- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.041
ilkşahcım birde 3 aşamalı spectra lash maskara nasıl???
hem avona hemde kadınlar klubune yeni üyeyimm çok güzel bilgiler aldım sizden teşekkür ederim.. benimde bi sorum var sizlere anneke yüzük siparişi vermişti müşterilerim iki tane fakat hem kararmış hemde boyası çıkmış.. bu yüzükte bi şikayeti olan varmıydı büyük olması dışında :)
hem avona hemde kadınlar klubune yeni üyeyimm çok güzel bilgiler aldım sizden teşekkür ederim.. benimde bi sorum var sizlere anneke yüzük siparişi vermişti müşterilerim iki tane fakat hem kararmış hemde boyası çıkmış.. bu yüzükte bi şikayeti olan varmıydı büyük olması dışında :)
kızlarrrrrrrr sürprizim vaaaarrr
avondan çok gizli bilgi öğrendim
kampanya 12 13 14 te kataloglar tamamen değişiormuş ürün açısndan artık yurtdışı kataloglarına eşdeğere getrmeye çalışcakmşlar ve muhteşem ötesi paket indirimleri varmış özellikle kampanya 14 bombamış sipariş vermeyen kalmayacakmış deli ürünler ve deli indirimler varmış kadına ısrar ettim neler olduğunu söylesn die ama devlet sırrı bu kadarı yeter sana dedi :teytey::teytey::teytey:
kızlarrrrrrrr sürprizim vaaaarrr
avondan çok gizli bilgi öğrendim
kampanya 12 13 14 te kataloglar tamamen değişiormuş ürün açısndan artık yurtdışı kataloglarına eşdeğere getrmeye çalışcakmşlar ve muhteşem ötesi paket indirimleri varmış özellikle kampanya 14 bombamış sipariş vermeyen kalmayacakmış deli ürünler ve deli indirimler varmış kadına ısrar ettim neler olduğunu söylesn die ama devlet sırrı bu kadarı yeter sana dedi :teytey::teytey::teytey:
vallahi aynen çok heyecanlandm kadınla görüşebilrsm bu aralar ısrarla kampanya 13 14 kataloğunu görmek isteyeceğm varmış şu an elinde
ilkşah ya su indirim bros. deki allık nasıl küçük birwsey biliyrm ama gzl mi
k11in siparişini hemen giricem çok merak ettimm katoloklarıı
hiç sipariş almadm hediye oalrak ta hiç gelmedi elime cnm bilmiorum walla
hg zaide aramıza ayrıca hemsehrimisiz hangi bölgedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?