- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.081
zaide cim ben 2 yıldr takım öncüsüym avondada 4 yıldr varım herşeyini bilmiorum her 2 kayıtta 20 tl alıosun 5 kişi şart değil bu 1 2.si anneni veya ablanı abini vs. kayıt yaparsn senin altından arkadşlarınıda o ailenden yapacğın kişi tavsiye etmiş olarak gösterirsn hediyelerin hepsi yine sana gelmiş olur hem aday takım öncü olursn 3 kampanya içndede 5e tamamlarsan takım öncü olursn 5e tamamlamak içnde ailenden birilerini ekleyebilrsn benm ailemdeki herkes benm temsilcim her ay siparişlerimi bölüorm hepsine yoğunluğu birine veriorum hem hediye alıorum hem prim alıorum hepsine 75 tl weremem dersen o da kolay 5 tllik bir ürün girersn sonra da 70 tllik en pahalı parfüden falan girersn siparişn geldiği gibi iade edersn pahalı ürünü we o temsilcn 5 tllik ürünle aktif olmuş oluo
ben bu takım öncülüğünden çok paralar çok hediyeler kazandm tavsiye ederm herkese hem panaroma hediyelerini topluorum hem her ay prim alıorum
ben hep yapıorum cnm daha hiç elimde patlamadısüper tüyolar biliorum daha
ben hep yapıorum cnm daha hiç elimde patlamadısüper tüyolar biliorum daha
kızlar birde takım öncülüğnde hemen hemen her ay msj gelio sayın takım öncümz bu ay şu kadr satış yapın 50 tl kazanın gibi ya da mesela yeni şampuanlar çıkmıştı o ay msj geldi sayın takım öncümz temsilcilernzle birlikte toplam 60 tane Advncd tecnqs ürünü satın 50 tl alın gibi
iptal değil kargo kapıya geldiğinde iade edersn hiç para ödemiosn weriosn kargoya 3 gün içnde falan faturandan düşülüo
hiç sormuolar noluo die e güzelmiş buu içinden istediğim ürünü alıomuyum yoksa kumpası kurduum kutuya istemediklerimimi yazıorum ilk gönderirken yani kutuyu hiç açmadan postalıyorumm sevdim ben bu işii :)
slm arkadaşlar ben de avon temsilcisiyim burayı her zaman takip ediyorum ara ara mesaj yazıyorum,sipariş vermiştim sorunsuz geldi ama açtım faturya bi baktım geçen aydan geçikmiş ödediğim faturanın borcu 15 tl çok üzüldüm sinirlendim ya böyle mi oluyo geecikince başına gelen var mı 15 lira pek çok bişe değil ama zaten 15-20 tl arası kazanıyorum gelişinden verdiğim içinnn çok zoruma gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?