- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.001
ilkşah geri sayfa okumuosun galiba yardımın olablrse yardımını istemştmmm cvplamamışın..
ne yazmştn cnm ben hep en son msja bakarm
cuma öğleden önce werdiysen yarın ulaşır ama 2den sonra verdiysen genellikle pazartesiye kalıo
takastan değil cnm gelişinden verdik suçlu oldukkkk ondan çıkmıştııı sorun
iilikden maraz doğmuştuuu neseee bitti geçtiiiiii :umursamaz:
verebiliyorlar cnm şifreni bilmesi geremiooo
t. öncülerii ne sipariş verildiğini a dan zye görebiliyorrr ve verebilioooo
hatta avonun sitesi yenilendiğinde mecburu bu olayı onaylattırdılarrrr
amaaaa veremez şahsen habersiz bendennnnn mahkemeye veririmmmmm aklinialirimsmile
sormaaaaa para bürümüş gözleriniiii hala kurtulamadım t.öncümdennn yeni sistemle 2 kere kargo gelince yeni eve otamatik değişcek dedi avonnn yokkkk olmuooo oranın bölge sorumlusunada ulaşamıooommm açmıo teliii
canımmm nasıl yapcamm yaa bana yardımcı olabilirmiisn avon diyorki bana urfa bölge sorumlusna söleyip öle olcak dio ama kadın açmıoki telii
heyy yarabbimmm neler oluyor hayattalmaz:
süper ötesi bi losyon hakkten 24 saat nemli tutuyorrr ve sıkılaştırıcı etkisid varr bn kullanıyorm ve memnunum
kızlar avonun cam şişede yeşilli bi saç serumu vardı.Kırık ve yıpranmış saç uçlarını onarıcı serum.Mükemmel bi üründü benim saçları bile düzellttiyse helal diyorum:))ama baktım kataloğa göremedim.kaldırdılarmı yoksa yaaa varmı bi bilginiz??
Kızlar acil bir şey sorucam iade yaparken faturayı iade edeceğimiz ürünle birlikte paketleyip mi veriyoruz yoksa ayrı mı veriyoruz ?bilmiyorumkismile
cnm onun ambalajı degisti hala war
cnm onun ambalajı degisti hala war
canım valla hepsini inceledim serumların ama bunun üstünde yazanın aynısı yazmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?