Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ödemeler postaneden yapılıyomu...eşimin kartıyla yapıyodum..oda istemiyo...cvplrsanız sevinirem...

canım ben 2 yıldır her ay postaneden yatırıyorum 2 buçuk tl karşılıgında.... bana da ptt yakın hep ordan yatırırım hiç bankayla falan ugraşmıyorum... ptt ye git temsilci nonu ver başına 0 koydurarak yazdır.... eger 7 haneliyse... değilse 0 sız yazdır(8 haneliyse) ve araya tire koydurtma..... sevgiler

Çarşamba öglen sipariş girdim bugun gelecek ..senin kargo pazartesiyi bulur buyuk ihtimal çünkü bugun işleseler yarın kargoya verseler pazar günü kargo çalışıyorsa pazarda gelebilir en geç pazartesiye elinde olur

yarın kargoya verilir umarım yarım gün çalışıyor bildiğim kadarı ile avon ..Büyük ihtimalde verilir yarın

Eğitimlere katıldın ise o olabilir yada gönderdikleri hediye varsa onun miktarı olabilir..Ödemen gerekn kısımda mı bu tutar

arkadaşlar 20 ağustos saat 16:00 dan önce sipariş verdim 280tllik bugünün hediyeside şampuandı ve hediyeler bildiğim kadarıyla katlamalıydıyani 250yl yi geçtiği için siparişim 2 şampuan gelmesi gerekti.ama 1tane şampuan,2 tane ytgp avon rozeti yolluyorlar.Zaten rozet yollamıştı var dı bende ne yapıcam 2 rozeti ya en azından o şampuanı kullanıyordum ben işe yarar bişiydi.walla sinirden avonu aradım yarım saate yakın beklettiler dönmediler de bana,hep sorun sorun bıktım heeeeee.benim gibi sorun yaşayan var mı güne özel katlamalı hediyeler hakkında acaba???

madem yazmış avon katlamalı hediye verilcek diye ona göre bekliyoruz hediyelerimizi,hakkımı aramaya kalkıyorum kimseyle iletişim kuramıyorum tel.na çıkan yok.pes yani yaaaa

23 agustos maskara..24 agustos ruj ..25 agustos şampuan..26 agustos deodarant sprey..27 agustos saç kremi.Gün hediyeleri bunlar

Eğitimlere katıldın ise o olabilir yada gönderdikleri hediye varsa onun miktarı olabilir..Ödemen gerekn kısımda mı bu tutar

eğitimlere katılmadım canım..ama gecen aydan 1 aylık geçikmiş ödemem vardı onun faizimi acaba die düşünyrm??? ödenecek faturama eklemişler cnm..

madem yazmış avon katlamalı hediye verilcek diye ona göre bekliyoruz hediyelerimizi,hakkımı aramaya kalkıyorum kimseyle iletişim kuramıyorum tel.na çıkan yok.pes yani yaaaa

Tatlım benimde 320 tllil sipariş vardı 2 hediye gönderdiler ..Senin ki neden öyle anlamadım benim hediyeler geldi yanındada kafadan rozet geldi ..

Tatlım benimde 320 tllil sipariş vardı 2 hediye gönderdiler ..Senin ki neden öyle anlamadım benim hediyeler geldi yanındada kafadan rozet geldi ..

rozetin mantığı ne onu anlamadım ben hala insana 1 rozet verilir de 3 tane verilmez iyicene ne yaptığın şaşırdı şu avon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…