- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.901
onu kullananlar güzel diyor,ben kullanmıyorum onu ben extend kullanıyorum memnunum cidden
önemli değil cnm,yine beklerizhihoyyytteşekkür ederim tekrar :) aklıma takılan birşey olursa yine rahatsız ederim a.s.
kızlarrr avonun ,bayanlarında kullanabilecgi erkek kokusu varmı çok keskin olmayan,,yumusak bi kokusu olan ??
black suede leather benim çok hoşuma gitti erkek parfümlerine göre gayet hafif K9 34üncü sayfa..
canım tşk ederim..bende gözüme onu kestirmiştim ama kokuyu bilmediğim için tereddüt ediodum.
Siparişim geldi bitane düş jeli en üst köşeden patlamış akmış sinir oldum 70e yakın ürün vardı altta olanların hepsi yapış yapış bu düş jelleri falan neden jelatinli değil kızlar tepki gösterelim sonra müşterilere karşı mahcup oluyoruz???
bendede olmuştu aynısı cnm iade edebiliosn öyle olduğunda ya da değişim yapabilrsn
Evet olur ama herkez aynı şeyden şikayetçi avon buna bi çözüm üretmeli temsilci memnun olmaz ise müşteriye sunamaz müşteri olmayıncada avon kazanmaz bu kadar basit..
elimde katalog yok canm ya..tarif etmen mümknmü kokuyu cnm,,keskin bi erkek kokusu mu yoksa dahamı böle yumusak..bayan kullanacagı için çok erkek gibide kokmak olmaz şimdi
black suedeyi mi bayan kullacak cnm
evet cnm bi müşterim erkek parfmlerinden istedi bu sefer kendi kullancakmış ama kokusu çok erkeksi keskin olmasın dedi.daha yumusak bişe olsun dedii.bende bilmiorum hangisi olur..
zencefil ve tütün karışımı yazıo zaten tamda öyle kokuyo cnm ama çok ağır değil hafif bir tütün ve zencefil kokusunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?