Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ben şimdi son sayfadaki jelden iki tane alıcam ya...birinin kodunu girip 2adetmi isticem yoksa ayrı ayrımı isticem...

aynı üründen alacaksan kodunu yaz adetine 2 yaz ayrı ayrı ürünler ise ayrı ayrı ürün kodu yaz adat 1 yaz tatlım

kızlar ben de taşınıyorum ya kara kara düşünüyorum gittiğim yerde satamam die. tanıdık yok edinene kadar da zaman geçer. az bişey kar kalıyor çoğunu kendime alıyorum 3-5 kişi alıyodu zaten burda da bana kalan karın kat kat fazlasıyla da kendime alıyodum sanırım bu iş bana göre deil. çevrem yok çünkü.

teşkkürler cnm eve gidince bir hesaplayayım bakayım oluyrsa öyle yapıcam ama tam 9tane daha kendime almak ne kdr mantıklı bilemedim Çok üzgünüm çoook

aynen canımmm bnde öyle yapıyrm cok fazla karım olmuyo olsada kendime birseyler alıyrm ama alabilcek herseyi aldım alacak birsey kalmadı cevremdekilerde öyle sevgilmin kuzeni var kız her ay 70 80 tl lik alısveris yapıyo arkdslarınada satıo 70 80 lik bu ay onlarda pek almadılar okulda bitti kuzenlerimde avon yapıo valla bilmyrmm artık

teşkkürler cnm eve gidince bir hesaplayayım bakayım oluyrsa öyle yapıcam ama tam 9tane daha kendime almak ne kdr mantıklı bilemedim Çok üzgünüm çoook

cnm kullanılan bişey sonuçta...hemde uygun fiyata..ben daha önce ilk çıktığında yani bu a.t. serisini uzun yıllar kullandım..çok güzeldi..sonra bıraktım.açıkçası sıkıldım kaç yıl kullan kullan...dedim az değişiklik yappayım..ama geri dönücem...bana ii gelmişti çünkü..dediğim gibi çok alışveriş yapan varsa ona hediyede olabilir.makbule geçer dediğim gibi her evin ihtiyacı eğer düzleştirici istiyısan bikaç şampuan için kaçırma bence..bende bu kampanya biraz az sattım.az daha olsa eksiği tamamlayıp düzleştirici alıcam.140 civarı eksiğim var..100-120 daha lazım alsanaalsanasmile

inşallah alırısn canım ben daha yeni düzleştirici aldım o yüzden pek üstüne düsmedim acıkcası bakarım öle daha bi hfta var

sen bilirsin cnm ama hani karşılıksız vermeyeceksin bence.imkanın varsa al derim.3 liradan olsa 9 tanesi 27 lira..ya ben 100 liralık satsam alıcam

Kızlar Benim iadelerimin cari hesapta görünmesinimi gerek?Avon ne zaman dönüş yapar bana? Birileri bilgi versin lütfennn

16 ağustosta gönderdm cnm daha yok avona yakın olmama ramen daha ulaşmadımı artık bilmiorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…