Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Seninde Mübarek Olsun Canım..
1-Stok Sorunu Yaşamamak İçin K11 Katalogu Ayın 24 den Sonra Geçerli Senin O Bi Kaç Gün İçinde Sipariş Girmen LazımŞimdeden Katalogu Etrafına Göstermeye Başlarsan Yetiştirirsin Bence..
2-İdae Ürünleri Faturanı Daha Ödememişse Bi Kaç Gün İçin Düşer Ödemişsen Bi Sonraki Siparişinden Düşüyo..
Mesela Ben Fatramı Cuma Günü Postaneden Yatırdım Ama Hala Cari Hesapta Görünmüyor Yarın Geçer Diye Düşünüyorum..

peki tatlım shrup nası bişi bi tarif edermisin nemlendiriciden ne farkı var ? Çok sağol cevabın için :)

Ayak Pürüzsüzleştici o Kullanımından Sürün Ayaklarınızı İyice Durulayın Yazıyordu Erindim Denemedim Daha kaydirigubbakcemile3

Açıklamasında İkisinin Beraber Kullanılmasının Daha İyi Sonuç Verecegi Yazıyordu. Nemlendirici Olan Ayaktaki Sert Yada Kurumuş Yerleri Yumuşatıyo Pürüzsüzleştiricide Görünümünü Temizliyo Adı Pürüzsüz Yapıyo Bi Kaç Kullanımdan Sonra Görecez Aslında Ayaklarımda Sorunum Yok Ama Kendime Bakmayı Seviyorum Nerem Oldugu Önemli Degil..

İlkşah canım Bırakma Sende İki Lafın Belini Kıralım :dance:

Sağol canım çok teşekkürler ..

Kızlar gün hediyesi olmayacak mı bu hafta ne ? Ben 24 den sonra sitede görürüm diye umuyordum ya..

Merhaba. Avon faturasına postaneden yatırmamız için ne yapmamız lazım posta çeki hesabı falan mı var yoksa avona yatıracam mı diyoruz. fatura numaramızı mı veriyoruz bi' de. ilk defa yatıracağım yardım bekliyorum.

faturanla gidip yatırabiliyormuşsun öyle demişti arkdaş..

günaydın kızlarr..
benimde buqün karqom qelebilir...
k11i çok merak ediorum
bu bayram çok işimize yarayacak
hem k10 dan hemde k11den satış yapıcamm :lepi:

günaydın merhaba arkadaşlar ben far away paketi alıcam ama diğer ay fondoten+rimel paketinden almadım gelirmi bilmiyorumm gelmeme ihtimali varmı 39 tl die müşterim almak istiyor

k10dan 240 küsür falan satış yaptım bari 300e tamamlasam da
kahvaltı takımını alsam bilmiyorumkismile

k11in hediyeleri neler kızlar??

günaydın merhaba arkadaşlar ben far away paketi alıcam ama diğer ay fondoten+rimel paketinden almadım gelirmi bilmiyorumm gelmeme ihtimali varmı 39 tl die müşterim almak istiyor

gelir canım..
eğer qeçen ayki paketi de alsaydın çanta hediye qelcekti
ama bu ay far away paketini alablirsin
çanta qelmicek sadece..
bende aldım .. müşterime de attım bayanssulusmile

geri sayfalarda vadı k11in hediyeleri ilkşah resim koymuştu hatta neydi unuttum ama cnm yaaa :)

GElmez tatlım baglılık paketinin birini almadı isen ..K9 dan 21lik fontödet maskara K10 da parfüm setini alınca geliyor..

Kızlar sipariş gireyim diyordum gün hediyeside gelir diye bekliyordum 420lik sipariş girecegim..Acaba bugun 4 den önce gün hediyesi koyma ihtimalleri varmıdır siteye??Ben yeni yeni ögreniyorum herşeyi..

Afedersinn ben hdiye çanta gelirmi diye sordun sandım ..Tabiki parfüm seti sipariş eder isen gelir sadece hediye çanta gelmez o kadar..

KIzlar lütfen bişi söyleyin dışarıdada işim var pc başında olamam bi kaç saat ona göre sipariş göndereyimm.Gün hediyesi koyma ihtimalleri varmıdır siteye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…