Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

katalok 10 canım çok beğendimde ama ya güzel değilse die düşünüyordum .... bu arada ev botları hangi katalokta k10da yok
hmmm sğl cnmm ben daha göremedim merak ettim yaaa ilkşahcım bi el atsan da resmini koysan
Kızlar ödenmemiş bir faturamız varken yeni sapariş veremezmiyiz?acil lütfen

verirsin ama takılır gelmez siparişi,n cnm

ulaşmaz mı elime ya ?Ben faturayı daha bugun elime aldım yarın yeni sipariş girmem gerek ödeme tarihine daha bir hafta var zaten..O kural ödeme tarihi geçmiş faturalar için değilmiydi?

o yüzük hiç güzel değil hiç beğenmedim çok kaba duruyo bi müşterim aldı iade etcem beğenmemiş

ulaşmaz mı elime ya ?Ben faturayı daha bugun elime aldım yarın yeni sipariş girmem gerek ödeme tarihine daha bir hafta var zaten..O kural ödeme tarihi geçmiş faturalar için değilmiydi?

cnm o kural vadesi geçmiş faturalar içn haklısn gir sen sipariş gelir mutlaka

ya kızlar bu ay ki hediyeler için 2 lotus shield olmak üzere 16 adet advance technıques satmak gerekiyo ya 14 tane şampuan satsak olur mu?Yada hangilerinden satmak gerek?bilmiyorumkismile

canım 2 tanesi lotus shield olmak üzere toplam 16 diyo istersen 14 tane şampuan ver ister 10 tane lotus 6 tane şampuan. yeterki 2 lotus shield bulunsun 16nın içinde. ben tam 14 şampuan 2 lotus verdim şutarafagitti

lotus shield küçücükmüş ya ekranda kocaman gözüküyor ama saçlarıma sürer sürmez tarak kayıyor valla yoksa tarayamıyorum gür olduğu için, güzel bir ürün yanikaydirigubbakcemile5

kam.10 eh idare eder diyelim pek iyi degil percieve kokular indirimli bay,bayan iyi takılar var değişik, ayrıca yeni çıkacak parfum nasıl acaba gerçi çıkmış panoramada var

iyi günler ben hiç sipariş vermedim sipariş vermek istiyorum mesela hediyeli ürünlerin kodlarını nasıl yazıcam banyo köpüğünün hediyesi var ayrı ayrı ürün gibi mi girmem gerekicek ??

ben pek sevmedim ya. hem minicik hemde elektriklenme konusunda pek bi işe yaramıyo. ama havlu takım süper çok sevdim benkaydirigubbakcemile5

Kızlar ben geçen bröşürden sipariş verdim artı 10 adet katalog..Bugunde sadece katalogdan verdim 300 civarında 12 adet şampuan ..pembe havlu takımı gelir dimi?Yani bu siparişte vermem şartmıydı 10 adet katalog zaten K9 için aldım ilk siparişimde?Lütfenn bi cevap istiyorum

Birde kızlar ben 10 adet şampuan serisinden 2 adet lotus aldım toplam 12 böyle olması gerekiyordu dimi?Kızlar bide siparişleri girince bana havlu kazandınız falan diye göstermedi? kazanılan hediyeler görünmüyordu sipariş girinde zaten 250 tl yi geçtiği 2 hediye birde ikinci kampanyan 165 i geçtim maskara gelecek onlarıda göstermedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…