Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar elimde 25 tane perceive ve little black dress vücut spreyi war takas yapmak istyn almak isteyen olursa msj atın ne yapacağım bunları die düşünüorum
45 tlye tamamlamk içn her siparişmde girdm bir kaç tane şimdi bi dünya oldu

kızlar iadem vardı. kargo takipte bu ayın 16sında ellerine ulaşmış görünüyo. hala düşmediler. neden acaba bi fikri olan var mı?

perceive vücut spreyini kendine sakla ilkaycıgım ben de stokladım... veya bi tanıdıklarına hediye edersin... inanılmaz kalıcı sabah bi sıkıyorum akşama kadar hala üstüm başım kokuyo oluyo.... sakla verme kimseye kuzum

zaten 2 perceive 2 little kendime aldm bunlar artan satamazsam iade yapıcm artık cnm

Tatlım cari hesaplarına girip borcun sıfırlanmış mı bakarmısın ..Belki daha avon çekmemştir yatırdıgın parayı ?Borcun görünüyor mu ona bi bak

tATlım ödeme tarihin geçti faturayı yatırmadın siparişlerin bu yüzden borclu göründüğün için kabul edilmedi.Dün yatırdıgın parada sanırım avon hesabına daha geçmedi ..

yok cnm hesaba geçmiş ama faturayı baya geç yatırdım siparişleride girdkten 1 hafta sonra ödedm..iptal edildiyse yeniden giricm ama ilk defa oluo bu çözemedmmm kızlaaar yardm hadiii

tekrar gir tatlım ..Borçlu göründüğün zaman sipariş vermişsin tabi kabul etmezler.Tekrar gir telaş edeck bişey yok

kızlar ödemeler postaneden yapılıyomu...eşimin kartıyla yapıyodum..oda istemiyo...cvplrsanız sevinirem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…