Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde siyah pigmentli super full gerçekten ışıl ışıl yapıyomu kiprikleri kullanan varmı

Kızlar bali blass vucut losyonu mutlaka almalısınız harika kokusu var ve kalıcı:) Ben çok begendim öneririm ..

hem avona hemde kadınlar klubune yeni üyeyimm çok güzel bilgiler aldım sizden teşekkür ederim.. benimde bi sorum var sizlere anneke yüzük siparişi vermişti müşterilerim iki tane fakat hem kararmış hemde boyası çıkmış.. bu yüzükte bi şikayeti olan varmıydı büyük olması dışında :)

Suyun altına sokmadan ve temizlik falan yaparken kullanmamak şartı ile bence hiçbisıkıntı olmaz ablam kullanıyorda o hoyrat kullandı o yüzden alt kısmının rengi gitmiş taşlarında düşme falan olmadı .üst komşu aldı onunkinde bir sıkıntı yok..

ben hiç beğenmemiştm zaten o yüzüğü çok ucuz görünmlü bişi yani kabaca dandik bişi sırnaşık şey

ilkşah görmedim cevabını kusura bakma bencede çok büyük ama avondan aldığım takılarda ilk defa kararma olunca tuhaf oldum

tavsiye edebiliceğim bi takı var ve çok güzel hatta kolyesini kuzenim yürüttü kendine sipariş ver bi daha diee.. chole kolye gerçekten güzel bilekliği de lastikli her bileğe uygun..

kızlarrrrrrrr sürprizim vaaaarrr

avondan çok gizli bilgi öğrendim

kampanya 12 13 14 te kataloglar tamamen değişiormuş ürün açısndan artık yurtdışı kataloglarına eşdeğere getrmeye çalışcakmşlar ve muhteşem ötesi paket indirimleri varmış özellikle kampanya 14 bombamış sipariş vermeyen kalmayacakmış deli ürünler ve deli indirimler varmış kadına ısrar ettim neler olduğunu söylesn die ama devlet sırrı bu kadarı yeter sana dedi :teytey::teytey::teytey:

hadi yaaa o zaman biran önce k14 gelsinnnnn hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

vallahi aynen çok heyecanlandm kadınla görüşebilrsm bu aralar ısrarla kampanya 13 14 kataloğunu görmek isteyeceğm varmış şu an elinde

k11in siparişini hemen giricem çok merak ettimm katoloklarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…