Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yeni panaroma da gülay başaranın saçını gördünzmü aynısnı yapsam güzel olur mu acaba ya çok hoşuma gitti röfle de yapıcm

kampanya 11 gerçekten çok güzelmiş nerdeyse 6 aydır spectra lash maskaranın indirime girmesini bekliyodumm en çok ona sevindim şükür yaazemuszemuszemuszemus

Kızlar ya ev botları stoksuz görünmüyor sepete başarı ile atıldı diyor nasıl bi iş bu ??? Buradaki arkadaşlarda stoklarda tükendi dio ?

Ben bildiğim konularda sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar soru sordum hiç mi bilğisi olan yok arkadaşlar..

canım ben dahil diiye biliyorum daha önce almştm bende o yüzden ekleyecm valla hediye içn alamazsam hediyeyi hepsini geri ade yaparm protesto ederm avonu kaydirigubbakcemile3

canım ben dahil diiye biliyorum daha önce almştm bende o yüzden ekleyecm valla hediye içn alamazsam hediyeyi hepsini geri ade yaparm protesto ederm avonu kaydirigubbakcemile3

hatta şöyle birşey biliyorum değişmedyse o paketlerdeki kataloglarda dahil panaroma hediyeye

Kızlar avonun mineral içeren fondöteni varya aranızda denemiş olan var mı ? Sipariş vermiş bulundum arkadaşım yeni başlamıştı heves etmişti yardımcı oluyum diye.

Kızlar ya ev botları stoksuz görünmüyor sepete başarı ile atıldı diyor nasıl bi iş bu ??? Buradaki arkadaşlarda stoklarda tükendi dio ?

dersena ben de alıcaktım canım , cok sevindim, kuzeymila arkadaşımız tükendi demişti.demek yeniden girdi.... ama ben pazartesi gircem sipariş inş kalır .... gelince yaz temam? bu arada sana hediyeyle ilgili sorularında yardımcı olamıyom kuzum, çünü bilenler biliyo benim bi tane bile müşterim yok maalesef , kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye oldum ben..... daha bi tane bile hediye alamadımki dolayısıyla limitlerle falan alakam yok, o sayfaları görüp de içim gitmesin diye hemen es geçiyom kuzum o yüzden sizlere o konularda yardımcı olamıyom ama diğer bildiğim bütün konularda zaten yazıyom biliyon.... :ecrin_bebek:

bende dün verdim siparişimi
k11i qörmek için sabırsızlanıyorm
p.tesi salı qelir dimi siparişlerim?
çünkü müşterilerimin çoğusu bayramdan önce almak istio bilmiyorumkismile

ha bide şey sorcaktım şimdi bana siparişlerimle beraber k11 qelcek ya
bu ay k10 dan yine sipariş verebilirim dimi?
k10 ile k11 den aynı qünde sipariş verebilir miyim?

dün verdiysen büyük ihtimal pazartesi, en geç de salı elinde olur. tabiikide bu ay k 10 dan yine sipariş verebilirsin.... ama k 10 ve k 11 ikisinden birarada veremessin canım, k11 net bilmiyorum ama 27 sinde mi ne başlıyomuş(yeni katalog elimde olmadıgından bakamıyorum), o başladıgı zaman k 11 den sipariş verebilirsin, k 10 dan da o başlayınca tekrar veremessin.... işte böyle.....

anladım cnm çok tşk ederim a.s.

Teşekkürler canım benim .Ben bi takım öncüme sorayım bakalım ondan net bilgi alır isem size de dönecegim..

Tatlım ilk önce ilgine teşekkür ederim .Bende yok biliyordum sadece denemek için girdiğimde stoklarda olup olmadıgını ögrenmek için var görünüyor..Bende zaten pazartesi sipariş girecegim ..İnşaALLAh olur iki siparişim var ondan.. Bu fırsat köşeyi ile ilgili sorumuda takım öncüme sorayım ondan net bilgi alır isem sizlerede yazarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…