Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben bu takım öncülüğünden çok paralar çok hediyeler kazandm tavsiye ederm herkese hem panaroma hediyelerini topluorum hem her ay prim alıorum

hahaa süpermiş ama bunu avon devamlı yaptığımda kaabul edermii yanii mal elimde patlamasın :)) ama çook iyi fikirr yaa peki iade olunca avon yinede kardan para kesmiyormu temsilcim iptal etti diee

ben bu takım öncülüğünden çok paralar çok hediyeler kazandm tavsiye ederm herkese hem panaroma hediyelerini topluorum hem her ay prim alıorum

sende müşteri çok belliki ben hem yeni sayılırım hemde müşteri olarak pek yok çevremde hemde avon satan çok :)) ama hala panaroma hediyelerini seviyorum :) çok isterim satışlarımı katlamayı tüyolarını bekliyorum canım belliki bu konuda ustasın :)) allah kazancını arttırsın..

ben hep yapıorum cnm daha hiç elimde patlamadı süper tüyolar biliorum daha

ya kızlar burada önceden TUL, EDAA,HURİ vardı nerelerdesiniz arkadaşlar hiççç uğramıyosunuz kaç aydır

kızlar birde takım öncülüğnde hemen hemen her ay msj gelio sayın takım öncümz bu ay şu kadr satış yapın 50 tl kazanın gibi ya da mesela yeni şampuanlar çıkmıştı o ay msj geldi sayın takım öncümz temsilcilernzle birlikte toplam 60 tane Advncd tecnqs ürünü satın 50 tl alın gibi

peki ilksan kafama takılan bi soruceez var kusura bakma çook oldum sana bugün ama mesela demiştin ya daha önce anneni temsilci yaptığında aldığı ürünü iade edersin demiştinya onun parasını ödüyomuyum iptal ettiğimde

iptal değil kargo kapıya geldiğinde iade edersn hiç para ödemiosn weriosn kargoya 3 gün içnde falan faturandan düşülüo

iptal değil kargo kapıya geldiğinde iade edersn hiç para ödemiosn weriosn kargoya 3 gün içnde falan faturandan düşülüo

hiç sormuolar noluo die e güzelmiş buu içinden istediğim ürünü alıomuyum yoksa kumpası kurduum kutuya istemediklerimimi yazıorum ilk gönderirken yani kutuyu hiç açmadan postalıyorumm sevdim ben bu işii :)

hyr hiç açmadan değil açıp içinden iade edeceğn ürünü alıosn faturayı dolduruosn gönderiosn bütün siparişi iptal edersn o üyen aktif sayılmıo bir kaç tllik bir ürün bırak

kızlar 25+ anew kremler hakkında bilginiz var mı? nasıl kullananlar memnun mu?

slm arkadaşlar ben de avon temsilcisiyim burayı her zaman takip ediyorum ara ara mesaj yazıyorum,sipariş vermiştim sorunsuz geldi ama açtım faturya bi baktım geçen aydan geçikmiş ödediğim faturanın borcu 15 tl çok üzüldüm sinirlendim ya böyle mi oluyo geecikince başına gelen var mı 15 lira pek çok bişe değil ama zaten 15-20 tl arası kazanıyorum gelişinden verdiğim içinnn çok zoruma gittii

kaç tllik fatura gecikti ve kaç gün 15 çok almşlar benm hep geciktririorum ödediğim en yüksek oran 3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…