Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mrb kızlar bende birşey sormak istiorum
k 10 da 69 sayfada dudaklar ve yanaklar için pırıltılı balm var onu sipariş edicem daha önce kulalnanlar varmı acaba birde powder pink ve ıcy petal die iki seçenek var hangisi iidir acaba

ben bunlardan ıcy petali aldım çok memnunum çok tatlı bi renk canım....bööle nasıl anlatim pembe - açık mor- ve güneş ışıgında da hafif seftalimsi yansımaları var.....adı gibi buzlu bişe işte değişik bi tonu var.... bilerek diğerini almadım.... adından bu daha bi egzantrik geldi iyiki bunu almışım.... bu arada stik canım, toz falan değil, stiklere elin alışkınsa al.... ben aynı zamanda nars multiple kullanıyorum elim stiklere dağıtmasına falan alışkın oldugundan hiç zorluk çekmedim.... tenim açık bugday, bu ton bana çok yakıştı.... amma da açıklama yapmışım yaff :teytey: yazdıkça yazıyom , kafamı bi kaldırdım ekran dolmuş kihkikkhiiiii

çok tşk ediorum canım ya bende hemen sipariş verim ozman fiyatıda çok uygun
stik olmasıda fark etmez ben tozuda eilimle dağıtıorum zaten:d
ama ben beyaz tenliyim çok pembe dururmu acaba hiç olmadı ruj die kullanırım ya alıcam bi tane
bilgiler için çok çok saollllll

önemli değil tatlişşş opuyorumnanaktan bende aynı zamanda dudağıma da sürüyorum zaten çok güzel bi rengi var begenirsin merak etme....ben çok açık bugday tenliyim aynı bihterin bronzlaşmamış hali gibi ten rengim....bana çok yakıştı...... burdan fikir edinmeye çalış tatlım ok?

Hangi katalog kaçıncı sayfa tatlım hiç dikkatimi çekmedi bi bakayım??Öyle yorum yapayım..

yeni katalog yokki elimde . sizlere testırı veya kokulu sayfası gelmiş olması lazım.... pembiş bi şişesi var.... ismi secret garden...... su anki katalogun panoramasında vardı canım

bişiler alacağım zaman buradan araştırıorum öyle alıorum genelde
bende eski bir temsilci olarak
baya yapmıştım öğrenci yıllarımda ama evleninc ebıraktım
aslında şuan çevrem çok müsait yapmama ama kar zarar kocam bıktı die yapamıorum

yeni katalog yokki elimde . sizlere testırı veya kokulu sayfası gelmiş olması lazım.... pembiş bi şişesi var.... ismi secret garden...... su anki katalogun panoramasında vardı canım

Hımmm evet yanında küçük bi aksesuar var anahtar paronamada.. Tatlım şişesi çok güzelde kokusu nasıl bilmem ki .. Testeri yok onun bende..Ama tahminime göre hafif bi kokusu vardır..

dersenacım; tatlım ben en yeni katalog eline gecti de testırında kokladın sandım....
green33; ben de aynı durumdayım canım 1 tane bile müşterim yok , her ay kendime bişiler alıyorum işte, burdaki arkadaşlara önce fikir danışıyorum, aldıklarımı da ben yorumluyorum.... ööle gecinip gidiyoz burda işte tatlım :)

K11 paronama hediyesi ekmek kızartma makinası 470 e veriyorlar sanırım ..:) Bakalım bu ay narenciyeyi alalım onada sıra gelir:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…