- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.981
teşekkür ederimm 170e yakın satışım oldu ilk aydan umarım olur hep böyle devam eder hatta artar ki ilk 4 ayda 850 olursa çanta gelir :)
Tamam tatlım acele et gir siparişleride saat 16 dan sonra girersen hediye falan gelmez Yaparsın sen merak etme benim daha ikinci kampanyam 650 ye yakın satışım oldu dahada bu ay gireceklerim var ..
ya kızlar bugün sabah bankaya gidip ödememi yaptım fakat hala ödenmedi görünüyo.Napmam lazım??
teşekkür ederimm birde ben siparişlere girdim bir kısmının yanında yeşil bir kısmının yanındada kırmızı işaretler çıktı onlar önemli mi acaba ???
teşekkür ederimm birde ben siparişlere girdim bir kısmının yanında yeşil bir kısmının yanındada kırmızı işaretler çıktı onlar önemli mi acaba ???
teşekkür ederim her mesajın başı teşekkür ederimle başlıyo sayenizde ilgilendiğiniz için teşekkür ederimsiparişlerimde en kısa zamanda gelir inşallah :)
şu saç düzleştiriciyi kazanmak için kataloklar dahil 430 tllik sipariş verdimmi kazanabiliyomuyuz,yoksa katalok hariç 430 mu olması gerek
katalog dahil cnm yani toplam en az 421,75 tllik sipariş topladnmı birde katalog ekleynce alıosn hediyeleri
eğer öyleyse ben alıcam gibi hadi hayırlısı bakalım,tşkr ederim ilksah yardımıma koşuyosun kaçtır senin durum nasıl hediyelerden kazanabildin mi cnm
yok cnm ya ben çok bölüorum temsilcilerme yardm ediorum o yüzden hediyeleri alamadm 600 tllik falan sipariş topladm ama hediye alamıorum kendi adıma 80 tl kaldı aslında girsem alck hawlu setini de güzelmi die düşünüorum
yok cnm ya ben çok bölüorum temsilcilerme yardm ediorum o yüzden hediyeleri alamadm 600 tllik falan sipariş topladm ama hediye alamıorum kendi adıma 80 tl kaldı aslında girsem alck hawlu setini de güzelmi die düşünüorum
Bu konuda kesin bişi bilmiyorum dahil mi hariçmi benim 430 u epey gectiği için araştırma gereği duymadım ..Havlu takımım geldi saç düzleştiricim yolda:) Dahada sipariş vericem ayın 25 ince bu ay 4 kez sipariş vermiş olucam :) kargoyu da hep aynı kişi getiriyor adam bana sinir oluyordur:)
Nasılsınızzz kızlarr ?
iyiyiz seni sormalı daimi olduk biz buralara yapıştık siz yoksunuzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?