- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.061
kızlarrrrrrrr sürprizim vaaaarrr
avondan çok gizli bilgi öğrendim
kampanya 12 13 14 te kataloglar tamamen değişiormuş ürün açısndan artık yurtdışı kataloglarına eşdeğere getrmeye çalışcakmşlar ve muhteşem ötesi paket indirimleri varmış özellikle kampanya 14 bombamış sipariş vermeyen kalmayacakmış deli ürünler ve deli indirimler varmış kadına ısrar ettim neler olduğunu söylesn die ama devlet sırrı bu kadarı yeter sana dedi :teytey::teytey::teytey:
hmm saol cnmm küçück birsey ama bi kç arkds sdc gzl dedi kararsz kldım allıgımda var aslnda ama dayanamıyomm
yeniürünlerde varmıymış ????ya farklı şeyler olsa ne bileyim farklı hediyeler falan .. ilkşah ögrenmeye çalışsana neler varmış ya:)
ben para kazanamıyorum zaten hediyeleri cazip geldiinde satış yapıyorum en son düzleştirici aldım ve çok memnun kaldım ha bir de bu ay tavsiye hediyeleri değişti ya çok cezbetti beni takım öncüme şimdi temsilci arıyorum hediyeler için :)
cnm takım öncüne temsilci arayacağına kendine ara hem hediyeleri al hem takım öncüsü ol birsürü para al we her ay da prim al
ben para kazanamıyorum zaten hediyeleri cazip geldiinde satış yapıyorum en son düzleştirici aldım ve çok memnun kaldım ha bir de bu ay tavsiye hediyeleri değişti ya çok cezbetti beni takım öncüme şimdi temsilci arıyorum hediyeler için :)
tavsiye hediyesi nedir canım?
tavsiye hediyesi nedir canım?
maskara var 1. kişi için
2. kişi için mücevher kutusu
3. kişi için manikür ve makyaj fırçası seti
ve ben son ikiye bayıldım :))
Aslında temsilci yapacagım çevremde epey insan var ..Ama onlar pek ilgilenemeyebilir.Takımöncülüğümükarlı yoksa temsilciolmak mı?takım öncüsü olunca paronama hediyelerinden faydalanabilirmiim?
BNDE VAR ONDAN MİNİK BŞY İSTERSEN RESMİİDE KOYUM Bİ ARAA AMA PEK ŞEKERR ay büyük yazmışım kusura bkmailkşah ya su indirim bros. deki allık nasıl küçük birwsey biliyrm ama gzl mi
Aslında temsilci yapacagım çevremde epey insan var ..Ama onlar pek ilgilenemeyebilir.Takımöncülüğümükarlı yoksa temsilciolmak mı?takım öncüsü olunca paronama hediyelerinden faydalanabilirmiim?
ilkşahcım onun için 5 tane üye istenio oda bende yok 1 yada 2 arkadaşım acabamı dio sonra vazgeçiyolar çok isterim aslında takım öncüsü olmak:)):çok üzgünüm::çok üzgünüm:
takım öncülüğü çok güzel hem parada kazanıyosun ayrıca hediyelerdende faydalanıyosun ekstradan hediyede geliyor temsilcilerin çok sipariş verdiğinde
cnm 3 ay aday takım öncü oluosn 2 kişi ile de hem 20 tlde alıosn ben sana msn adresmi göndericm özel msj olarak ordan sana takım öncüsü tüyoları wereym takım öncün anlatmıodr sana bunları
nasıl yani birini biz temsilci yapsak o hediyelerimi alıyoruz?
cnm 3 ay aday takım öncü oluosn 2 kişi ile de hem 20 tlde alıosn ben sana msn adresmi göndericm özel msj olarak ordan sana takım öncüsü tüyoları wereym takım öncün anlatmıodr sana bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?