Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar o parfümden belnde aldım kokusu hoşuma gitmedi agır geldi bana artı şişesi gerçekten minik ve resimde daha hoş duruyor elime geçince o kadar begenmedim ..
Çantadan geldi bana koydum sandıga günlük kullanıma uygun derisi basit deride değil tam çokta incelemedim doğrusu ..
Ben o avonun başmankenini hiç begenmiyorum özellikle çenesini çok daha hoş bayanlar var niye o anlamış değilim..
Bugun sipariş verdim sinir oldum ev botu stokta görünüyor faturama eklenmemiş..Bende yüzyirmibeşe tamamlıyım diye 20 liralık ürün aldım kafadan üstelik boşuna gitti ..Faturalanmış bi baktım 128 olan faturan 108e düşmüş sinirlendim ..
Narenciye sıkacagım geliyor yarın inşaALLAH..
avonun ilk 4 kampanyada 850 ulaşan temcilciye verdiği çantayı çok begendim oda geldi ..Lacivert pembeleri var falan ama çok begendim gerçekten çok bölmeli falan ..
Kahvaltı seti geldi hediyelik için ideal tepsisi hiç yakışmamış o sete plastik.. saklama kapları hoş ama...

Ve yarın birsürü iade var insanlara iyilik yaranmıyor aslında almayacaksın elleridn de kalacak en baştan söyleyeceksin ona göre alın diye..Suyunu çıkartıyorlar bi süre sonra sinir bozucu oluyor..
Benden haberler bu kadar..

hoşgeldin :)
bazı parfümler sanırım yoğunluğundan dolayı daha az gibi duruyor.avonun hemen hemenbütün bayan parfümleri 50 ml.-özel üretimler farklı 30 ml filan-hepsinin şişesi farklı.
bu arada şimdi gördüm.fırsat köşesi demişsiniz.anneke yüzük size 10 3,90 civarıydı sipariş ettim hediye edicem :) isteyene satıcam :)

canım k 10 panoramasında 19.80 k11 katalogda da 15.00 tl fiyatı

ben 11 tl fiyat göremedim yanlış mı bakıyorum acaba?bilmiyorumkismile

Kızlar kahvaltı setini aldm ucuz görünmlü ama çok cici bişiii yaa bayıldm :)

teşekkürler canım..

panoramadan vermedim sipariş..

bu ay k11 den düşünüyorum ama kızlar küçük diyince kafam karıştı kafamçokkarıştı

yok cnm panaromadan sipariş vermen gerekmio herhangi bir siparişindele gelen faturayı incele bak oraya yazmışlar
küçük ama şişesi valla bence o kadrda problem değil çok güzel kokuo şişesi ince

secret fantasy banada geldi ya bana okdara küçük gelmedi.incandssnce parfüm nasılsa oda oboyutlarda hemen hemen ama şişesi çok şirin hoşuma gitti benim kokusuda güzel..

perfect wear serisinin stik kapatıcısı nasıl kızlar kullanan varmı bu katalogtada 9 küsür fiyatı...

yok cnm panaromadan sipariş vermen gerekmio herhangi bir siparişindele gelen faturayı incele bak oraya yazmışlar
küçük ama şişesi valla bence o kadrda problem değil çok güzel kokuo şişesi ince

secret fantasy banada geldi ya bana okdara küçük gelmedi.incandssnce parfüm nasılsa oda oboyutlarda hemen hemen ama şişesi çok şirin hoşuma gitti benim kokusuda güzel..

bu ay bende alcam galiba kokusu hoş geldi bakalım benim fikrim ne olacak

slouch çanta cidden güzelmi kızlar yaa?

canım vallahi ben almayı düşünüorum ama süet olduğu içn yazın kullanıma pek uygun değl sanki ya da bilmiorum kullanılabilrde

gerçekten incandessence ile aynı boyutlarda ben ilk incandessence aldığımdada şaşırmıştm ne kadr küçük die

ben de almayı düşünüyorum da canım.... kış geliyo takarız..... beni düşündüren boyu oldu.... resimde biraz kısa gibi duruyo,daha uzatılabiliyodur heralde....
bu arada kuzeymilaaa; ev botu yorumunu bekliyoruzzz, duy sesimiii :ecrin_bebek:

yok kısa değildi cnm güzel kullanışlı birde uzatılabilrdi delikleri vardı yanlş hatrlamıosam

temam kuzum saolasın... erkek saati de indirimde ondan da alıcam güzel duruyo baya...

avonun saatleri terleme yapıo cnm ya içi sulanıo sanki içine su girmiş gibi hep belli aralıklarla elinden çıkarıp havalandırmak gerekio o saati abim almştı ondan biliorum cnm artı sattıklarımda hep şikayet etmişti birde benm kullandığım avon saatleride aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…