- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.701
dersenacım cherry glisten bende var tatlım, bööle nasıl anlatim ne kırmızı ne bordo ikisinin arası tam.... ama koyu bi renk.... şimdi elimde bakıyorum senin için , tam kırmızı bordo arası tatlım....
merhaba ben bugün ödeme yapmak istedim kredi kartımdan ama ödeme gerçekleştirilemedi diyor anlamadım bonus kredi kartım faturada bugünde son ödeme günü görünüyor lütfen yardım edin ödeme talimatı felanmı vermem gerekiodu özel olarak anlamadım gitti... bide 130 tl de yatırdım nasıl olsa oradan çekecek die
nasıl ödeme yapabilirim ?? isbankası hesabımlada uğraşmak istemedim
Büyük ihtimal çarşamba..bugunu sayma çalışmıyorlar tatlım
merhaba ben bugün ödeme yapmak istedim kredi kartımdan ama ödeme gerçekleştirilemedi diyor anlamadım bonus kredi kartım faturada bugünde son ödeme günü görünüyor lütfen yardım edin ödeme talimatı felanmı vermem gerekiodu özel olarak anlamadım gitti... bide 130 tl de yatırdım nasıl olsa oradan çekecek die
nasıl ödeme yapabilirim ?? isbankası hesabımlada uğraşmak istemedim
kızlar kahvaltı setini alan var mı 8,25 tllik katalog ücretine değer mi acaba limitim dolu ama almaya karar weremedm
bu arada avon beni şaşırtıyor sipariş giriorum 10 dakika sonra faturalandı sevkiyata hazırlanıyor yazıo ilginç ilerleme var avon da
kızlar kahvaltı setini alan var mı 8,25 tllik katalog ücretine değer mi acaba limitim dolu ama almaya karar weremedm
kızlaarrr bana cewap yazarmısınnızz
kızlaarrr bana cewap yazarmısınnızz
slm kızlarrr
bende sabah 11 de sipariş verdim 2 de kargoya verilmiş bile hihoyyyt
avon hep bu şekilde devam etmelii alsanaalsanasmile
Bana geldi tatlım kahvaltı seti tepsisi plastik .. Zaten katalog mecbur alacaksın müşteriye nasıl göstereceksin yoksa..Hediye için ideal bi set ..Ama ahım şahım da güzel değil..saklama kapları hoşuma gitti güzel hava falan geçirmez kapaklarda sağlam.. 18 liralık sipariş verince narenciyede gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?