- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.961
öyle birşey yok cnm bir kere üyelik ücreti alınıyor o da ilk siparişne ekleniyor daha sonra herhangi bir ücret eklenmiyor eğer borcun yoksa silinir üyeliğin
cnm 2-3 lira bişey zaten şampuanla saç kremleri..al fena değiller..beğenirsen saçına ii geliirse stok yaparsın kullan bir yıl..hediye edersin.müşterilerinden çok alışveriş yapana hediye veririsin...saç düzleştirici istiyosan neden olmasın?şampuan hep kullanılır..ben stok yaptım birsürü...
kızlar ben de taşınıyorum ya kara kara düşünüyorum gittiğim yerde satamam die. tanıdık yok edinene kadar da zaman geçer. az bişey kar kalıyor çoğunu kendime alıyorum 3-5 kişi alıyodu zaten burda da bana kalan karın kat kat fazlasıyla da kendime alıyodum sanırım bu iş bana göre deil. çevrem yok çünkü.
teşkkürler cnm eve gidince bir hesaplayayım bakayım oluyrsa öyle yapıcam ama tam 9tane daha kendime almak ne kdr mantıklı bilemedim Çok üzgünüm çoook
cnm kullanılan bişey sonuçta...hemde uygun fiyata..ben daha önce ilk çıktığında yani bu a.t. serisini uzun yıllar kullandım..çok güzeldi..sonra bıraktım.açıkçası sıkıldım kaç yıl kullan kullan...dedim az değişiklik yappayım..ama geri dönücem...bana ii gelmişti çünkü..dediğim gibi çok alışveriş yapan varsa ona hediyede olabilir.makbule geçer dediğim gibi her evin ihtiyacıeğer düzleştirici istiyısan bikaç şampuan için kaçırma bence..bende bu kampanya biraz az sattım.az daha olsa eksiği tamamlayıp düzleştirici alıcam.140 civarı eksiğim var..100-120 daha lazım alsanaalsanasmile
Kızlar Benim iadelerimin cari hesapta görünmesinimi gerek?Avon ne zaman dönüş yapar bana? Birileri bilgi versin lütfennn
benmkide görünmedi daha cnm bekliorum
merhaba ben bugün siparişleri giricem ne zaman girmem gerekiyor birde senses duş jelleri mystique kokusu nasıl biliyor musunuz acaba ??
merhaba ben bugün siparişleri giricem ne zaman girmem gerekiyor birde senses duş jelleri mystique kokusu nasıl biliyor musunuz acaba ??
Tatlım ayın 27 si son K9 katalogunun..Eger siparişlerin 125 tl yi buldu ise öglen 4 den önce gir bi hediye gönderirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?