- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.641
kızlar hangi fondöten bu girdim siteye ama bi kaç tane var bi de hangi renk acaba açil cevap lütfen sipariş vercem de bende
kızlar su fondten yaslanma etkilerine karsı diyo gençler kullanmıymu??
kızlar bundan 2 yıl önce avonun güzellik uzmanıyla konuşmuştm bana anew ürünleri kullanıomsn dedi bende daha 17 yaşındaym dedim o da dedi ki kadınların en büyük hatası bu zaten gençken yaşlanma karşıtı ürünler kullanmıyorlar yaşlanınca kullanıyorlar sonra tamamen cildi gençleşsn istiyorlar böyle olmamalı gençken başlanmalı ki yaşlanmanın önünü kapatsın demişti :)
Sabah ve aksam kisinin yasina ve cilt tipine uygun bir cilj temzleme setiyle bakımıni her yasta yapmali ama 25 yas altında birinin de yaslanma karsiti herhangi bir urunu kullanmasini kesinlikle onaylamiyor hicbir doktor. Bence de normali bu. Yani 17 yas cocuk yas demek nerdeyse, oyle bir urun sana fayda degl zarar getirir. 40 yaşına geldgnde de kullandkların kar etmemeye baslar.kızlar bundan 2 yıl önce avonun güzellik uzmanıyla konuşmuştm bana anew ürünleri kullanıomsn dedi bende daha 17 yaşındaym dedim o da dedi ki kadınların en büyük hatası bu zaten gençken yaşlanma karşıtı ürünler kullanmıyorlar yaşlanınca kullanıyorlar sonra tamamen cildi gençleşsn istiyorlar böyle olmamalı gençken başlanmalı ki yaşlanmanın önünü kapatsın demişti :)
kızlar k11de indirimde olan ürünleri yazsanız biriniz çok iyi olurbayanssulusmile
kızlar su fondten yaslanma etkilerine karsı diyo gençler kullanmıymu??
Sabah ve aksam kisinin yasina ve cilt tipine uygun bir cilj temzleme setiyle bakımıni her yasta yapmali ama 25 yas altında birinin de yaslanma karsiti herhangi bir urunu kullanmasini kesinlikle onaylamiyor hicbir doktor. Bence de normali bu. Yani 17 yas cocuk yas demek nerdeyse, oyle bir urun sana fayda degl zarar getirir. 40 yaşına geldgnde de kullandkların kar etmemeye baslar.
matıklı düşününce sölediğin çok doğru ama anew kremleri 25+ 30+ 35+ bu yaş aralıkları için uygun :kedi:
Tatlım anew i kullanmani onermem, sebebini de altta arkadasn yazdgndan alinti yaparak yazdm, avonun birsuru baska fondoteni war,yasina uygun olan, hafif bir tanesini secmeni tavsiye ederim.
Sabah ve aksam kisinin yasina ve cilt tipine uygun bir cilj temzleme setiyle bakımıni her yasta yapmali ama 25 yas altında birinin de yaslanma karsiti herhangi bir urunu kullanmasini kesinlikle onaylamiyor hicbir doktor. Bence de normali bu. Yani 17 yas cocuk yas demek nerdeyse, oyle bir urun sana fayda degl zarar getirir. 40 yaşına geldgnde de kullandkların kar etmemeye baslar.
matıklı düşününce sölediğin çok doğru ama anew kremleri 25+ 30+ 35+ bu yaş aralıkları için uygun :kedi:
arkadaşlar bırsey sormak ıstıyorum
2 senedır beraber calıstıgım arkadasımda avon satıyoro kadar alısverıs yapıyoruz hıc ındırım yapmıyor, 2 senedır de alısverıs yapıyoruz yanı ondan
ote yandan farklı bırımde olan arkadasım kendı bırımınde avon satısı yapan bırınden alısverıs yapıyor, kı bu kısı 3,4 aydır yapıyor bu satıs ısını
avon satan kısı o arkadasa bır suru ındırım yapmıs, numune rujlar vermıs
ufak tefek seylerı ona hedıye etmıs
hanı bu ıste hıc mı kar yokta ındırım yapmıyor dıyecegım dıger ornek var?
hanı ben mı yanlıs dusunuyorum
sonucta ben yapsam mutlaka yakın arkadaslarıma ındırım yaparım
hep katalog fıyatından verıyor , herkes mı boyle yapıyor
yoksa benım arkadasım mı sadece boyle yapıyor
J
canim oncelikle gelis fiyatindan satıs yapmak yasak. Annemin de avon yapan bir arkadasi surekli herkese gelisten weren bi saticiyi sikayet ettı ve uyeligi sona erdi. Sebebi de iste bu tarz dusuncelere yol acmasi. Simdi bak, avonda zaten kar marji o kadar dusuk ki 100 150 lıralik siparis weriosun sana 20 lira falan anca kalio. Zaten acikcasi hani kusura bakma ama indirim yapmak da zorunda degl kmseye. Kucuk numuneler, cok miktarda biseyler alan birilerine yapilan ufak indirimler normaldir bu bir ticaret anlayisdir ama yapmayadabilir. Yani o kadar cok yuzume karsi gelis fiyatina verir msn diye soran oldu ki. Bu cok sinir bozucu olabiliyor bizler icin. Sahsen ben yalniz anneme we kuzenime gelis fiyatinda weriorum
hım oncelıkle
ben hıcbır zaman ındırım yapar mısın yada bunu verır mısın demedım o arkadaşa
dogru dedıgın gıbı ındırım yapmak zorunda degıl
ama benım bahsettıgım olay şu
gecen aylarda verdıgım sıparıs abartmıyorum 100,50 TL tuttu
ve arkadasım duz hesap 100 TL ver bıle demedı 0,50 kusuruna kadar aldı benden
sonucta benım sulalemde de esnaf var
sureklı musterı olan bırıne boyle ufak seylerı gormezsın, ıstemezsın
ve ote yandan 3,4 aydır satıs yapan bırı ındırımler yapıyor
hı ındırım yapmasın ama ıkı senedırde sureklı satıs yaptıgın bırınden kurusuna kadar pesınde olmak bılmıyorum pek benım tarzım degıl
ben yakın çevreme eşe dostuma hep gelişden veriyorum zaten dediğin gbi az bi karr varrr o daa olmasada olurrr
zaten üye olurkende kendim için olduğum için kar fln düşünmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?