- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.941
kil maskesi gzl cnmm cok sattım ben kardesim erkek arkdsm bile kullanıyrr :icecream: bi de gri seri var ya adının unuttum onun ama onu da gzl diyorlarrr[/QUO
mavi seri den düşünodm almak ama,,gri daha iiyse ona yönlenm cnm çok saol..
tşk ederim canm..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan rica ederim canımm..
greeneyess; kil maskesiyle ilgili bikaç yorumunu alabilirmiiyimmm
kızlar benim siparsim 400 tl ama AT sac ürünlerinden satmadıgım icin panoroma hdiyeleri gelmedi sadece 7 tane satabildim sizce kalan kısmını da kendime yazsam değer mi hangi ürünleri tavsiye edersinz hangleri cok satılıyorr biraz yardmcı olun bna lütfenn
canım benim cildim de sorun yok AlLAH a sükür ama arada kullanıyrm ben temizlenmiş berrak bi görünüm oluyo hosuma gidiyor ama düzenli kullananlar daha ii yanıt verebilirler. orada cilt sorunlarına uygun ürünü sec cnm mesela siyah noktysa sorunun siyah nokta serisinin sec
kızlar benim siparsim 400 tl ama AT sac ürünlerinden satmadıgım icin panoroma hdiyeleri gelmedi sadece 7 tane satabildim sizce kalan kısmını da kendime yazsam değer mi hangi ürünleri tavsiye edersinz hangleri cok satılıyorr biraz yardmcı olun bna lütfenn
Siparişim geldi bitane düş jeli en üst köşeden patlamış akmış sinir oldum 70e yakın ürün vardı altta olanların hepsi yapış yapış bu düş jelleri falan neden jelatinli değil kızlar tepki gösterelim sonra müşterilere karşı mahcup oluyoruz???
benim duş jellerim hep jelatinli geliyor canım.fisfisfishatta evde açılacak olanlar var jelatinli:teselli:
avon eğitim semineri katım ücreti benim faturaya eklenicek.Bu ücrette hediye kazanma limitine eklenebiliyor mu yoksa bu ücret hariç mi hesaplıcam siparişleri acaba yardım lütfen!!!
tmm cnm,tşkr ederimharici hesaplayacksn cnm o büyük ihtimal ürün dışı bedellere eklenir
bi sorum olucaktı...
ben 3 ay sipariş girmeyince üyeliğim iptal oluyo ya.. peki o girmediğim aylarda üretim bedeli die bi para oluyo ya 7.5 TL onu ödüyo muyum ???
Tekrar soruyorumm!!!
merhaba bayanlar acil yardıma ihtiyacım var ödeme günüm gelio.
şimdi ben k8de 180 tllik satış yapmştm 80 tllik iadem oldu.
hani temsilci sayfamızda bakiye görntüleme dioya orda borç 100 tl dio. şimdi ben 180 tl yatırıp bidahaki siparişimden mi 80 düşücek. yoksa 100 yatırsam direk oolurmuu.. bu arada avonu bırakabilirim hiç müşterm yok eğer bidaha sipariş veremezsem iade parası avonda mı kalıcak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?