Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm galiba hepimz madur olacağz şimdi sipariş versende faturalanmaz yarn faturalanır yarın kargoya verilirse arefe günü elnde olur

Arefe günü elimde olmazsa çok kötü olur ya İnsanlara yalancı çıkmak istemiyorum ..Aynı gün faturalanıp kargoya veriliyor değil mi ..?Bu gece girsem yarın faturalanıp kargo ya verilse çarşambaya elimde olur mu?Zaten olmazsa bayramdan sonra hiç gelmesinklava:klava:

Benim Geçmiş Borcumda Yok 2 Siparişimde Hala Kargoya Verilmedi Biri Kredi Kontrolünde Biride Sevkiyata Hazırlanıyo Gösteriliyo Hala Cumartesi Girmiştim Bunlar Yaaa

kızlar sitede kampanya 10dan 25 tl lik sipariş girin hizmet bedeli ödemeyin diyor bu doğrumu....

ayın kaçına kadar geçerlibu kampanya bitene kadar geçiyomu

günaydınlar kızlar daha önce kargoyla ilgili sorun yaşamıştımya yurtiçine şikayet maili atmıştım bugün merkezden aradılar halen sorun yaşıyormuyum diye araştırıyolarmış eger birdaha yaşarsam kendilerine haber vermemi çünkü avon kargolarının ev teslim olması gerektigini söylediler ilgilenmelerine sevindim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…