- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.841
k10 da panorama da ne hediye var bize ?havlu ilgimmi çekmediama 125 e yarının hediyesi pudra güzele benziyo...
aaaa ben turuncusundan kullandım,yeni bitti süper bence.sevgilim de bayılıyodu kokusuna.. kırmızı da güzel, yeşil ağır biraz.. tabi zevk meselesi..
ya kızlar şipariş verdim 7 ağustosta daha gelmedi. sipariş takibimdede kredi kontrolünde beklemede diyo anlamadım ben bişey ya. mail attım. sorun oluşturğu için geçikmeli gelecek siparişleriniz diyo.mafoldumben sizinkiler geldimi. k 9 katologu siparişleri
teşekkür ederim..benim aklımda katalog ürünü gibi kalmış bunlar niyeyse bilmiyorumkismile hakikaten beğenmdim.daha geçenlerde 10 liraya daha şık daha sevimlisini aldım. narenciye sıkacağımda gelmişti bikaç kampanya öncesi...uğraşmaya değmez gelirse de hediyelik dursun köşede napalım alsanaalsanasmile
ya otomatik ödeme talimatımdan ödenmesi gerekiodu, otomatik ödeme talimatım iptal olmuş benim haberim olmadan. bankaya yazı yolladım . avona yazı gönderdim sonuçta ben otomatik talimata güvenerek tatile çıkmıştım. ve ödenmedi. faiz işletmişler. kabul etmedim bende.hala beklemedeyim. ondan demekki şimdi jeton düştü bende . saolasın canım.canım ödemesi gecikmiş borcun varmı 1tl bile olsa??
ya otomatik ödeme talimatımdan ödenmesi gerekiodu, otomatik ödeme talimatım iptal olmuş benim haberim olmadan. bankaya yazı yolladım . avona yazı gönderdim sonuçta ben otomatik talimata güvenerek tatile çıkmıştım. ve ödenmedi. faiz işletmişler. kabul etmedim bende.hala beklemedeyim. ondan demekki şimdi jeton düştü bende . saolasın canım.
iptal etmemişler ama kredi kontrolünde beklio yazıyo. herhalde mail attım ya otomatik ödeme talimatımla ilgili ondan.benim 2 tl borcum kalmıstı siparsimi iptal etimşler tekrar girdim siparis ama o borcu da ödedim öyle cnm
ya su k10 daki makyaj ve parfüm indirimlerini teeek teek biri yazarsa minnettar olucm onaa
kızlar indirim broşüründe parlak görünüm veren makyaj ürünü stokta varmı yokmu acil cvp
site yenilendiğinden beridir hiç sipariş vermedim.taşınma işim vardı.
yazılanları okuyunca cesaretim kalmadı.sipariş vermeye....
ya kızlar şu k10daki çanta güzelmidir acaba ya kullanan yada sipariş vericek varmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?