Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay bana da dün msj geldi kızlar sistemden dolayı 2-3 gün gecikecekmiş siparişler tamam acelem yok da yarın şehir dışına gidicem normalde bugün gelcekti yarın gelirse evde yokum ta ile gidip almam gerekiyo bide ilçedeyim ben!'

nasıl ücret ödeme sekli tatlım siparsleri diyorsan bir bankaya gidip ödeme talimatı verebilirsin. eft yapabilirisn ptt den ödeyenler varmıs
cnm ben ptt de yatırdım bikaç defa ama bu yei sistemde pttyle anlaşmaları yokmuş kaldırmışlar,avona tel.edip öğrendim.Artık akbank,işbankası nda havale yapılıyormuş ,denizbanktanda online işlemler kabul ediliyormuş bilginiz olsun

bir de bu salatalıklı sabunların kodunu nasıl girecegiz, ikisini bir mi?
onda bir alana bir bedava diyor ama heralde aynısından veriyorlar ikincisini de.1 roll-on/1 sıvı sabun kabul etmiyor gii geldi bana denediğimde ikisini ayrı hesapladı ama 2 aynı ürünü seçtim hemen hesapladı promosyonu

slm kızlarrr zemuszemus

1 alana 1 bedava için aynı ürünü veriyolar hangisini istiyonsan değil mi canım :1rolleyes:

teşekkür ederim ilgilenen herkese umarım ararlar artık beklemekten sıkıldım satış yapmak istiyorum artık ve birde okuduğuma göre artık pttden yatırılmıyor mu ödemeler :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…