- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.681
bende avona katılmak istiyorum biri beni üye edebilirmibilmiyorumkismile
Kızlar K10 4 sayfada olan pro to go ruj un renkleri aynı orada göründüğü gibi mi..Bu sebepten çok sıkıntı çekiyorum başka ruj almıştık katalog üzerindekinden daha açık rente çıktı Şimdi müşteri onları iade edip bundan alacak ..Lütfen bu protogo rujun 68785 ve 68721 kodlu rujların sipariş veren oldu ise bi yazsın renkleri katalog üzerinde göründüğü gibi mi?
katalogtakinden 1 ton daha açık canım.68721 katalogta mor gibi duruor ama okdar değil.çok tatlı bi renk.açık tenlilerde daha güzel duruyor.
dersenacım cherry glisten bende var tatlım, bööle nasıl anlatim ne kırmızı ne bordo ikisinin arası tam.... ama koyu bi renk.... şimdi elimde bakıyorum senin için , tam kırmızı bordo arası tatlım....
kızlar ben 17eyüldeki gün hesiyesini almak istiorum ama 50tl falan siparsim var gakat 5 11de panço ve ec botu bi de anahtarlklı parfumden 8tane sipars aldm toplam 270tl siparsm var ekmek kızartma makinesi 475 tl ye diyorum ki ben v botu pancoyu örnek ürünlerde k10dan ysazıp gün hediyesimi alsam yada o ruju katalogtan yazsam 475 i tamamlarım mı diye düsnsem bilemedim sanmıyrm ama okul kapalı hiç kimse sipars vermiyorr
ya ewet acele yazdm klavyede tuslar basmıyoda fazla =)
şimdi 17eylülde 125tl ye cotton cand parlatıcı hediye bende onu almak istiyorum 50tl sipars var elimde fakat k11den de ev botu ve panço birde secret fantasy parfum siparsi var bunları k10 panoromada örnek ürün olarak yazsam ve bir kaç sey daha yazarsam 125 tamamlıyorum ama k11 den de panço ve ev botu dahil 270 tl siparsim var simdiden acaba diyorum şimdi gün hediyesini mi alsam yoksa k11de ekmek kızartması olur diyemi beklesem ama hiç sanmıyrm 475 yapamam bilemedim simdi
ya ewet acele yazdm klavyede tuslar basmıyoda fazla =)
şimdi 17eylülde 125tl ye cotton cand parlatıcı hediye bende onu almak istiyorum 50tl sipars var elimde fakat k11den de ev botu ve panço birde secret fantasy parfum siparsi var bunları k10 panoromada örnek ürün olarak yazsam ve bir kaç sey daha yazarsam 125 tamamlıyorum ama k11 den de panço ve ev botu dahil 270 tl siparsim var simdiden acaba diyorum şimdi gün hediyesini mi alsam yoksa k11de ekmek kızartması olur diyemi beklesem ama hiç sanmıyrm 475 yapamam bilemedim simdi
ben de bugün k10 siparişlerimi girdim..
sanırım salı günü anca gelir
merakla beklicem bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?