Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

YA KIZLAR para günü sipariş verdimhala sevkiyata hazırlanıyor diyor niye böyle sürekli

kızlar benim size bir kaç sorum olucak inş. benden önce soran olmamıştır bende satış temsilcisi olmak istiyorum ama sadece kendim geliş fiyatına almak için.. zararım olurmu acaba die sorucaktım bide her ay belli bi miktar satış yapmak zorundamıyız? eğer zorundaysak bu miktar ne kadar ? bana bunları kısaca açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Tatlım hoşgeldin..... bende aynı senin gibiyim hiç müşterim yok, biraz ücra biyerdeyim...... sırf kendim için üye oldum kendime alıyorum..... zarar edermiyim dersen,yani o senin bütcenle alakalı.....ben her ay sipariş veremiyorum..... şööle bişey var 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin iptal oluyo..... birde 75 tl lik temsilci fiyatıyla sipariş vermek zorundasın ki kargo ücreti ödemeyesin..... yaz geldimi limiti 45 lere kadar düşürüyolar..... bu ay da 25 mesela.... yani 25 tl ve üstü kadar sipariş verince kargo ücreti ödemiyosun.... ben hiç bankayla ugraşmıyorum 2 buçuk yıldır ptt den paramı sorunsuzca yatırıyorum , yakın zaten.... işte öyle tatlım.... yine sor bildiklerim dahilindeyse cevaplarım.

valla benimde fazla müşterim yok kendim bakmak için alıyorum kataloğu bırakın karı bazen kargo ücretini kendi cebimden veriyorum

kuncuk ayrıntılı açıklaman için öncelikle teşekkür ederim yani her ay sipariş vermek zorunda deiliz bu güzel gerçekten bide katalog fiyatırla temsilciye geliş fiyatı arasında çok farklar varmı onu merak ediyorum ??
PANY86 mesaj hakkım 50yi geçmediği için özel mesaj atamıyorum yinede ilgin için teşekkürler

slm ayca mesaj yolladım cnm bilgi verdım cvp beklıyorum

mail adresimden cvplaya bılırsın ekle istersen acıgım

aycacım kar payı urune gore degışıyo %30-20 arası oluyo ama kendı aldıklarınıda gelısıyle alcan o da kar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…