Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnde 2 tane numunesi vardı hangi renk unuttum ama bi deneyim çok mrk ettimmm

slm kızlar bnmde kargom geldi k11 i gördüm nihayettt :)))
bi sorum olcktııı bn kmpanya 5 den bi çnta etmiştim sipariş daha yeni geldi bugün onu geri iade etcem k11de verceğim siparişle kbl ederler mi acabaaaa?????????????

yok canım şalı da alan olursa satmaya çalışıorum iade yaparsam hediyeyide iade yapmak zorundaym tam sınırda limitim bakalm artık böyle sipariş veriolar sonra almıolar deli oluorum

hayret bişe yaa.... madem sipariş veriyolar da niye almazlarkii..... bak sinirlendim cidden........ üzülüyorum ve sinirleniyorum böyle şeyleri okudukça ben kötükedihüso sende lütfen tepkini koy ortaya...ne demek yaa kötükedihüso

ya mesaj atıp atıp duruorum ama gelmio almaya 15 gün içinde almazsa iade edicem yerine 20 tllik satabileceğim başka ürün alcam

fırsat köşesinde Avon Care Dry Skin Sos Nemlendirici Kompleks İçeren Dudak Kremi-10ml diye bir ürün var da ben bilmiyorum nası bişi bu bilgisi olan varmı kataloglara bakıyorum öle bişi görmedim:/

kızlar ptt ye parayı nasıl yatırıyosunuz avonu arıyomusunz ceksinler diye benim bankayla hep sorunum çıktı hep gecikmiş borcum oluyo

biraz bilgi verirseniz sevinirim

tatlım şimdilik yok.... sen ev botunu almışmıydın ben esas onu merak ediyorum

ben bi önceki siparişimde ev botunu istedim ama bi dahaki siparişimde geliceğini sölediler
bi kaç sipariş daha çıkınca bugün tekrar sipariş verdim ev botunu göndericekler faturamda gördüm..
ayrıca pançoyuda istedim yarın gelicek görücem bakalım..

war cnm biri sipariş verdi şu an elimde ama almadı daha galiba almayacak ama çok güzel birşey yumuşacık

ben hem ev botu hemde pançoyu kendime sipariş verdim çeyizime koyarım artık :)kaydirigubbakcemile3

soru bu sanırım canım ederler 3 kampanya içinde iade edebiliosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…