Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bi konuda kararsız kaldım...Yaşlanma karşıtı ürünlerinde gece, gündüz ve göz kremi almak istiyorum....iki ürün arasında kaldım.... solution diye bir ürün grubu var....birde anew diye....hangisi güzel...hangisini önerirsiniz..?

Kesinlikle anew..Düzenlikullanımda mutlaka gözle görülürsonuç veren birüründür..Ablalarımda 25 ve 35 ini kullanıyor..

Kesinlikle anew..Düzenlikullanımda mutlaka gözle görülürsonuç veren birüründür..Ablalarımda 25 ve 35 ini kullanıyor..

Cevabın için çok teşekkür ederim canım ...Birşey daha sormak istiyorum....bunlar yoğun bakım kremi olarak mı geçiyor...sanki eski katalogunda yorucu günlerinizde ihtiyacınız olduğunda kullanın, sonra günlük kullandığınız ürüne dönebilirsiniz gibi bir ibare okumuştum yanlışmı hatırlıyorum...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var, sipariş verdim az önce ama kampanyalı ürünlerin adedini yanlış girmişim, bu yeni sitede gönderdiğim siparişi nasıl iptal edebilirim?

olumunekankayizsmile
Evet tatlım aynen öyle ..Şimdide katalogun bi köşesinde yazıyor..Bence bigün ara ile kullanılmalı benim fikimce bu en güzeli..

kızlar yardımınıza ihtiyacım var, sipariş verdim az önce ama kampanyalı ürünlerin adedini yanlış girmişim, bu yeni sitede gönderdiğim siparişi nasıl iptal edebilirim?

İptal edilmiyor canım malesef bu yenisiteden o kaldırıldı..Ancak ürünler eline geçince iade edebilirsin..

offf ne kadar saçma :S bi daha sipariş vereyim kolinin birini geri gönderirim o zaman. keşke telefonla müşteri hizmetlerinden falan iptal işlemi olsaydı

merhaba kızlar özellikle ilkşah( sen iyi biliyosun:) şu ürünleri kullanan varmı...
LÜTFEN Bİ BAKIN..

k11 indirim broşüründeki:

SUPER FULL MİDNİGHT mascara varya içerisinde yoğun siyah pigment içeren bu nasıl???

birde yine indirim broşüründeki sayfa 6da LİİV BOTANICALS canlandırıcı yüz peelıngı nasıl ???*

birde PANORAMADAKİ arka kapaktaki yeni çıkacak olan rimel varya SUPER MAGNİFT mascara onu alana oldumu???

kızlar lütfenn bi cevapp :)))

ben geldiiimm

iptal edebilirsin canım ama pazartesi sabah 7,45 te hemen müşteri iletişim merkezini ara iptal ederler sonra yine girersn
offf ne kadar saçma :S bi daha sipariş vereyim kolinin birini geri gönderirim o zaman. keşke telefonla müşteri hizmetlerinden falan iptal işlemi olsaydı

cnm maskaradan kullanmadm ama sattım shock var bende bunun fırçasıda shock gibi genellikle rimel almak isteyen bu tür fırçalıları seçerdi çok memnun olduklarını söylüyorlar hep

liivin peelingini kullanmadm ama avonun böyle başka ürünü wardı artık satıştan kalktı ondan almştm hala kullanıorum muhteşem ötesi birşey yakıo suratı biraz ateş gibi ama sonuç iyi oluo

birde soracağım bi kaç sey daha var.k11 de sayfa 15 deki IDEAL SHADE STİK KAPATICI nasıl biliyomusun?

birde sayfa katalogun ortasındaki kalın sayfalarda bi paket var advance technıgues serisinin saç spreyi ve sprey vaksı nasıl ??

fazla oldum ama :) birde katalogun arka kapağındaki durulanmayan bakım kremi nasıl? :))

birde soracağım bi kaç sey daha var.k11 de sayfa 15 deki IDEAL SHADE STİK KAPATICI nasıl biliyomusun?

bu konuda bilgim yok cnm ama bundanda sattım okul zamanında ve hiç şikayette almadm

birde sayfa katalogun ortasındaki kalın sayfalarda bi paket var advance technıgues serisinin saç spreyi ve sprey vaksı nasıl ??

spreyde waksta fırçada war şu an elimde ama eski halleriyle :) yani eski ambalajlarıyla cnm
we çok memnunum

fazla oldum ama :) birde katalogun arka kapağındaki durulanmayan bakım kremi nasıl? :))

durulanmayan bakım kremlerinin hiçbirinden memnun değilm ben cnm ne avon ne de başka marka hep saçım yapış yapış oluo bir süre sonra

panaroma arkadaki rimelden daha sipariş vermediğimz içn bilmiorum cnm bir fikrim yok ama fırçası güzel işlevide güzeldr

birde canım ürünlern hepsini çok iyi bilmeyebilirm ama avonun işleyiş sistemi ile ilgili her konuda bilgim war

Artık K 10 dan almıyorum sipariş bi an evvel 11 verilse siteye dahada epey var .. Kızlar ekmek kızartma makinası sizce güzel mi..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…