Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Demek istedigni simdi daha iyi anladim tatlim ve evet ticarette bu tarz jestler, küsürat almamak falan guzeldir ki musteride seni benimser. Ben de yapiyorum bunlari. İlk yazdiklarindan ben olayi daha farkli anlamistim o nedenle biraz sert cikistim gibi oldu kusura bakma.yerimseniben

Arkadaşlar 2 aydır felan sipariş vermiyorum ve temsilci numaramı kaybettim ne yapacağım?

Canim muhtemelen uyelign iptal olmamistir cunku son bi sans icin ariyolar ikiyuz kere :-D takim oncun bilir numarani falan, onunla irtibata gecebilırsin. Veya eski faturanin birinde bolge sorumlusunun adi gsm i falan yazar onu da arayabilirsin.

gökçen sağol

ilkşah çok uğraşmışsın eline sağlık. krem allıklarla ilgili ne düşünüyorsunuz k10dan 3tane alsam diyorum değer mi?

önemli değil canım
bende yanlıs anlasılmasın dıye ozellıkle bu mesajda acıklama geregı duydum
gercekten bugune kadar bır kere bıle ındırım yap bıle demedım
zaten yapsa kendılıgınden yapar dıye

tabiiki düşmemeliii en azından küsürleri saymayarak düz hesaplamalıı
hele birde borcunu zamanında veriyormuşsn daha ne olsunnn
bazılarının gözünü para bürümüşş maalesef

arkadaşlar banka avon hesabına fatura tutarını yatrmştm ama çekmemişler bayramdan dolayı müşteri hizmetleride cevap vermiyo. Nasıl ödeyebilirim ben onu? Ödeme talimatı vermem gerek sanırım ama nasıl ?

tabiiki düşmemeliii en azından küsürleri saymayarak düz hesaplamalıı
hele birde borcunu zamanında veriyormuşsn daha ne olsunnn
bazılarının gözünü para bürümüşş maalesef

canım zaten ben 1 kurus borcuma bıle sadıgımdır
bu yuzden zaten ıstemesede mutlaka verırım
ama orada jest olarak denmesı gerekıyor dıye dusunmustum
neyse dogru dusunmusum demekkı
tesekkurler kızlaropuyorumnanaktan

slm kızlar ya k11 katalogundan ev botu panco siparsi aldım ama 17sinde 125 tl sipars vermek istiyorum k10 panoromasndan yazsam olur demi ?? panoromayı kaybettim hatrlayamdm simdi

kızlar o fondöten stoklarda bitmiş yaa anca 1 tane verebildim 2ye çıkartıorum sayıyı stoğu tükenmiştir dio son 1 tane kalmıştı sanırım onuda ben aldım işlenmek üzere beklio bakalım belkide hiç gelmes akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…