- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.801
hmmm sğl cnmm ben daha göremedim merak ettim yaaa ilkşahcım bi el atsan da resmini koysankatalok 10 canım çok beğendimde ama ya güzel değilse die düşünüyordum .... bu arada ev botları hangi katalokta k10da yok
Kızlar ödenmemiş bir faturamız varken yeni sapariş veremezmiyiz?acil lütfen
Kızlarr ya ANNEKE YÜZÜK hiçmi sipariş eden olmadımüşterilerin karşısında mahcup olmak istemiyorum..Boyutları katalog üzerindeki ile bire bir değil mi gerçekten ..Neden sorularıma cevap alamıyorum lütfen yardımcı olun
senağlamasenağlamasenağlamaulaşmaz mı elime ya ?Ben faturayı daha bugun elime aldım yarın yeni sipariş girmem gerek ödeme tarihine daha bir hafta var zaten..O kural ödeme tarihi geçmiş faturalar için değilmiydi?
ulaşmaz mı elime ya ?Ben faturayı daha bugun elime aldım yarın yeni sipariş girmem gerek ödeme tarihine daha bir hafta var zaten..O kural ödeme tarihi geçmiş faturalar için değilmiydi?
ya kızlar bu ay ki hediyeler için 2 lotus shield olmak üzere 16 adet advance technıques satmak gerekiyo ya 14 tane şampuan satsak olur mu?Yada hangilerinden satmak gerek?bilmiyorumkismile
lotus shield küçücükmüş ya ekranda kocaman gözüküyor ama saçlarıma sürer sürmez tarak kayıyor valla yoksa tarayamıyorum gür olduğu için, güzel bir ürün yanikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?