- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.581
canım uygun dediğin ürünler bence pek de uygun fiyatlı değil. perceive parfüm sık sık indirime girer ve 20 lira gibi bi fiyata gelir satış temsilcisine ayrıca outspoken parfüm setini herşey ile ben 24 liraya almıştım. bence o fiyata satıldığında pek elden çıkacağını sanmıyorum.
kızlar acil yardım istiyorum müşterimin biri ablasına dogum günü çanta ve cüzdan alacak bende ilk yılan derisi görünümlüyü söledim cüzdanıyla takım panoromada var cüzdanıyla ama fırsat kçşesindede var siyah beyazlı sizce hangisini sipariş vereyim bana bıraktı hangisi güzelse diye yardım edin birasdan sipariş vercem
ben fırsat köşesindekini daha çok beğendim.hatta ben sipariş girdiğimde resmi görünmediği için isteyemedim. şimdide nasıl siparişe onuda eklerim bilmiyorum. ama siyah beyaz olan biraz kış çantası gibi. karar senin tabi
panaromadakine karar kıldım saol tatlım
Selamlar.Bir yakınımın elinde çok sayıda avon ürünü var,elinden çıkarmaya çalışıyor...Fiyatlar da oldukça uygun geldi bana İstanbul'dan ilgilenen temsilcimiz varsa bana mesaj atabilir.Örneğin perceive parfüm 30 TL, outspoken parfüm 40 TL. daha bir çok ürün mevcut.İlginize şimdiden teşekkürler.Ayrıca bu ürünleri elden çıkarmak için neler yapabiliriz tecrübeli temsilcilerimizin önerilerini bekliyorum...
iyi yaptında. ya ben o çantayı nasıl alacam. siparişi girdim. iptal edip yeniden girmeyide bilmiyorum.
cevapların için çok teşekkür ederim göz kalemini kesinlikle alımaya karar verdim.ayrıca o mor şişeliyide alıcam kesinlikle.Sizin katlogda 1deki rimel yok mu ? yada hangi rimeli tavisye edersin.uzun ve doldu doldu olsun istiyorum a.s.
iyi günler 3 gün önce ablamı avon satışına ikna ettim , internetten formu doldurdu fakat hala kimse aramadı birde ücret ödeme şekilleri nasıl oluyor acaba ??
iyi günler 3 gün önce ablamı avon satışına ikna ettim , internetten formu doldurdu fakat hala kimse aramadı birde ücret ödeme şekilleri nasıl oluyor acaba ??
canım keske bi avon temsilcsinin savsiyesiyle basvuru yapsaydın daha hızlı olurdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?