- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.921
sence çokmu agır olur bayana tatlım.bariz erkek erkekmi kokarr.bide beğenmezse iadesi falan ugrasmım die ikilemde kalıyorum.senin önerebilcegn baska bi parfmde varsa erkek yazarmısn cnm
değişim olarak gönder cnm ama uzun zaman gelmez müşterin yine başını ağrıtır yani birde bence yanlş kullanmş olabilr bende kullanıorum avon saatlerini sürekli birşey olmuo arada bir buhar yapıo içi sadece
Arkadaşlar temsilci programı hediyelerine indirim broşüründeki ürünler ve panaromadaki ürünlerde dahil hepsinden sipariş verebilirsiniz kazanırsınz hediyelerinizi
benim takım öncümde sayılmıyo demişti hiç bişey bilmiyo takım öncüsü olcak birde
teşekkürler kızlar..ysa dün kafam çok karışıktı bi de avon siparişi vermek böyle problemli olunca ii ce karıştı..bilemiyorum siteden mi bilgisayarımdan mı ama çok zor verdim dün siparişi...bu arada kredi kontrolünde yazıyor ama ödemem yarın..sanırım hazırlanıyor demek istiyolar...
site değiştiğindne beri kafam iyicene bulandı ya...bide sıcaklar...aman dikkat edin kendinize..ben bikaç gündür parçalı bulutluuym :sinifsinif:
Siparişim geldi bitane düş jeli en üst köşeden patlamış akmış sinir oldum 70e yakın ürün vardı altta olanların hepsi yapış yapış bu düş jelleri falan neden jelatinli değil kızlar tepki gösterelim sonra müşterilere karşı mahcup oluyoruz???
black suede leather benim çok hoşuma gitti erkek parfümlerine göre gayet hafif K9 34üncü sayfa..
eşime aldım canım, kokusu güzel gerçekten.kaydirigubbakcemile5
birde sağlam çıkmış olsaydı sıkma yeri bozuk çıktı bu aralar aldığım parfümlerde hep bu sorunu yaşıyorum mafoldumben
hayırdır inşallah bende mi var bi şanssızlık anlayamadım ki :umursamaz:
canm parfüm çok mu erkeksi kokuyo baya keskinmi yanii.benm bayan bi müşterim erkek kokusu kullanmak istiorda,,önersemmiki bu kokuyu
ya aslına bu koku işi karışık iş sende durduğu gibi durmuyor aynı koku her tende farklı oluyo
aslında hafif çok ağır bi koku değil, yada bana full speed den sonra öyle geldi bilemiyorum
ama perceve çok hafif mesela onu da tavsiye edebilirsin
sırayla avon parfümlerini denetiyorum bende eşime kaydirigubbakcemile3
çok ağır kokuları sevmediği için perceve çok beğenmişti mesela
arkadaşında ilinçmiş ya o kadar kadın parfümünden erkek parfümü tercihi aklinialirimsmile
avonun hemen hemen bayan parfmlerinn hepsini denemiş.erkek kokuları daha kalıcıymış.ömrümü yedi benmde ama halada secemedik ama sanırm bunu alcak.saol cnm buarada.
canım geldi mi havluların?
site yeni değiştiği içn çok karışık kredi kontrolü demek gecikmiş borcundan dolayı siparişin bekliyor faturalnmamş demek artık o kadr karışık oldu ki 2 - 3 tl de bile takılıo çıkartmıolar bazen
yeni kil maskesinin güzel oldugunu duydum ama denemedim canım... diğer ürünleri hakkında hiçbi bilgim yok
clearskin serisi nasıl acaba?? tavsiye edermisnz??
aa tütün kolonyası gibimi kokuyooo:) ama şimdi ne dicem kıza ya üff evet ya ilginçç..okdar kadın parfümü varken sen gt erkek parfümü iste..ama daha kalıcı oluyomuş avonun erkek kokularıı..
true force nasıll pekii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?