Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben avonun bütn çantalarını alıorum ev avon çantalaryla dolu memnunum ama takılardan gerçektende hiç memnun değilm

ben avonun bütn çantalarını alıorum ev avon çantalaryla dolu memnunum ama takılardan gerçektende hiç memnun değilm

canım benim yani boyutu büyükmü? görünüşü şıkmı ben çok bavul gibi çantaları sevmiyorum ama ufak çantalarıda sevmiyorum bunun modele bittim leopara ölüyom ben yaaaasırnaşık şey

Kızlar K9 un buroşüründen 60 katalogundan 320 satışım var ..Saç düzleştiricisini almak açin 60 liralık daha katalog son tarihine kadar sipariş versem gelir mi acaba? yani soracagım şu buroşürdeki ürünlerde dahil ediliyormu toplam tutara??Kesin bilen cevap versin lütfen..

şu an için 90 tl geliş fiyatına satış yaptım sanırım ama kazancım az çünkü arkadaşım aldı büyük bir kısmını o yüzden kazancım 14 tl nasıl sızce :)

Kızlar 60 liralık faturam hala ödenmedi görünüyor.Müşteri hiz aradım fakslayın dekontu diyor.Ben internet üzerinden havale yaptım acaba avona elektronik posta ile göndermek olur mu? Dha önce yapan var mı ..

şu an için 90 tl geliş fiyatına satış yaptım sanırım ama kazancım az çünkü arkadaşım aldı büyük bir kısmını o yüzden kazancım 14 tl nasıl sızce :)

Arkadşında olsa şimdilik müşteri fiyatından ver ..Düşük bi kar kazancın.. Çevre yapınca arkadaşına kıyak olsun diye yaparsın belli ürünlerde..Yoksa böyle kazanamazsın canım benim..Zaten üç kuruş para kazanıyorsun çok bişi değil..Bu ikinci kampanyam 380 liralık temsilci fiyatı ile ürün sattım ..Ablalarımda biliyor az kazandıgımı onlarda müşteri fiyatından alıyor..

ama o benim kankam asla öyle birşey yapamam ki öncedende bilgisi var 0.75ten haberdar olsun hem arada bana müşteride buluyo :) umarım sizin gibi olurum okullar açılınca ama

ama o benim kankam asla öyle birşey yapamam ki öncedende bilgisi var 0.75ten haberdar olsun hem arada bana müşteride buluyo :) umarım sizin gibi olurum okullar açılınca ama

Sana kalmış benim ki tavsiyeydi canım umarım :) Evet okulda çok satış yaparsın :) ama şu arkadaş kanka olayını bi kenara bırakırsan tabi yoksa kazanamazsın :)

kafayı yemek üzereyim.sipariş veriyorum .banyo köpüğü gibi ekstralrı girmem lazım sayfa açılıyo ama kapat butonu yok...bide bakamıyorum ve unuttum 125 e hediye ve havlu hediyesine panaroma dahil miydi ya hatırlayan varmı?delirmeden şu siparişi bi girebilesem..

kuzu yanlız şunu iyi biliyorum 125 de hediye geliyor ya hani ..Onları ancak öğlen 4 den önce verebilirsin sadece o dikkate alınacak öglen 4 den öncesi ona dikkat et yoksa hediye alamazsın

K9 katalogunun yanında gelen bröşürdeki satışlarımızda pembe havlu takımı ve saç düzleştirici hediyeler kapsamında oluyormu? yani bröşürdeki satışlar 430 olan toplam fiyata dahil ediliyor tatlım?

kuzu yanlız şunu iyi biliyorum 125 de hediye geliyor ya hani ..Onları ancak öğlen 4 den önce verebilirsin sadece o dikkate alınacak öglen 4 den öncesi ona dikkat et yoksa hediye alamazsın

yok cnm 16 dan sonra sipariş verirsen bir gün sonrasının hediyesini alıyosun.mesela ben bugün sipraiş veriyorum ki o bronz pudra mıdır nedir ondan alayım.. zemuszemus indirim broşürü dahil die hatılıyorum ama aklıma takılan panaroma dahil mi onu bilmiyom işte..ah bu hafızam hep ilaçlardan oluyo ben biliyom alsanaalsanasmile

Program kuralları..Hergün saat 16 ya kadar ulaşan ürünler dikkate alınacaktır..tatlım yazan aynen bu avon resmi sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…