Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yeniürünlerde varmıymış ????ya farklı şeyler olsa ne bileyim farklı hediyeler falan .. ilkşah ögrenmeye çalışsana neler varmış ya:)

yeniürünlerde varmıymış ????ya farklı şeyler olsa ne bileyim farklı hediyeler falan .. ilkşah ögrenmeye çalışsana neler varmış ya:)

ben para kazanamıyorum zaten hediyeleri cazip geldiinde satış yapıyorum en son düzleştirici aldım ve çok memnun kaldım ha bir de bu ay tavsiye hediyeleri değişti ya çok cezbetti beni takım öncüme şimdi temsilci arıyorum hediyeler için :)

cnm takım öncüne temsilci arayacağına kendine ara hem hediyeleri al hem takım öncüsü ol birsürü para al we her ay da prim al

cnm takım öncüne temsilci arayacağına kendine ara hem hediyeleri al hem takım öncüsü ol birsürü para al we her ay da prim al

ilkşahcım onun için 5 tane üye istenio oda bende yok 1 yada 2 arkadaşım acabamı dio sonra vazgeçiyolar çok isterim aslında takım öncüsü olmak:)):çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tavsiye hediyesi nedir canım?

Aslında temsilci yapacagım çevremde epey insan var ..Ama onlar pek ilgilenemeyebilir.Takımöncülüğümükarlı yoksa temsilciolmak mı?takım öncüsü olunca paronama hediyelerinden faydalanabilirmiim?

takım öncülüğü çok güzel hem parada kazanıyosun ayrıca hediyelerdende faydalanıyosun ekstradan hediyede geliyor temsilcilerin çok sipariş verdiğinde

ilkşah ya su indirim bros. deki allık nasıl küçük birwsey biliyrm ama gzl mi
BNDE VAR ONDAN MİNİK BŞY İSTERSEN RESMİİDE KOYUM Bİ ARAA AMA PEK ŞEKERR ay büyük yazmışım kusura bkma
bronz gzl bşyy bir tanede sipariş aldım müşterim beğendi bndekini

Aslında temsilci yapacagım çevremde epey insan var ..Ama onlar pek ilgilenemeyebilir.Takımöncülüğümükarlı yoksa temsilciolmak mı?takım öncüsü olunca paronama hediyelerinden faydalanabilirmiim?

evett fydalanabiliyor...

ilkşahcım onun için 5 tane üye istenio oda bende yok 1 yada 2 arkadaşım acabamı dio sonra vazgeçiyolar çok isterim aslında takım öncüsü olmak:)):çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm 3 ay aday takım öncü oluosn 2 kişi ile de hem 20 tlde alıosn ben sana msn adresmi göndericm özel msj olarak ordan sana takım öncüsü tüyoları wereym takım öncün anlatmıodr sana bunları

takım öncülüğü çok güzel hem parada kazanıyosun ayrıca hediyelerdende faydalanıyosun ekstradan hediyede geliyor temsilcilerin çok sipariş verdiğinde

Ablalarımı temsilci yapsam onların üzerinden sipariş girsem ama kendi ev adresimi versem yine adres olarak olur mu acaba?

nasıl yani birini biz temsilci yapsak o hediyelerimi alıyoruz?

sen temsilci yapınca değil sen önerince alıyorsun ama mesela sen takım öncüsü olmak istiyorsan temsilci yapmak istediklerinin kaydını yaparken bi avoncu arkadaşının ismini öneren olarak yazarsan ona söylediğim hediyeler gider sende ondan alabilirsin hediyelerini daha sonra

cnm 3 ay aday takım öncü oluosn 2 kişi ile de hem 20 tlde alıosn ben sana msn adresmi göndericm özel msj olarak ordan sana takım öncüsü tüyoları wereym takım öncün anlatmıodr sana bunları

biraz biliorum bu konuları çok değill ama 20 milyonları 5 kişiyi tamamladıktan sonra die biliyordum yatmıo az olunca diee

zaide cim ben 2 yıldr takım öncüsüym avondada 4 yıldr varım herşeyini bilmiorum her 2 kayıtta 20 tl alıosun 5 kişi şart değil bu 1 2.si anneni veya ablanı abini vs. kayıt yaparsn senin altından arkadşlarınıda o ailenden yapacğın kişi tavsiye etmiş olarak gösterirsn hediyelerin hepsi yine sana gelmiş olur hem aday takım öncü olursn 3 kampanya içndede 5e tamamlarsan takım öncü olursn 5e tamamlamak içnde ailenden birilerini ekleyebilrsn benm ailemdeki herkes benm temsilcim her ay siparişlerimi bölüorm hepsine yoğunluğu birine veriorum hem hediye alıorum hem prim alıorum hepsine 75 tl weremem dersen o da kolay 5 tllik bir ürün girersn sonra da 70 tllik en pahalı parfüden falan girersn siparişn geldiği gibi iade edersn pahalı ürünü we o temsilcn 5 tllik ürünle aktif olmuş oluo

pardon herşeyini bilmiorum yazmışım herşeyini biliorum avonun cnm bilmediğim hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…