Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar ben bayramda faturamı yatırdım ama hala işlenmemiş görünüyor ..yani geçikmiş borç olarak görünüyor..Yarın sipariş vermem gerek engel olurmu o borç ..???

selam arkadaşlar ebnimde birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim...
1 - ben 14 eylül gününün hediyesini almak istiyorum..göz kalemini yani...şimdi sipariş girmek için siteye girdim 16:00 dan sonra verilen siparişler dikkate alınmayacaktır diyo...
ben şimdi saat kaçta girmeliyim göz kalemini alabilmek için...
2 - ben kahvaltını setini alabiliyorum..ancak 10 katalog eklemem gerekiyo...10 katalog 11.kampanya dan mı oluyor yoksa kampanya 10 kataloğu eklemeliyim...
cevaplarsanız sevinirim...

1 Yarın Sabah 11 ile öglen 14 arasında gireceksin siparişi yani öglen 1 2 gibi gir gönder..
2. katalogu 10 tane istersen k10 dan isetresen k11 den k11 den sipariş verki işine yarasın k10 un süresi bu ayın 24 ünde zaten doluyor işine yaramaz ..K11 de k10 da olur fark etmez

kızlar anew fondöten var ya yemin ederim tam profesyonel makyaj gibi pürüssüz yaptı yüzümü yaaa anlatamam eşim bile şaşırdı bu nasl bir fondöten dedi şiddetle kendinz içn temin etmenzi tavsiye ederim

İlk şah şunun kodunu bi ver kuzu ya?hangisi tam ismi nedir? temsilci fiyatı nedir müşteri fiyatı nedir?

İlk şah şunun kodunu bi ver kuzu ya?hangisi tam ismi nedir? temsilci fiyatı nedir müşteri fiyatı nedir?

sayfa 75te ki fondöten cnm katalogta 33,60 tl ama fırsat köşesine düşmüştü arefe günü 5,90 tlye bende aldm 32 tane 2 tane kendime bıraktm ama muhteşem ötesi birşey

gerçek çok iyi sonuç veriyorsa bu anew fondöten ben 33 lira vermeye de razıyım aldığım vede kullandığım hiç bir fondötende etkili sonuç alamadım :sinifsinif:

walla hemen gittgidiyor ve sahibindene ilanlar verdim satıyorum
ama gerçekten süper herşeyim üzerine yemin ederim yani o ışıltılı fondöten hiçbir işe yaramıyormuş ben onu anladm birde pırıltılı sanki allık sürülmüş gibi alkisalkisalkis

arkadaşlar sanırım çoğunuz avon temsilcisi,elinizde women of earth varmı,artık çıkmıyor sanırım,elinde fazla olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim,elimde var ama kokusunu sevmiyorum zaten bir köşede duruyor derde hediye ederseniz dahada çok sevinirimaklinialirimsmile

Ne Kadara Satıyosun İlkşah ?

9,90 yazdm cnm ama toplu almak isteyen olduğunda özel fiyatla yayınlıorum mesela köpük fondötnde girmiştim bu anewlern yanında 7,5 yazmştm 3 tane alcm dedi bayan ekstra indirim yaparmsnz dedi 3ünü 19a verdm hatta bugün kargo geldiği gibi gönderdm o da çok memnun oldu yarın elnde olur herhalde

13833

Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştiren Fondöten -Almond - 30ml

Kızlar 7.87 olarak görünüyor ..
Başka tonu yokmu bu tonun rengini nasıl görecegiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…