- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.541
Ablama ya blossom yada pink aldık gayet güzeldi ama hangisi hatırlayamıyorum.. blossam kadar açık değildi rengi sanırım pink ..çünkü mankenin dudagındaki renge yakın olmasını istemişti onu sipariş etmiştim büyük ihtimal..Gayet güzeldi..
hayırlı kadir geceleri diliyorum dualarınız kabul olsun ....bişey sormak istiyorum arkadaşım pro color olan ortasından parlatıcı çıkan rujdan almak istiyor ama renkte karar veremedi perfect pink olsun bari dedi acaba nasıl bir renk biliyormusunuz?? memnun kalması gerekio devamlı müşterim bi o var :)
hayırlı kadir geceleri diliyorum dualarınız kabul olsun ....bişey sormak istiyorum arkadaşım pro color olan ortasından parlatıcı çıkan rujdan almak istiyor ama renkte karar veremedi perfect pink olsun bari dedi acaba nasıl bir renk biliyormusunuz?? memnun kalması gerekio devamlı müşterim bi o var :)
Kızlar katalog 10 da nar ve çikolata kokulu bi ayak kremi var ya hani onun nemlendirici ayak kreminimi yoksa pürüzleştirici shrub mu önerirsiniz???Acil kızlar sipariş giriyorum ...
naber kıslarr neler yapıosunuz
Benden iyidir Canım Siparişlerle Ugraşıyorum Sen Napıyosun olumunekankayizsmile
iyi geceler, herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle..
şimdi sorularıma geçeyim a.s.
k11 deki indirim broşüründeki siparişlerimizi stok sorunu yaşamadan teslim alabilmek için ne zaman sipariş vermemiz lazım?
ve yaptığım iade cari hesapta alacak olarak ne zaman gözükür?
Ben İkisini de Sipariş Verdim Nemlendiriciyi de Kendime Aldım 2 Gündür Kullanıyorum Ama Avonun Ayak Kremlerine Güveniyorum Güzel Oluyolar..
Ve Harika Kokuyo 10 Defa Elimi Yıkadım Hala Kokuyordu..
Ayak Kokusundan Rahatsız Olanlar İçinde İdeal Nemlendiricisi..
iyi geceler, herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle..
şimdi sorularıma geçeyim a.s.
k11 deki indirim broşüründeki siparişlerimizi stok sorunu yaşamadan teslim alabilmek için ne zaman sipariş vermemiz lazım?
ve yaptığım iade cari hesapta alacak olarak ne zaman gözükür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?