- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.861
ben avonun bütn çantalarını alıorum ev avon çantalaryla dolu memnunum ama takılardan gerçektende hiç memnun değilm
canım ben bi arkadaşa getirttim özellikle cüzdanına bayıldım ama ben takı ve çantalarından memnun değilim açıkcası
şu an için 90 tl geliş fiyatına satış yaptım sanırım ama kazancım az çünkü arkadaşım aldı büyük bir kısmını o yüzden kazancım 14 tl nasıl sızce :)
Arkadşında olsa şimdilik müşteri fiyatından ver ..Düşük bi kar kazancın.. Çevre yapınca arkadaşına kıyak olsun diye yaparsın belli ürünlerde..Yoksa böyle kazanamazsın canım benim..Zaten üç kuruş para kazanıyorsun çok bişi değil..Bu ikinci kampanyam 380 liralık temsilci fiyatı ile ürün sattım ..Ablalarımda biliyor az kazandıgımı onlarda müşteri fiyatından alıyor..
ama o benim kankam asla öyle birşey yapamam ki öncedende bilgisi var 0.75ten haberdar olsun hem arada bana müşteride buluyo :) umarım sizin gibi olurum okullar açılınca ama
kuzu yanlız şunu iyi biliyorum 125 de hediye geliyor ya hani ..Onları ancak öğlen 4 den önce verebilirsin sadece o dikkate alınacak öglen 4 den öncesi ona dikkat et yoksa hediye alamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?