Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

opuyorumnanaktan rica ederim canımm..
greeneyess; kil maskesiyle ilgili bikaç yorumunu alabilirmiiyimmm

canım benim cildim de sorun yok AlLAH a sükür ama arada kullanıyrm ben temizlenmiş berrak bi görünüm oluyo hosuma gidiyor ama düzenli kullananlar daha ii yanıt verebilirler. orada cilt sorunlarına uygun ürünü sec cnm mesela siyah noktysa sorunun siyah nokta serisinin sec

kızlar benim siparsim 400 tl ama AT sac ürünlerinden satmadıgım icin panoroma hdiyeleri gelmedi sadece 7 tane satabildim sizce kalan kısmını da kendime yazsam değer mi hangi ürünleri tavsiye edersinz hangleri cok satılıyorr biraz yardmcı olun bna lütfenn

Tatlım bence deger çünkü o saç düzleştirici 80 lira civarında 30 lira açıgın var kepekli saçlar için alabilirsin egerki çevrende öyle sorunlar yaşayan varsa

Temam canım çok saol keşke siparişimi vermeden önce kil maskesinden isteseymişim... bu arada beyaz kil arıyorum önerebileceginiz marka vs... varmı....? canım bu arada ben cilt ürünlerinde avon kullanmıyorum dermokozmetik kullanıyorum, avonun diğer ürünlerinden hoşuma gidenleri alıyorum işte her katalogda bişiler buluyorum kendime alıcak :))

cnm 2-3 lira bişey zaten şampuanla saç kremleri..al fena değiller..beğenirsen saçına ii geliirse stok yaparsın kullan bir yıl..hediye edersin.müşterilerinden çok alışveriş yapana hediye veririsin...saç düzleştirici istiyosan neden olmasın?şampuan hep kullanılır..ben stok yaptım birsürü...

benim duş jellerim hep jelatinli geliyor canım.fisfisfishatta evde açılacak olanlar var jelatinli:teselli:

merhaba bayanlar acil yardıma ihtiyacım var ödeme günüm gelio.
şimdi ben k8de 180 tllik satış yapmştm 80 tllik iadem oldu.
hani temsilci sayfamızda bakiye görntüleme dioya orda borç 100 tl dio. şimdi ben 180 tl yatırıp bidahaki siparişimden mi 80 düşücek. yoksa 100 yatırsam direk oolurmuu.. bu arada avonu bırakabilirim hiç müşterm yok eğer bidaha sipariş veremezsem iade parası avonda mı kalıcak :S

bi sorum olucaktı...

ben 3 ay sipariş girmeyince üyeliğim iptal oluyo ya.. peki o girmediğim aylarda üretim bedeli die bi para oluyo ya 7.5 TL onu ödüyo muyum ???

ben de saç düzleştiriciyi almak istiyoum yaa ama 6 şampuan açğım var,hadi onu hallettim diyelim 30 tllik açığım var,nerdeyse 100 tllik sipariş verdim kendime bi 20 daha koyamıcam bütçeyi aşıyorum ya.bana hiç kar kalmıyor zaten ne kazansam onunla bişiler sipariş ediyorum,elde var sıfır,artık takım öncümden mi yardım istesem bilemiyorum

avon eğitim semineri katım ücreti benim faturaya eklenicek.Bu ücrette hediye kazanma limitine eklenebiliyor mu yoksa bu ücret hariç mi hesaplıcam siparişleri acaba yardım lütfen!!!

avon eğitim semineri katım ücreti benim faturaya eklenicek.Bu ücrette hediye kazanma limitine eklenebiliyor mu yoksa bu ücret hariç mi hesaplıcam siparişleri acaba yardım lütfen!!!

harici hesaplayacksn cnm o büyük ihtimal ürün dışı bedellere eklenir

bi sorum olucaktı...

ben 3 ay sipariş girmeyince üyeliğim iptal oluyo ya.. peki o girmediğim aylarda üretim bedeli die bi para oluyo ya 7.5 TL onu ödüyo muyum ???

öyle birşey yok cnm bir kere üyelik ücreti alınıyor o da ilk siparişne ekleniyor daha sonra herhangi bir ücret eklenmiyor eğer borcun yoksa silinir üyeliğin

Tekrar soruyorumm!!!

merhaba bayanlar acil yardıma ihtiyacım var ödeme günüm gelio.
şimdi ben k8de 180 tllik satış yapmştm 80 tllik iadem oldu.
hani temsilci sayfamızda bakiye görntüleme dioya orda borç 100 tl dio. şimdi ben 180 tl yatırıp bidahaki siparişimden mi 80 düşücek. yoksa 100 yatırsam direk oolurmuu.. bu arada avonu bırakabilirim hiç müşterm yok eğer bidaha sipariş veremezsem iade parası avonda mı kalıcak :S

Tatlım o parayı ilk önce yatıracaksın 180 lirayı ..Daha sonra ürün iadesi yapacaksın geri senin hesabına yatırılacak..Ben böyle biliyorum..İnternet üzerinden havale yapabilirsin o havale yaptıgın hesaba geri yatırılır..Bilen arkadaşlara sormak gerek ürün iadelerine avon ne zaman karşılık varir ?? bunuyerimseniben bende bilmiyrum

tatlım ben sana yanlış bilgi verdim demekki düşmüş iadeleri sadece ne yazıyorsa bakiyede onu ödemen gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…