Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın canlar..... yeni katalogda ışıltılı göz kalemlerinin(twilight sparkle) yeni renkleri de cıkmış sanırım, hangi renkler onlar bi yazarmısınız?

Çok şükür tatlım sende iyisindir inşaALLAH .. Hepiizin kandilini kutlarım arkadaşlar ..Tevbeleriniz kabul yaptıgınız dualar makbul olsun inşaALLAH ..Hayırlı kandiller..

hayırlı kadir geceleri diliyorum dualarınız kabul olsun ....bişey sormak istiyorum arkadaşım pro color olan ortasından parlatıcı çıkan rujdan almak istiyor ama renkte karar veremedi perfect pink olsun bari dedi acaba nasıl bir renk biliyormusunuz?? memnun kalması gerekio devamlı müşterim bi o var :)

Ablama ya blossom yada pink aldık gayet güzeldi ama hangisi hatırlayamıyorum.. blossam kadar açık değildi rengi sanırım pink ..çünkü mankenin dudagındaki renge yakın olmasını istemişti onu sipariş etmiştim büyük ihtimal..Gayet güzeldi..

mankenin hangi rengi kullandığı belli deil yazmamışlar o renkse ii onada razıyım numunelerdede yok olsa hemen alacaktım son kararı perfect pink oldu inşallah güzel renktir dediğiniz gibi teşekkürlerr

Saol Canım Seninde Kandilin Mübarek olsun..
Soruna Gelince Ben Blossom Aldım Dün Geldi Gayette Güzel Rengi :)

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlarım dualarımız kabul olsun inşallah.... bu arada o rujun nude olanının cok güzel oldugunu duydum bikaç yerden bende nude olanını alcam kıslar.... blossom nasılmış bilen varmı? ne tonlarında ve açık mı koyumu?

Kızlar katalog 10 da nar ve çikolata kokulu bi ayak kremi var ya hani onun nemlendirici ayak kreminimi yoksa pürüzleştirici shrub mu önerirsiniz???Acil kızlar sipariş giriyorum ...

Kızlar katalog 10 da nar ve çikolata kokulu bi ayak kremi var ya hani onun nemlendirici ayak kreminimi yoksa pürüzleştirici shrub mu önerirsiniz???Acil kızlar sipariş giriyorum ...

Ben İkisini de Sipariş Verdim Nemlendiriciyi de Kendime Aldım 2 Gündür Kullanıyorum Ama Avonun Ayak Kremlerine Güveniyorum Güzel Oluyolar..
Ve Harika Kokuyo 10 Defa Elimi Yıkadım Hala Kokuyordu..
Ayak Kokusundan Rahatsız Olanlar İçinde İdeal Nemlendiricisi..

iyi geceler, herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle..
şimdi sorularıma geçeyim a.s.

k11 deki indirim broşüründeki siparişlerimizi stok sorunu yaşamadan teslim alabilmek için ne zaman sipariş vermemiz lazım?

ve yaptığım iade cari hesapta alacak olarak ne zaman gözükür?

Benden iyidir Canım Siparişlerle Ugraşıyorum Sen Napıyosun olumunekankayizsmile

uykum var ama takılıorum nette bırakamıorum boshayallersmile

senin alacağın olarak görünüodr cnm sipariş verdiğinde faturandan düşülecek

stok sorunu olmaması içn ilk dakikalarda gir cnm

peki tatlım shrup nası bişi bi tarif edermisin nemlendiriciden ne farkı var ? Çok sağol cevabın için :)

Tatlım katalog eline ulaşır ulaşmaz bi kaç gün içinde girmelisin .. Benim iadem 1 hafta sonra göründü hesabımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…