- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.881
kafayı yemek üzereyim.sipariş veriyorum .banyo köpüğü gibi ekstralrı girmem lazım sayfa açılıyo ama kapat butonu yok...bide bakamıyorum ve unuttum 125 e hediye ve havlu hediyesine panaroma dahil miydi ya hatırlayan varmı?delirmeden şu siparişi bi girebilesem..
K9 katalogunun yanında gelen bröşürdeki satışlarımızda pembe havlu takımı ve saç düzleştirici hediyeler kapsamında oluyormu? yani bröşürdeki satışlar 430 olan toplam fiyata dahil ediliyor tatlım?
yok cnm 16 dan sonra sipariş verirsen bir gün sonrasının hediyesini alıyosun.mesela ben bugün sipraiş veriyorum ki o bronz pudra mıdır nedir ondan alayım.. zemuszemus indirim broşürü dahil die hatılıyorum ama aklıma takılan panaroma dahil mi onu bilmiyom işte..ah bu hafızam hep ilaçlardan oluyo ben biliyom alsanaalsanasmile
Program kuralları..Hergün saat 16 ya kadar ulaşan ürünler dikkate alınacaktır..tatlım yazan aynen bu avon resmi sitesinde
dersane canım indirim broşürü havluya sayılmıyo yani
hadi ya eminmisin tatlım ?
evet canım panoromadaki hediyelere olmuyo panaromada yazıyor.ben önceden takım öncüme sormuştum
tatlım K9 paronamanın neresinde yazıyor acaba okudum ama öyle birşeye rastlamadım ?
Hayır canım sayılıyo merak etme.Ben kettle ı öyle kazanmıştım..
k 10 kataloğunda indirim broşürü varmı kızlar sizde ?
k10 da indirim bors yok ki cnmmm
merhaba lavanta kokulu olan duj jelide herhangi 2 adet 15.00 tl kampanyasıan dahilmi acaba ???
ewet dahil cnm
teşekkürler birde banyo köpüklerini ayrı ayrımı şipariş girip kodlayacağım farklı çeşitte alımlarda ????
Kızlar hani 2 kampanya önce essence parfüm alana saat hediyeydi ya..Müşteri saati bi kaç kez kullanmış ama saatin çerçevesi hemen kararmış.şimdide değiştirmek ya da iade yapmak istiyo.Değiştiriyolarmı kızlar yoksa para iadesi mi var.parfümü kullandı ama..Nasıl olcak şimdi??
onu kullananlar güzel diyor,ben kullanmıyorum onu ben extend kullanıyorum memnunum ciddensüper curlicious maskara nasıl tavsiye edemrisiniz topaklanma felan yapıyormu kullandınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?