Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar sizce avonun en iyi pudrası ve fondöteni hangisi bi de kalıp fondöten varmış galiba o hangisi oluyo acaba
cnm fondöten olarak ışıltı veren fondöten çok güzel bn çok satıorm bide colortrendin pudrası harika..

cnm bak
1.bi seferde 10 katalog aldıysan yeter
2.bu temsilci hediyeleri(yani krem parfm)içöin tek seferde o limiti girmen gerek
3.bornoz takımı için 12+2 ürün yani 12 tane şampuan krem fln 2 tanesi lotus olması gerek..

Ya ama katalog üzerinde 12 adet en az iki tanesi lotus yazıyor iki tanecik şeyiçin kaçırdım mmı şimdi havluyu inanmıyorum yaa

arkadaşlar aranızda havlu takımı ve saç düzleştirici gelen varmı acaba ?

canım havlu takımı geldi. çok şeker. havlusu lastikli ve cırtcırtlı çok sevdim. bonesini nasıl kullanacağımı bilmiyorum düğmeli bişi. bide terlikler.

canım havlu takımı geldi. çok şeker. havlusu lastikli ve cırtcırtlı çok sevdim. bonesini nasıl kullanacağımı bilmiyorum düğmeli bişi. bide terlikler.

Kuzum herkez farklı birşey söylüyor ya havlu takımını almak için kafadan şampuan aldım satamazsam elimde kalacak..Kuzum ya sen 10 şampuan 2 lotus verdin geldi demi hediyen ..Ben bu ay K9 katologundan 10 adet katalog aldım ama bi hafta önceki siparişimde tekrar almama gerek yoktur degil mi katalog zaten aldım..Bide ben sipariş girdim verdim ama hediyelerim görünmedi normal mi..Lütfen cevap ver

faturalanmadığı için görünmüyodur canım. panik yapma. bak panaromada tekrar baktım 2 adedi lotus olmak üzere toplam 12 adet diyor. gelecek ya. 10 katalog istediysen tekrar istemene gerek yok. bende ikinci siparişte unutuyorum diye on katalog girmiştim zaten. faturalandıktan sonra krem çanta ve parfüm göründü. karşılarında -ücret kısmında- 0 yazıyodu bunların. aded 1 ücret 0 yani ordan da anlarsın hediye olduğunu. ha çanta ne diycen avon amblemli çanta. 3. kampanyam henüz ondan geldi herhalde bilmiyorum ama şirin bişey oda.

şimdi tekrar baktım sipariş tekibinden. faturalanmamış siparişlerde hediyeler görünmüyo. faturalandıktan sonra görünüyo.

kuzum vallahi ALLAH razı olsun senden ya..Vallahi çok makbule geçiyor cevapların..Tatlım peki ben pişariş girdim mesela celebre tek tek giriş yaptım iki adeti 42 ama tek tek 51 yazıyor faturada birleştirirler degil mi ..Veya salatalık kokulu el sabunu bi alana bi bedava ayrı ayrı girdim normal fiyat üzerinden görünüyor sonra birleştiriler değilmi..Bu ikinci kampanyam acemiyim takım öncümüdes ürekli rahatsızetmek istemiyorumYani şimdi öyle görünmesi normal mi

evet canım faturalanınca promosyonlar düşüyor. tek tek giriyoruz sonra o hesaplanıyo.takım öncünün görevi bu rahatsız etmekten korkma bence. keşke benimde ilgilenen bir takım öncüm olsaydı. selam bile vermiyor

tatlım herşeyi biliyorsun zaten sen bana takımömcüsü ol:)Ben utangacım o yüzden rahatsız ederim diye tedirgin oluyorum.Aslında para kazanıyor benim satışlardan böyle düşünmemem gerek ama bilemiyorum Ya sağolsun sorulara cevap veriyor ilgileniyor öncüm..Canım vallahi çok sagol ya ALLAH razı olsun kaçıncı kampanya senin?

3. kampanyam canım.

kuzum avon sitesindeyim bende hergün ama böyle detaylar yok ki ..Burada yazıyorum sorularımı 10 taneden belki 2 belki 3 üne cevap alabiliyorum

kuzum avon sitesindeyim bende hergün ama böyle detaylar yok ki ..Burada yazıyorum sorularımı 10 taneden belki 2 belki 3 üne cevap alabiliyorum

avonda sipariş takibinden bakıyorum faturalanmadan önce sipariş nasıl görünüyo faturalandıktan sonra nasıl. neyse canım ben yatar. sabahın köründe dersane var sana ii geceler. yarın görüşürüz.

aaaa ben turuncusundan kullandım,yeni bitti süper bence.sevgilim de bayılıyodu kokusuna.. kırmızı da güzel, yeşil ağır biraz.. tabi zevk meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…