- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.561
iyi geceler, herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle..
şimdi sorularıma geçeyim a.s.
k11 deki indirim broşüründeki siparişlerimizi stok sorunu yaşamadan teslim alabilmek için ne zaman sipariş vermemiz lazım?
ve yaptığım iade cari hesapta alacak olarak ne zaman gözükür?
peki tatlım shrup nası bişi bi tarif edermisin nemlendiriciden ne farkı var ? Çok sağol cevabın için :)
Ayak Pürüzsüzleştici o Kullanımından Sürün Ayaklarınızı İyice Durulayın Yazıyordu Erindim Denemedim Daha kaydirigubbakcemile3
Açıklamasında İkisinin Beraber Kullanılmasının Daha İyi Sonuç Verecegi Yazıyordu. Nemlendirici Olan Ayaktaki Sert Yada Kurumuş Yerleri Yumuşatıyo Pürüzsüzleştiricide Görünümünü Temizliyo Adı Pürüzsüz Yapıyo Bi Kaç Kullanımdan Sonra Görecez Aslında Ayaklarımda Sorunum Yok Ama Kendime Bakmayı Seviyorum Nerem Oldugu Önemli Degil..
İlkşah canım Bırakma Sende İki Lafın Belini Kıralım :dance:
Merhaba. Avon faturasına postaneden yatırmamız için ne yapmamız lazım posta çeki hesabı falan mı var yoksa avona yatıracam mı diyoruz. fatura numaramızı mı veriyoruz bi' de. ilk defa yatıracağım yardım bekliyorum.
günaydın merhaba arkadaşlar ben far away paketi alıcam ama diğer ay fondoten+rimel paketinden almadım gelirmi bilmiyorumm gelmeme ihtimali varmı 39 tl die müşterim almak istiyor
günaydın merhaba arkadaşlar ben far away paketi alıcam ama diğer ay fondoten+rimel paketinden almadım gelirmi bilmiyorumm gelmeme ihtimali varmı 39 tl die müşterim almak istiyor
Arkadaşlar blue rush diye bi parfüm vardı. o parfümden artık üretmiyolar mı?
Hiç görmedem son 3 katalogda canım ismini duymuştum ama.. Bu konuda bilgim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?