Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar paranomadaki 11 tl olan parfüm secret fantasy edt bügün elime geçti şisesi rengi ordakiyle alakası yok kokusu güzel ama bide 50 ml yazıyo 25 ml gibi çok küçük var bunda bişey :s

50 ml olduguna emin degilim..

benim kuzende istiyodu
kokusu nası kalıcımı?
şişeside güsel gözüküdu aslında...

benim kuzende istiyodu
kokusu nası kalıcımı?
şişeside güsel gözüküdu aslında...

şişesi küçük ama bence inceliğinden kaynaklanıo çünkü diğer parfüm şişeleri bayağı bir kalın o yüzden büyük müş gibi görünüor ama kokusunun kalıcı olduğunu düşünüorum elime sıktım kaç kez yıkadm gitmedi kokusu wallahi

bu arada avon yine mi yüz güzeli seçio nerde bende katılmak istiorum

kızlar ya sizce baglılık paketinde ki canta mı daha güzel yoks 17eylüldeki dudak parlatıcısımı kuzenle ortak sipars gircez de birini ben alcam birini o sizce hangisini seceyimm

kızlar ya sizce baglılık paketinde ki canta mı daha güzel yoks 17eylüldeki dudak parlatıcısımı kuzenle ortak sipars gircez de birini ben alcam birini o sizce hangisini seceyimm

cnm ben bağlılık programnda ki çantayı beğenmedm basit birşey ya da benm tarzım değil kokoş olduğum için kaydirigubbakcemile3

ewet cnm reese kaldırıo parayı en çok avondan bu aralar pek filmlerde görmüorum nerden geliyor bu değirmenin duyu dermişimmm lülülülülülükaydirigubbakcemile

cnm ben bağlılık programnda ki çantayı beğenmedm basit birşey ya da benm tarzım değil kokoş olduğum için kaydirigubbakcemile3

hadi ya benimde hosuma gitmedi resimde bile belli bn minik asmalı cantaları sewiyrm

ilksah sen biliyosndr bu indirim brosrnde küçük kahwerengi canta nasıl resimde güzel duruyo o renk botlarmda war ama

aynen ya banada küçücük geldi, onuda zaten kuzen alacaktı, kokusunu denemedim ama şişesi çok küçük geldi bana bilmiyorumkismile

hadi ya in bloomdan da küçük mü bn 10tane sipars aldm insallah mahçup olmm müsterilerime ... kalıcıysa kendime de almk istrm
valla ben bayıldm kokusuna cnm çok hoş kalıcı olduğunu düşünüorum

bilemiyorum ama cok zengin kadın ya yaşlı gibi ama makyajsz falan çokk çirkindir
onların hepsi makyaj güzeli zaten canım
aynen ya banada küçücük geldi, onuda zaten kuzen alacaktı, kokusunu denemedim ama şişesi çok küçük geldi bana bilmiyorumkismile
kokusu çok güzel cnm ben aldm ama müşteri çıktı verdm artık önümzdeki kampanya alcam

hadi ya benimde hosuma gitmedi resimde bile belli bn minik asmalı cantaları sewiyrm

ilksah sen biliyosndr bu indirim brosrnde küçük kahwerengi canta nasıl resimde güzel duruyo o renk botlarmda war ama

güzel bir çanta canım bende vardı hiç kullanmadm geçen hafta sattım gittigidyrda 12 tlye ama güzel deriside iyi yani günlük kullanıma uygun

ama slouch geniş çanta çok hoş yaprak dökümnde ferhundede vardı aynısı bir bölümnde çok hoş duruo benm bi müşteri almştı sonra iade etti ama o zaman pahalıydı kendime bırakmayı düşünüodm iyiki bırakmamşm bak şimdi ucuzlamş üzülürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…