- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.041
rozetin mantığı ne onu anlamadım ben hala insana 1 rozet verilir de 3 tane verilmez iyicene ne yaptığın şaşırdı şu avon
arkadaşlar 20 ağustos saat 16:00 dan önce sipariş verdim 280tllik bugünün hediyeside şampuandı ve hediyeler bildiğim kadarıyla katlamalıydıyani 250yl yi geçtiği için siparişim 2 şampuan gelmesi gerekti.ama 1tane şampuan,2 tane ytgp avon rozeti yolluyorlar.Zaten rozet yollamıştı var dı bende ne yapıcam 2 rozeti ya en azından o şampuanı kullanıyordum ben işe yarar bişiydi.walla sinirden avonu aradım yarım saate yakın beklettiler dönmediler de bana,hep sorun sorun bıktım heeeeee.benim gibi sorun yaşayan var mı güne özel katlamalı hediyeler hakkında acaba???
sinirlenme kuzum ne dediler müşteri hiz.arayınca?
yurtiçi kargo avon siparişlerini kaça kadar teslim ediyor evlere kızlar bilen var mı?
arıyorum avonu yarım saat bekletiyor ama ne bana dönen var ne bişi.itiraz edicem kimseye ulaşamıyorum,bir takım öncüme ulaştım o da olmaması gerek gelsin bi kolin yanlış yazmış olabilirler faturaya diyor
benimde aynı şey başıma geldi canım
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ceketin bi yakasına birini öteki yakasına birini rozetleri takıp gezeceğim ohaoldumsmile
napıcaksam 2 tane rozeti kafamçokkarıştı
saat:18:00 e kadar
bence bi yanlışlık yo açık açık avon bunu bilerek yapıyor sırf hediye yollamamak için cidden sinirliyim ya. bırakın şampunı,hediyeyi,sözlerinde durmadıkları için sinirleniyorum,söz verdinmi yapıcaksın alla allalmaz:
indirim broşürü ve fırsat köşesi siparişleri düşülüp hesaplanıyormuş gün hediyesi limiti haberiniz olsun öğrendim onu az önce
kızlar, ta anneler gününde iki müşterimin istediği yılan derisi görünümlü çanta bu ay gönderiliyormuş faturamda gördüm fakat ikiside artık istemiyor doğal olarak kaçç ay geçti. iade edicem fakat bu yeni iade sistemi hala geçerli mi yani iademizi nasıl yapacağız bana yardımcı olur musunuz?
Tatlım sana gelen faturanın aslına iade kutucugunu işaretleyeceksin miktarını yazıp kutarını yazacaksın o satıra ve iade sebebini kodlayacaksın .En alttada iade edenin imzası kısmına imza atacaksın ..sana siparişleri getirecn kargocuya diyeceksin iadem var ..Sonra bi kagıt imzalayacaksın sana ambar tesellüm faturası vereck ..
tatlım zaten öyle oluyor bilmiyormuydun sen şartlarında yazıyordu ..:) ALLAH iyiligini versin boşuna o kadar sinirlendin:) hihiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?