Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aaaa ben turuncusundan kullandım,yeni bitti süper bence.sevgilim de bayılıyodu kokusuna.. kırmızı da güzel, yeşil ağır biraz.. tabi zevk meselesi..

ya ne bileyim ben yıllarca she is fun kullandım sıkıldım belki de ondn kokuları cok benziyor zaten benim erkek arkdsım bile benzetti kokusnu evet zevk meselesi :teytey:

hiç beğenmedm ucuzluk marketlerinde 5 10 tl

Uploaded with ImageShack.us

teşekkür ederim..benim aklımda katalog ürünü gibi kalmış bunlar niyeyse bilmiyorumkismile hakikaten beğenmdim.daha geçenlerde 10 liraya daha şık daha sevimlisini aldım. narenciye sıkacağımda gelmişti bikaç kampanya öncesi...uğraşmaya değmez gelirse de hediyelik dursun köşede napalım alsanaalsanasmile

ya kızlar şipariş verdim 7 ağustosta daha gelmedi. sipariş takibimdede kredi kontrolünde beklemede diyo anlamadım ben bişey ya. mail attım. sorun oluşturğu için geçikmeli gelecek siparişleriniz diyo.mafoldumben sizinkiler geldimi. k 9 katologu siparişleri

canım ödemesi gecikmiş borcun varmı 1tl bile olsa??

bnce de cok dandik fiyatıda ne kdar yüksek tutmuslar bu ay kimse ugrasmaz bence avon kenidini iyice sogutuyor katalogta cok iyi değil zaten. bu k9 panaromsı da zor benim 400 tl sip var ama sac ürünleri satmadıgm icin gelmiyor hediyeler ne kadar sacma bari 10 tane olsun o ble zor ya bu AT ürünleri kimse benmiyr..

canım ödemesi gecikmiş borcun varmı 1tl bile olsa??
ya otomatik ödeme talimatımdan ödenmesi gerekiodu, otomatik ödeme talimatım iptal olmuş benim haberim olmadan. bankaya yazı yolladım . avona yazı gönderdim sonuçta ben otomatik talimata güvenerek tatile çıkmıştım. ve ödenmedi. faiz işletmişler. kabul etmedim bende.hala beklemedeyim. ondan demekki şimdi jeton düştü bende . saolasın canım.

aslında at ürünleri fena değil..ben çok seviyodum.uzun zaman kullandım şampuan ile saç kreminlerini ama saçım alışınca değiştirdim.birazda sıkıldım3-4 yıldan fazla kullandım sanırım...hala da kullandığım ürünleri var.

benim 2 tl borcum kalmıstı siparsimi iptal etimşler tekrar girdim siparis ama o borcu da ödedim öyle cnm

sipariş iptali ne kötü olmuş ya arıyorum 2 sattir açan yk müşteri hizmetlerinde bi ton faturam yazdı hemdealsanaalsanasmilelmaz:

site yenilendiğinden beridir hiç sipariş vermedim.taşınma işim vardı.

yazılanları okuyunca cesaretim kalmadı.sipariş vermeye....

ya kızlar şu k10daki çanta güzelmidir acaba ya kullanan yada sipariş vericek varmı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…