Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya ben bişi sorcam,k9 ürün eğitimine katıldım ben ama k9dan daha sipariş vericem,eğitim ücretini ne zaman eklerler faturaya k10 ilk siparişinde mi yoksa şimdi girersem eklerlermi k9 son siparişine

Kızlar anneke yüzükten 4 tane aldım ikisini iade etmem gerekti gönderdim .Ne zaman dönerler en geç ? Para geri hesaba yatılırmış ?

Siparişim geldi bitane düş jeli en üst köşeden patlamış akmış sinir oldum 70e yakın ürün vardı altta olanların hepsi yapış yapış bu düş jelleri falan neden jelatinli değil kızlar tepki gösterelim sonra müşterilere karşı mahcup oluyoruz???

bendede olmuştu aynısı cnm iade edebiliosn öyle olduğunda ya da değişim yapabilrsn

bendede olmuştu aynısı cnm iade edebiliosn öyle olduğunda ya da değişim yapabilrsn

Evet olur ama herkez aynı şeyden şikayetçi avon buna bi çözüm üretmeli temsilci memnun olmaz ise müşteriye sunamaz müşteri olmayıncada avon kazanmaz bu kadar basit..

Evet olur ama herkez aynı şeyden şikayetçi avon buna bi çözüm üretmeli temsilci memnun olmaz ise müşteriye sunamaz müşteri olmayıncada avon kazanmaz bu kadar basit..

banyo köpüğü mü patladı senin cnm 500 mllik duş jellerini artık kaplıolar aslında

Düş jeli canım .. Bi siteye şikayet olarak yazdım umarım ilgilenirler ..Ben her ürün sipariş ettiğimde patlak gelirse iade etme zahmetinde bulunamam.Bi tedbir alınmalı

elimde katalog yok canm ya..tarif etmen mümknmü kokuyu cnm,,keskin bi erkek kokusu mu yoksa dahamı böle yumusak..bayan kullanacagı için çok erkek gibide kokmak olmaz şimdi

evet cnm bi müşterim erkek parfmlerinden istedi bu sefer kendi kullancakmış ama kokusu çok erkeksi keskin olmasın dedi.daha yumusak bişe olsun dedii.bende bilmiorum hangisi olur..

zencefil ve tütün karışımı yazıo zaten tamda öyle kokuyo cnm ama çok ağır değil hafif bir tütün ve zencefil kokusunu düşün

zencefil ve tütün karışımı yazıo zaten tamda öyle kokuyo cnm ama çok ağır değil hafif bir tütün ve zencefil kokusunu düşün

sence çokmu agır olur bayana tatlım.bariz erkek erkekmi kokarr.bide beğenmezse iadesi falan ugrasmım die ikilemde kalıyorum.senin önerebilcegn baska bi parfmde varsa erkek yazarmısn cnm

Tatlım bence erkek partümlerine göre gayet hafif ama bayan üzerinde nasıl olur bilmiyorum.Müşterinde baya ilginçmiş:) Eee adı üstünde erkek parfümü üzerinde mutlaka anlaşılır erkeke özel koku sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…