin birasdan sipariş vercem

Teşekkürler:))

ben fırsat köşesindekini daha çok beğendim.hatta ben sipariş girdiğimde resmi görünmediği için isteyemedim. şimdide nasıl siparişe onuda eklerim bilmiyorum. ama siyah beyaz olan biraz kış çantası gibi. karar senin tabi

elden çıkarmak için ne yapabiliriz diye sormuşsunuz. daha uygun fiyatlarla verirseniz elden çıkar. bu fiyatlarla bizde satamıyoruz.outspokeni ben neredeyse geliş fiyatına verdimde satıldı.

iyi yaptında. ya ben o çantayı nasıl alacam. siparişi girdim. iptal edip yeniden girmeyide bilmiyorum.

iptal etmek istiyorsan avonu ara son siparişini iptal ediceğini söyle,eskiden biz iptal edebiliyorduk ama şimdi yapamıyoruz onlar iptal ediyorlar şimdi.ya da siparişine ekleme yapılabiliyormu diye sorarsın yapılıyorsa eklettirirsin

shock maskaradan memnunum ben
geçen ay havuzda denizde akmayan dan almıştım harika bşyyy

o maskaradan bende aldım , dün ilk kez denizde kullandım ve hiç memnun kalmadım gözaltlarıma hep döküldü siyah siyah.....bir daha asla kullanmam,müşterilerime de asla tavsiye etmem.

iyi günler 3 gün önce ablamı avon satışına ikna ettim , internetten formu doldurdu fakat hala kimse aramadı birde ücret ödeme şekilleri nasıl oluyor acaba ??

iyi günler 3 gün önce ablamı avon satışına ikna ettim , internetten formu doldurdu fakat hala kimse aramadı birde ücret ödeme şekilleri nasıl oluyor acaba ??

nasıl ücret ödeme sekli tatlım siparsleri diyorsan bir bankaya gidip ödeme talimatı verebilirsin. eft yapabilirisn ptt den ödeyenler varmıs

cumartesi sipariş girdim. az önce avondan mesaj geldi. siparişleriniz 2-3 gün gecikecektir diye. sistemlerde sorun varmış. bu ne iki kampanyadır bizi mahcup ediyolar ya.

kızlar yaa bana yardım edin siparişlerimi giremiyorum :gitme: kodlarını yazıyorum sepete at güncelle diyorum, devam tuşuna basıyorum, en az 1 tane ürün girmelisiniz diyo bana....5-6 kez denedim aynısını diyo ..... bi türlü diğer aşamaya gecemiyorum... ama her seferinde aynı ürünler fazlalaşarak sepette birikiyo.... toplam 8 ürünüm vardı 5-6 kez girmekten bi baktım sepette 45 ürüne ulaşmışım ( neden bööle oldu, diğer aşamaya neden geçemedim ben :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…