Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benimde aynı şey başıma geldi canım
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ceketin bi yakasına birini öteki yakasına birini rozetleri takıp gezeceğim ohaoldumsmile
napıcaksam 2 tane rozeti kafamçokkarıştı

Bende arıyorum dünden beri iadem var hala cari hesaplarımda görünmüyor açmıyorlar bekletiyorlar öyle!!

bence bi yanlışlık yo açık açık avon bunu bilerek yapıyor sırf hediye yollamamak için cidden sinirliyim ya. bırakın şampunı,hediyeyi,sözlerinde durmadıkları için sinirleniyorum,söz verdinmi yapıcaksın alla alla lmaz:

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5
canım bende onun için sinirlendim, sonuçta hediye gününe göre sipariş vermiştim bigün önce verecektim erteledim, sonraki gün versim siparişi işime yarayacak bişi gelsin diye
rozette çok işime yaradı ya kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

indirim broşürü ve fırsat köşesi siparişleri düşülüp hesaplanıyormuş gün hediyesi limiti haberiniz olsun öğrendim onu az önce

rozette arada avonun temsilcilerine düzenlediği hediyelerin bir parçası oluyor dediler,müşterilere mi satarsını ya da hediye edersiniz bilemem

indirim broşürü ve fırsat köşesi siparişleri düşülüp hesaplanıyormuş gün hediyesi limiti haberiniz olsun öğrendim onu az önce

tatlım zaten öyle oluyor bilmiyormuydun sen şartlarında yazıyordu ..:) ALLAH iyiligini versin boşuna o kadar sinirlendin:) hihiyerimseniben

Selam kızzzlarrr..
Saç düzleştiricisini beğendim çok güzel ısıtıyo ve çok güzel düzleştiriyo
Ayrıca gün hediyelerinden gelen Allık çok ufakmış ben normal boyutlarda sanıyodum ama gerçekten ufacıkkaydirigubbakcemile3

Saç düzleştirici harika gerçekten kuaföre gitsen ancak bu kadar olur hemen denedim çok begendim ..sİzler memnun kaldınız mı peki ??

kızlar, ta anneler gününde iki müşterimin istediği yılan derisi görünümlü çanta bu ay gönderiliyormuş faturamda gördüm fakat ikiside artık istemiyor doğal olarak kaçç ay geçti. iade edicem fakat bu yeni iade sistemi hala geçerli mi yani iademizi nasıl yapacağız bana yardımcı olur musunuz?

Tatlım sana gelen faturanın aslına iade kutucugunu işaretleyeceksin miktarını yazıp kutarını yazacaksın o satıra ve iade sebebini kodlayacaksın .En alttada iade edenin imzası kısmına imza atacaksın ..sana siparişleri getirecn kargocuya diyeceksin iadem var ..Sonra bi kagıt imzalayacaksın sana ambar tesellüm faturası vereck ..

tamam tatlım çok teşekkür ederim yardımın için

tatlım zaten öyle oluyor bilmiyormuydun sen şartlarında yazıyordu ..:) ALLAH iyiligini versin boşuna o kadar sinirlendin:) hihiyerimseniben

tmm da cnm hadi benim gözümden kaçtı görmedim takım öncüme sordum o bile sormadı indirim broşürü ve fırsat köşesi siparişlerini düştün mü diye
takım öncüm şaşırmışsa ben haliyle daha çok şaşırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…