- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.501
bu arada paketleri gördünzmü ben bayıldm hangini girsem die düşünüorum
Ben bildiğim konularda sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar soru sordum hiç mi bilğisi olan yok arkadaşlar..
canım ben dahil diiye biliyorum daha önce almştm bende o yüzden ekleyecm valla hediye içn alamazsam hediyeyi hepsini geri ade yaparm protesto ederm avonu kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya ev botları stoksuz görünmüyor sepete başarı ile atıldı diyor nasıl bi iş bu ??? Buradaki arkadaşlarda stoklarda tükendi dio ?
dün verdiysen büyük ihtimal pazartesi, en geç de salı elinde olur. tabiikide bu ay k 10 dan yine sipariş verebilirsin.... ama k 10 ve k 11 ikisinden birarada veremessin canım, k11 net bilmiyorum ama 27 sinde mi ne başlıyomuş(yeni katalog elimde olmadıgından bakamıyorum), o başladıgı zaman k 11 den sipariş verebilirsin, k 10 dan da o başlayınca tekrar veremessin.... işte böyle.....
canım ben dahil diiye biliyorum daha önce almştm bende o yüzden ekleyecm valla hediye içn alamazsam hediyeyi hepsini geri ade yaparm protesto ederm avonu kaydirigubbakcemile3
dersena ben de alıcaktım canım , cok sevindim, kuzeymila arkadaşımız tükendi demişti.demek yeniden girdi.... ama ben pazartesi gircem sipariş inş kalır .... gelince yaz temam? bu arada sana hediyeyle ilgili sorularında yardımcı olamıyom kuzum, çünü bilenler biliyo benim bi tane bile müşterim yok maalesef , kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye oldum ben..... daha bi tane bile hediye alamadımki dolayısıyla limitlerle falan alakam yok, o sayfaları görüp de içim gitmesin diye hemen es geçiyom kuzumo yüzden sizlere o konularda yardımcı olamıyom ama diğer bildiğim bütün konularda zaten yazıyom biliyon.... :ecrin_bebek:
anladım cnm çok tşk ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?