- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.801
kızlar paranomadaki 11 tl olan parfüm secret fantasy edt bügün elime geçti şisesi rengi ordakiyle alakası yok kokusu güzel ama bide 50 ml yazıyo 25 ml gibi çok küçük var bunda bişey :s
50 ml olduguna emin degilim..
canım k 10 panoramasında 19.80 k11 katalogda da 15.00 tl fiyatı
ben 11 tl fiyat göremedim yanlış mı bakıyorum acaba?bilmiyorumkismile
cnm panaromaya yanlış basılmış sipariş verdysen eğer faturada yazıo basım hataları
teşekkürler canım..
panoramadan vermedim sipariş..
bu ay k11 den düşünüyorum ama kızlar küçük diyince kafam karıştı kafamçokkarıştı
yok cnm panaromadan sipariş vermen gerekmio herhangi bir siparişindele gelen faturayı incele bak oraya yazmışlar
küçük ama şişesi valla bence o kadrda problem değil çok güzel kokuo şişesi ince
secret fantasy banada geldi ya bana okdara küçük gelmedi.incandssnce parfüm nasılsa oda oboyutlarda hemen hemen ama şişesi çok şirin hoşuma gitti benim kokusuda güzel..
slouch çanta cidden güzelmi kızlar yaa?
secret fantasy banada geldi ya bana okdara küçük gelmedi.incandssnce parfüm nasılsa oda oboyutlarda hemen hemen ama şişesi çok şirin hoşuma gitti benim kokusuda güzel..
ben de almayı düşünüyorum da canım.... kış geliyo takarız..... beni düşündüren boyu oldu.... resimde biraz kısa gibi duruyo,daha uzatılabiliyodur heralde....
bu arada kuzeymilaaa; ev botu yorumunu bekliyoruzzz, duy sesimiii :ecrin_bebek:
temam kuzum saolasın... erkek saati de indirimde ondan da alıcam güzel duruyo baya...
kızlar ya bende bişiy sorcam size.
avonun takıları özellikle altın rengi olanlar kararıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?