- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.461
Kızlar ev botlarının stoklarımı tükenmişni avon sitesinde hata veriyor giremiyorum ..?
mrb kızlar bende birşey sormak istiorum
k 10 da 69 sayfada dudaklar ve yanaklar için pırıltılı balm var onu sipariş edicem daha önce kulalnanlar varmı acaba birde powder pink ve ıcy petal die iki seçenek var hangisi iidir acaba
bende sormuştum 2 gün önce ...bi arkadaş sipariş girmiş tükendi yazmış yazmıştı 2 gün önce foruma
hangi kargo ile gelmişti cnm ve ne kadara
evet kargoyla geldi canım, bi kutunun içine ponponlardan doldurulmuş şekilde geldi. hediyeli kutu da onun içindeydi. şu an hiç hatırlayamıyorum canım fiyatı yaw
Pofff hadi ya siparişim vardı ondan
ben bunlardan ıcy petali aldım çok memnunum çok tatlı bi renk canım....bööle nasıl anlatim pembe - açık mor- ve güneş ışıgında da hafif seftalimsi yansımaları var.....adı gibi buzlu bişe iştedeğişik bi tonu var.... bilerek diğerini almadım.... adından bu daha bi egzantrik geldi iyiki bunu almışım.... bu arada stik canım, toz falan değil, stiklere elin alışkınsa al.... ben aynı zamanda nars multiple kullanıyorum elim stiklere dağıtmasına falan alışkın oldugundan hiç zorluk çekmedim.... tenim açık bugday, bu ton bana çok yakıştı.... amma da açıklama yapmışım yaff :teytey: yazdıkça yazıyom , kafamı bi kaldırdım ekran dolmuş kihkikkhiiiii
evet dersenacım yaa bende isticektim ondan( diğer aya kaldı artık. secret gardenı sende begendinmi bu arada? nası kokuyo?
çok tşk ediorum canım ya bende hemen sipariş verim ozman fiyatıda çok uygun
stik olmasıda fark etmez ben tozuda eilimle dağıtıorum zaten:d
ama ben beyaz tenliyim çok pembe dururmu acaba hiç olmadı ruj die kullanırım ya alıcam bi tane
bilgiler için çok çok saollllll
Hangi katalog kaçıncı sayfa tatlım hiç dikkatimi çekmedi bi bakayım??Öyle yorum yapayım..
önemli değil tatlişşş opuyorumnanaktan bende aynı zamanda dudağıma da sürüyorum zaten çok güzel bi rengi var begenirsin merak etme....ben çok açık bugday tenliyim aynı bihterin bronzlaşmamış hali gibi ten rengim....bana çok yakıştı...... burdan fikir edinmeye çalış tatlım ok?
yeni katalog yokki elimde . sizlere testırı veya kokulu sayfası gelmiş olması lazım.... pembiş bi şişesi var.... ismi secret garden...... su anki katalogun panoramasında vardı canım
cok saol dersenacımmm
Slm Kızlar Ben Siparişimi Dün Girdim Ne Zaman Elimde Olur Bilen Var mı ?
Rica ederim tatlım çarşamba elimde olur K11:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?