Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar secret fantasy nin kokusu muhteşem ötesi bişi şıpsevdi sakızlar gibi
ben kesin alcam ondan

salma hayek' in reklamını yaptığı superfull mascara cidden süperdi
nivea dan aldım bi tane ama ıı ııhh
ilk işim avondan hemen bi tane almak

yeni katalog yokki elimde . sizlere testırı veya kokulu sayfası gelmiş olması lazım.... pembiş bi şişesi var.... ismi secret garden...... su anki katalogun panoramasında vardı canım

cnm çok güzel kokusu secret fantasynin işte benim kokum dedim onu görünce gül kokuyor,yaseminde var içinde süpeeerrrbayanssulusmile

ayy okyanusss ilkşahhh süpersinizizz kızlarrr bende kesin alıyorum o zaman.... missler gibi sıkarız ohhhh..... agır değil demiiii? agırsa kullanamam ben

Kızlar şaldan sipariş eden oldu mu nasıl sizde üç farklı şekilde kullanılan varya hani???Yorumları bekliyorummm

Secret fantasy fiyatı 11.20 olarak görünüyor..Sipariş girdim yeni ürünlerden örnekler bölümünde fiyat 11.20 ?anlamadım paronamada 19.80 görünüyor??

Hatunlar ya ev botunun stoklarında var görünüyor..Sipariş ekledim başarı ile eklendi diyor..Stokta olmasa stoklarda kalmadı demesi gerekmez mi???

Secret fantasy fiyatı 11.20 olarak görünüyor..Sipariş girdim yeni ürünlerden örnekler bölümünde fiyat 11.20 ?anlamadım paronamada 19.80 görünüyor??

ewet benimde dikkatimi çekti bu durum benim yazmama kalmadan sen yazmışsın,neden bu tutarsızlık takip edilmesi gerek fiyatlarlmaz:

ewt akadşlar bende girdm parfüm o fiyattan işlenio hata yapmışlar muhtemelen

bu arada paketleri gördünzmü ben bayıldm hangini girsem die düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…