Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

t.öncüm cuma qünü sipriş verdi kızlar
buqün karqomun qelme ihtimali %'de kaç???
yada kaçla kaç arası karqo qeliyor
işim var dışarı çıkmam lazımbilmiyorumkismile
ben çıkınca arkamdan bide karqo qelirse
kağıt kaybolur apartmanda tadilat varbilmiyorumkismile

Tatlım internetten kontrol etsene neredeymiş kargon ...kargoya verildi ise bugun eline ulaşır..Tahminimde verilmiş olmalı benim hep akşam 5-6 arası geliyor ama tabi semtte göre ayarlanıyor bu saatler sana hangi sattlerde gelir bilmem.Takım öncünü ara bi sor kargoma bakarmısınız verilmiş mi die..Belli ki daha temsilci şifren yok ..

evet henüz temsilci şifrem yok
ilk siparişim...
t.öncümüde rahatsız etmek istemiorum yaa ne bilim bilmiyorumkismile

Kızlar Ben Bi Çeşit Aksilik Yaşadım Cumartesi Günü 160 Tl lik 2.Siparişimi Girdim İşleme Girmedi 1 Günde Şansım Yaver Gitti 287tlLik Sipariş Daha Verdim Bugün 287 tl Olanı Serkiyata Hazırlanıyo Diyo 160 tL Olanında Hala Kredi Kontrolünde Diyo..
Bide Bu Ürünlerin Yarın Elime Ulaşma Şansı Yüzde Kaç ?

ne zaman temsilci oldn cnm ona göre cewaplaycm

Canım Kampanya Dokuzda İlk Çıkışımı Yaptı T.öncüm..Onun Faturasınıda Ödedim Canım..
K10 Da 3 Defa Sipariş Verdim Biri Çoktan Geldi Diger İkisinide Dededigim Gibi Cumartesi Ve Pazar Ayrı Ayrı Girmiş Oldum Son Girdigim Sevkiyata Hazırlanıyo Az Önce Digeri Kredi Konrolünde Yazısı Gitti Yeni Yazıyo Şuan Biri Verildi Biri Verilmedi mi Şimdi Kargoya Salı Günü Elimde OlMası Lazım..

acil yardım ya kızlar sipariş grcem giremiyorum listemi yazıyorum devam diyorum örnek ürünler çıkıyor yne devam diyorum bu Due to technical problem, the error has been occured click here

yazı çıkıyor teknik proplem mi var ne öyle yazıo ne zamn bterki acaba

Offf ya offf aynı sorun bendede var hemen sipariş girmem gerek ya

cnm verilmemiştr ben de bekliorum hafta sonu vermiştm sipariş deli oldm yaa yarn teslim etmem gerekiodu
bu avon çıldırtacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…