Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar temsilci programı hediyeleri için fırsat köşesi de indirim broşürü de geçerli fakat katalogtan bir ürün stoklarda kalmayıp limitinizi düşürdüğünde hediyenizi gönderiyorlar göndermek zorundalar ama fırsat köşesi ve indirim broşürndeki ürünlerden stokta kalmayı limitinz düştüğününde hediyeyi göndermiyorlar <

yani avon sadece katalogtaki ürünlerden stokta kalmayanlardan sorumludr fırsat köşesi we indrm broşüründen sorumlu değil onlara güwenip sınırda sipariş vermeyn demek istio arkadşlar

slm kızlarr düzleştirici gercekten güzel mi benim suan 300 kusur faturam var elimde de 100tl lik sipars var ama icinde indirim brosürü falan da var düzleştirici icin fatura tutarı mı ödül satısmı gecerli oluyor lüften biri bana bilgi versinnn

saç düzleştirici için indirim broşürü ve fırsat köşesinden verdiğin siparişler hesaplanıyor dahil yani,ama indirim broşürü ve fırsat köşesinden verdiğin siparişler stokta kalmadıysa göndermedikleri için faturalanmıyor,ona göre dikkatli ol ilksahın dediği gibi limit farkında olmadan stoksuzluk sebebiyle düşer alamazsın sonra düzleştiriciyi,bu arada 16 AT ürünü satman gerek

slm kızlar ilkşah a sordum olmaz ddi bölge sorumlusu olur ddi kafam karstı
benim fatura fiytm : 321.79 ödül satışım: 262.75 ...elimde girmem gereken siparsler var 16 tane AT sac ürünü satsam satsam ve fatura fiyatını 430a tamamlasam düzleştiricim gelirmi yoksa ÖDül satış mı 430 olması lazım gözlklerim bu ay geldi acaba onlar mı etkiliyor fatura ve ödül farkını ama aradki fark 50.04 gözlkler 47 tutuyo valla anlamadım yaaa

Düzleştirici gerçekten güzel bu kadar ummuyordum dandik bişi yollarlar sanıyordum ..Gelir gelmez denedim çeyize kaldıracagım ama nasıl oldugunu merak ettim hemde sizleri bilgilendirmek adına.Ben kaçırmayın derim bi şekilde tamamlayın alın düzleştiriciyi

cnm adı üstünde ödül satış ödül alabilmen için ödül satışını tamamlaman gerekiyor

bazen sinir oluyorum bu avonun sistemine .Fatura elime gelir gelmez ödedim günler geçti hesaba alınmamış aradım dekontu fakslayın dediler amenna.Bu seferde iadem var o görünmüyor ..Yine fakslayacagım anlaşılan nasıl bi sistem bu ya kargoyu arıyorum biz teslim ettik diyor..Avonda görünmüyor!

ben cuma sipariş verdim faturalanmış fakat daha kargo takibi gözüköüyor,sevkiyata hazırlanıyor diyor,p.tesi son ödeme tarihli faturam da var şimdi bi de kredi kontrolüne takıldı demezler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…