- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.621
günaydınlar kızlar daha önce kargoyla ilgili sorun yaşamıştımya yurtiçine şikayet maili atmıştım bugün merkezden aradılar halen sorun yaşıyormuyum diye araştırıyolarmış eger birdaha yaşarsam kendilerine haber vermemi çünkü avon kargolarının ev teslim olması gerektigini söylediler ilgilenmelerine sevindim açıkçası
kızlar yurtiçi kargo bayramın her gunu calısıomu ?
ve avon bayramda calısıomu?kaydirigubbakcemile5
kızlar fırsat köşesinde ki ürünleri gördünüzmü ben anewin fondötenlerinden 32 tane sipariş verdm alkisalkisalkis
kızlar fırsat köşesinde ki ürünleri gördünüzmü ben anewin fondötenlerinden 32 tane sipariş verdm alkisalkisalkis
kızlar bikaç gün giremicem herkesin bayramını şimdiden kutluyorum canlarımmm a.s. alkisalkisalkis
napıcan o kadar fondöteni =)
Kız ne yapçaksın o kadar fondoteni banyon mu yapçan??
Hangi Fondöten ßu yaa ßen mi göremedim acaba sempatiksalakcinni
canlarım 38 tllik anew fondöten 5 tlye inmiş nasl alınmasnen kötü ihtimal 7 tlye satsam bir dünya kâr yapıcam bence sizde kaçırmayın
peki bu fondöten hakkında bilgin varmı kapatıcılığı fln nasıl almond renginden veriyim bende ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok?
peki bu fondöten hakkında bilgin varmı kapatıcılığı fln nasıl almond renginden veriyim bende ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok?
bu fondoten nasıl 5 ytl ye düştü kızlarr yani nerde ben göremedimde
bende kullanmadm ama kullanan çok var ve memnunlar hep sadece pahalı olduğundan herkes almıodu ışıltı veren fondötenden daha iyimiş
super güzel bi fondoten cildiniz böle sağlıklı görünüyo sanki..avonun prfck wear dan sonra en güzel fondoteni bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?