- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.781
soru bu sanırım canım ederler 3 kampanya içinde iade edebiliosn
kızlar paranomadaki 11 tl olan parfüm secret fantasy edt bügün elime geçti şisesi rengi ordakiyle alakası yok kokusu güzel ama bide 50 ml yazıyo 25 ml gibi çok küçük var bunda bişey :s
50 ml olduguna emin degilim..
kızlar paranomadaki 11 tl olan parfüm secret fantasy edt bügün elime geçti şisesi rengi ordakiyle alakası yok kokusu güzel ama bide 50 ml yazıyo 25 ml gibi çok küçük var bunda bişey :s
benim kuzende istiyodu
kokusu nası kalıcımı?
şişeside güsel gözüküdu aslında...
bu arada avon yine mi yüz güzeli seçio nerde bende katılmak istiorum
kızlar ya sizce baglılık paketinde ki canta mı daha güzel yoks 17eylüldeki dudak parlatıcısımı kuzenle ortak sipars gircez de birini ben alcam birini o sizce hangisini seceyimm
yüz güzelimi walla ben de katılabilirim o sarısın kadın war ya dünyanın en cok kazanan oyuncularıdanmış adı aklımagelmedi ona benzetiyolar ama ondan daha güzel yüzüm oldugu kesinkaydirigubbakcemile2[/QU
Reese Witherspoon avondaki sarısın
cnm ben bağlılık programnda ki çantayı beğenmedm basit birşey ya da benm tarzım değil kokoş olduğum için kaydirigubbakcemile3
pardon suyu lülülülülülü
aynen ya banada küçücük geldi, onuda zaten kuzen alacaktı, kokusunu denemedim ama şişesi çok küçük geldi bana bilmiyorumkismile
valla ben bayıldm kokusuna cnm çok hoş kalıcı olduğunu düşünüorumhadi ya in bloomdan da küçük mü bn 10tane sipars aldm insallah mahçup olmm müsterilerime ... kalıcıysa kendime de almk istrm
onların hepsi makyaj güzeli zaten canımbilemiyorum ama cok zengin kadın ya yaşlı gibi ama makyajsz falan çokk çirkindir
kokusu çok güzel cnm ben aldm ama müşteri çıktı verdm artık önümzdeki kampanya alcamaynen ya banada küçücük geldi, onuda zaten kuzen alacaktı, kokusunu denemedim ama şişesi çok küçük geldi bana bilmiyorumkismile
hadi ya benimde hosuma gitmedi resimde bile belli bn minik asmalı cantaları sewiyrm
ilksah sen biliyosndr bu indirim brosrnde küçük kahwerengi canta nasıl resimde güzel duruyo o renk botlarmda war ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?