- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.441
canım evet söylediklerin gayet hoş fakat müşterim değişik renkler olsun istiyor.
diyemedim o kadar değişik istiosan palet far al die:)))
island breeze deki koyu renk yeşil mi gri mi biilio musunuzz
kızlar, k9 dan müşteri fiyatıyla 93.31 tl lik siparişm vardı. aslında 48 tl si avonun ta anneler gününde istediğim yılan derisi görünümlü çantayı bu ay göndermesinden ötürü eklendi. isteyenleri de şimdi ara ki bulasın... o yuzden iade edicem. faturamın vadesi 6 eylüle kadar.
ben de bugün k10 dan 94.89 tl lik (yine müş. fiyatıyla) siparişimi verdim. amacım şuydu aslında, k10 un kargosu geldiğinde k9 daki çanta iadelerimi hazır bi şekilde teslimat için gelen kargocuya verip aradan çıkarmak. bir an önce bu iade işinden kurtulmak... biliyorsunuz kargo teslim elemanını bekletemiyosunuz kapıda önceden hazırlanmış olması gerekiyor. kendim veriyim sonra desem 7 tl niye ücret ödeyeyim ki...
neyse verdim siparişlerimi bugün akşam cumartesi gelir diye tahmin ediyorum fakat mail geldi avondan- hatırlamıyorum daha önceki siparşlerde de geliyor muydu ama...
mail şöyle,
Kuruluşumuza ulaşan siparişiniz, borç bakiyesi ve limit aşımı kontrollerinden sonra, faturanızın basımıyla kesinleşmis olacak ve Kampanya 10 koşulları ile dikkate alınacaktır. Bu konudaki takibi, internet sitemizdeki Sipariş Takibi adımından yapabilirsiniz.
ben şimdi limiti doldurmuş oluyor muyum? yani siparişim sisteme alınır mı sizce ben anlamadım da bir şey?
keşke birileri de benim soruma cevap verse :sm_confused:
bu canımyerimseniben
kızlar yaa ebayda bakıorum da avon ürünleri çok ucuz 3-5 dolara parfümler acaba sipariş etsem çok gümrük ve kargo yermiyim :S
avon items - Get great deals on Women, Men items on eBay.com!
canım biliyorsun ebay gittigidiyorun aynısı. dolayısıyla hangi satıcıdan aldığın çok önemli "top rated seller" lardan alman güvenliğin için önemli. ya da olumsuz oy almamış olanlardan... bir de gönderi ücretini hesaba kat derimç ben ebay den davidoff un roll on stick ini istemiştim, tekin acarda satıldığından daha ucuza gelmişti ama strawberry den daha pahalı olmuştu sanıtım ben de deneme amaçlı almıştım. 1 hafta içinde gelmişti çok güzel paketlenmiş bir halde.
arkadaşlar bende avon temsilcisiydim.. ama üyeliğim iptal oldu :S benim çok beğendiğim bie parfüm vardı cristal aura acaba kaldırıldı mı bilginiz var mı?
Merhaba Arkadaşlar Artık Bende Aranızdayım..:lepi:
Uzun Süredir Dışardan Takip Ediyordum Ben Sizi Sonradan Aklıma Geldi Üyeligim Vardı Benim Bu Forumda lülülülülülü
Bi Soru Soracam Yardımcı Olursanız Sevinirim.eyvahedigeldismile
Ben İlk Faturamı Bugün Postaneden Yatırdım Avon İnternet Girişinin Neresinden Bakabilirim Düşüp Düşmedigine Acil Cvp Verirseniz Sevinirim mafoldumben
canım hoşgeldin.... bende her ay postaneden yatırıyorum.... ama aynı gün geçmez hesabına... benimki 2-3 günde anca geciyo haberin olsun tatlım. ama sorun olmuyo yani. 2 buçuk yıldır her ay postaneden sorunsuz yatırıyorum, zaten yakın bana......
Hoşbuldum Canım
Bi Kaç Günde Geçtigini Biliyorum Ama Cari Hesap Özetlerinde mi Görünüyo Düşütüğü
arkadaşlar k11 indirim broşüründeki 2 bayan saati hakkında bilgisi olan varmı çok mu büyüklerbileklerim ince aldığımda çok büyük dursun istemiyorum ve de kullanışlımı hemen kararmaz dimi
Kızlar pazartesi sipariş gircem çarşambaya gelmez mi ya avon çalışmıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?