Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

keşke birileri de benim soruma cevap verse :sm_confused:

valla ben hiçbişi anlamadım cnm kusura bakma yardımcı olak isterdim ma. başıma gelmedi hiç bu olay. yarın takımönüme sorayım ben

keşke birileri de benim soruma cevap verse :sm_confused:

limit aşımı diye birşey olmaz sende şu an cnm ilk kampanyanda olurdu ancak faturanın ödeme günü gelmesiyse borcun da yoktur cari hesap özetinden bir kontrol et yoksa eğer sipariş takibine bak ne yazıo kredi kontrolünde mi yazıyo

kızlar yaa ebayda bakıorum da avon ürünleri çok ucuz 3-5 dolara parfümler acaba sipariş etsem çok gümrük ve kargo yermiyim :S

avon items - Get great deals on Women, Men items on eBay.com!

canım biliyorsun ebay gittigidiyorun aynısı. dolayısıyla hangi satıcıdan aldığın çok önemli "top rated seller" lardan alman güvenliğin için önemli. ya da olumsuz oy almamış olanlardan... bir de gönderi ücretini hesaba kat derimç ben ebay den davidoff un roll on stick ini istemiştim, tekin acarda satıldığından daha ucuza gelmişti ama strawberry den daha pahalı olmuştu sanıtım ben de deneme amaçlı almıştım. 1 hafta içinde gelmişti çok güzel paketlenmiş bir halde.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende avon temsilcisiydim.. ama üyeliğim iptal oldu :S benim çok beğendiğim bie parfüm vardı cristal aura acaba kaldırıldı mı bilginiz var mı?

hangi kargo ile gelmişti cnm ve ne kadara

arkadaşlar bende avon temsilcisiydim.. ama üyeliğim iptal oldu :S benim çok beğendiğim bie parfüm vardı cristal aura acaba kaldırıldı mı bilginiz var mı?

kaldırıldı cnm

Merhaba Arkadaşlar Artık Bende Aranızdayım..:lepi:
Uzun Süredir Dışardan Takip Ediyordum Ben Sizi Sonradan Aklıma Geldi Üyeligim Vardı Benim Bu Forumda lülülülülülü

Bi Soru Soracam Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Ben İlk Faturamı Bugün Postaneden Yatırdım Avon İnternet Girişinin Neresinden Bakabilirim Düşüp Düşmedigine Acil Cvp Verirseniz Sevinirim..

Son düzenleme:

canım hoşgeldin.... bende her ay postaneden yatırıyorum.... ama aynı gün geçmez hesabına... benimki 2-3 günde anca geciyo haberin olsun tatlım. ama sorun olmuyo yani. 2 buçuk yıldır her ay postaneden sorunsuz yatırıyorum, zaten yakın bana......

Hoşbuldum Canım
Bi Kaç Günde Geçtigini Biliyorum Ama Cari Hesap Özetlerinde mi Görünüyo Düşütüğü

arkadaşlar k11 indirim broşüründeki 2 bayan saati hakkında bilgisi olan varmı çok mu büyüklerbileklerim ince aldığımda çok büyük dursun istemiyorum ve de kullanışlımı hemen kararmaz dimi

arkadaşlar k11 indirim broşüründeki 2 bayan saati hakkında bilgisi olan varmı çok mu büyüklerbileklerim ince aldığımda çok büyük dursun istemiyorum ve de kullanışlımı hemen kararmaz dimi

canım ben beyazını kullanıyorum ve çok memnunum.benimde bileklerim ince ve ince bileklilerde çok daha güzel duruyor.Aynısını başka birinde gördüm bilekleri kalındı.hiç hoş durmamıştı..ama siyahını bilemicem...

Kızlar aradım bayram da çalışmıyorlarmış arefe günü çalışıyoruz dedi..Pazartesi verebilirim çarşambada elimde olur artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…