Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaşlar ben bugün ödeme yapmak istedim kredi kartımdan ama ödeme gerçekleştirilemedi diyor anlamadım bonus kredi kartım faturada bugünde son ödeme günü görünüyor lütfen yardım edin ödeme talimatı felanmı vermem gerekiodu özel olarak anlamadım gitti

dersenacım cherry glisten bende var tatlım, bööle nasıl anlatim ne kırmızı ne bordo ikisinin arası tam.... ama koyu bi renk.... şimdi elimde bakıyorum senin için , tam kırmızı bordo arası tatlım....

merhaba ben bugün ödeme yapmak istedim kredi kartımdan ama ödeme gerçekleştirilemedi diyor anlamadım bonus kredi kartım faturada bugünde son ödeme günü görünüyor lütfen yardım edin ödeme talimatı felanmı vermem gerekiodu özel olarak anlamadım gitti... bide 130 tl de yatırdım nasıl olsa oradan çekecek die
nasıl ödeme yapabilirim ?? isbankası hesabımlada uğraşmak istemedim

cnm ödeme gününün en az 1 gün geçmesi gerekiyor sanırım karttan çektrmek için ben öyle yapıorum hep çünkü ödeme talimatı warsa bugün gün sonunda hesaptan çeker zaten
online ödeme sadece gecikmiş faturalar içn geçerli

tatlım yaa , ben hiç bankadan yatırmadımki nasıl oluyo hiç bilmiyorum, hep ptt den yatırdım şimdiye kadar....

kızlar kahvaltı setini alan var mı 8,25 tllik katalog ücretine değer mi acaba limitim dolu ama almaya karar weremedm

bu arada avon beni şaşırtıyor sipariş giriorum 10 dakika sonra faturalandı sevkiyata hazırlanıyor yazıo ilginç ilerleme var avon da

bu arada avon beni şaşırtıyor sipariş giriorum 10 dakika sonra faturalandı sevkiyata hazırlanıyor yazıo ilginç ilerleme var avon da

evt var bişiler...geöen ben kızmıştım sipariş verdim günün hediyesi için..ama geç faturaladılar ve istemediğim bi ürün geldi..nihayet mail atmışlar ilk siparişinizde gelecektir hediye olarak özür dileriz die.. :kedi:

kızlaarrr bana cewap yazarmısınnızz

Canım Kahvaltı Seti Seramik Kötü Degil Hoş Duruyo :)
Ama Al Deger Yada Alma Degmezde Diyemiyorum..
Bana Göre Olsada Olur Olmasada Öyle Ahım Şahım Bişey Beklemiyosan Kaçırma :)
Ben Bişey Sormak İstiyorum Benim 323 Tllik Faturam Vardı.süresi dolmamıştı daha Baya Zamanı Vardı. bayramdan Önceki Hafta Sonu Arka Arkaya cumartesi 166 tllik Pazar Günü 287 tLİLİK Sipariş Girdim. Pazrtesi Sonradan Girdigim 287 tllilk Siparişi Faturalayıp Gönderdiler. Çarşamba Günü Aldım Onu 323lük Faturam Ödenmedigi İçin Digerini Göndermediler Diye Düşündüm Geçen Pztesi O Faturayıda Yatırdım.
Şimdi Sitede Söyle Bi Tezat Durum Var..
Sipariş Takibinde 287tllik Olanı Sevkiyata Hazırlanıyo Görünüyo Hala.166 tLLİK Olanı Kargoya Verildi Diyo. Ben 287lik Olan Arefe Günü Teslim Almıştım Zaten Hepsini Birbirine Geçirmişler Ne Olacak Bilmiyorum Ya.
Şimdi 173 tllik Daha Sipariş Aldım Neyi Ne Zaman Girecegimi Şaşırdım..

kızlar kahvaltı setini alan var mı 8,25 tllik katalog ücretine değer mi acaba limitim dolu ama almaya karar weremedm

Bana geldi tatlım kahvaltı seti tepsisi plastik .. Zaten katalog mecbur alacaksın müşteriye nasıl göstereceksin yoksa..Hediye için ideal bi set ..Ama ahım şahım da güzel değil..saklama kapları hoşuma gitti güzel hava falan geçirmez kapaklarda sağlam.. 18 liralık sipariş verince narenciyede gelecek..

slm kızlarrr
bende sabah 11 de sipariş verdim 2 de kargoya verilmiş bile hihoyyyt
avon hep bu şekilde devam etmelii alsanaalsanasmile

benimde gelmişti kahvaltı seti, kullandığına değmeyecek bişi ama tam hediyelik kaydirigubbakcemile5
son verdiğim siparişle de narenciye sıkacağı gelecek bakalım o nasılmış boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…