Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temam canım benim bayanssulusmile opuyorumnanaktan

ha bide şey sorcaktım şimdi bana siparişlerimle beraber k11 qelcek ya
bu ay k10 dan yine sipariş verebilirim dimi?
k10 ile k11 den aynı qünde sipariş verebilir miyim?

Tatlım yeni katalog avon resmi sitesine verilmeden hiç bi şekilde sipariş veremezsin katalogların en arka kapagında başlangıç bitiş tarihi var ona bakar isen net bilgiyi ulaşırsın(K10 tarihi 27.08 24.09)..K10dan sipariş vermeye devam edebilirsin ayın 24 ü sonuna kadar K11 siparişi veremezsin ..

Kızlar k10 dakı arka kapakta avon care el kremlerı var 1 alana 1 bedava olan 3 farklı kremden hangısını onerırsınız? Turuncgıl özlu , limon ve salatalık içeren ve balmumu ve sılıkonlu sızce hangısı ? Yardımcı olursanız sevınırım ..

ben limon ve salatalık özlüyü kullandm daha da kullanıorum muhteşem bir kokusu var harika birşey çok sattım ondan

bir soru daha soracagım :) planet spa serisi indirmde kullanan varmı acaba ? rahatlatıcı el ve ayak kremını almayı dusunuyorum ama kararsızım ?

Arkadaşlar ben K11 katalogu girdm sipariş olarak kabul etti t.öncümede sordm hediye için k10 mu k11 den mi 10 tane sipariş edecem diye k11 dedi.suan fiyatıda adıda sipariş listemde var..

Arkadaşlar ben K11 katalogu girdm sipariş olarak kabul etti t.öncümede sordm hediye için k10 mu k11 den mi 10 tane sipariş edecem diye k11 dedi.suan fiyatıda adıda sipariş listemde var..

cnm k 10 11 şartı yok istediğini girebilrsn sonuçta sadece katalog girin 10 adet dio ama tabi ki de her zaman bir sonra ki kampanya kataloğu girmen daha mantıklı kampanya 10 kataloğu zaten elnde var siparişini vermişsn 11 gireceksnki 11 içn sipariş toplamaya yardımcı olsn

Fırsat paketlerini belli bi süre sonra kaldırıyorlar mı yoksa?? Kızlar gün hediyeleri niye yok acaba hafta sonu diye mi? Ben 25 lik paketten girecegim ..

Kızlar sitedeki fırsat paketleri paronama hediyelerine dahil ediliyormuş .Toplama dahilmiş yani takım öncüme sordum ..

Ben sorularımla bunaltıorum sizi ama:) bişi soracagım ya hani bu paronamadaki ürünler varya onlardan alsam işte panço ev botu vs paronamadaki hediyelere onlarda dahil dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…