Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Program kuralları..Hergün saat 16 ya kadar ulaşan ürünler dikkate alınacaktır..tatlım yazan aynen bu avon resmi sitesinde

dersane canım indirim broşürü havluya sayılmıyo yani

hadi ya eminmisin tatlım ?

evet canım panoromadaki hediyelere olmuyo panaromada yazıyor.ben önceden takım öncüme sormuştum

tatlım K9 paronamanın neresinde yazıyor acaba okudum ama öyle birşeye rastlamadım ?

Hayır canım sayılıyo merak etme.Ben kettle ı öyle kazanmıştım..

Arkadaşlar temsilci programı hediyelerine indirim broşüründeki ürünler ve panaromadaki ürünlerde dahil hepsinden sipariş verebilirsiniz kazanırsınz hediyelerinizi

Kızlar hani 2 kampanya önce essence parfüm alana saat hediyeydi ya..Müşteri saati bi kaç kez kullanmış ama saatin çerçevesi hemen kararmış.şimdide değiştirmek ya da iade yapmak istiyo.Değiştiriyolarmı kızlar yoksa para iadesi mi var.parfümü kullandı ama..Nasıl olcak şimdi??

ya şu advance technıques serisini şart koşmaları iyi olmadı toplam 7 tane satabildim o seriden 3ü turunculu bakım losyonundan.toplam sipariş k9 dan 300 ama bişey kazandırmıyor bana

değişim olarak gönder cnm ama uzun zaman gelmez müşterin yine başını ağrıtır yani birde bence yanlş kullanmş olabilr bende kullanıorum avon saatlerini sürekli birşey olmuo arada bir buhar yapıo içi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…