- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.101
iadede kargo parası ödüyormuyuz ??
kaç tllik fatura gecikti ve kaç gün 15 çok almşlar benm hep geciktririorum ödediğim en yüksek oran 3 tl
134 tl filandı 1 ay bile olmadı geçikmesii, ne yapmam gerekir avona mesj filan yazsam bişey yaparlarmı kii yanlışlık filan oluyomu bazenn
134 tl filandı 1 ay bile olmadı geçikmesii, ne yapmam gerekir avona mesj filan yazsam bişey yaparlarmı kii yanlışlık filan oluyomu bazenn
cnm 3 ay aday takım öncü oluosn 2 kişi ile de hem 20 tlde alıosn ben sana msn adresmi göndericm özel msj olarak ordan sana takım öncüsü tüyoları wereym takım öncün anlatmıodr sana bunları
bana takım öncüm beş kişi bulursan olursun dedi..
başka hiç bilgi vermedi alsanaalsanasmile
çok abartılı müşterim yok ama neden bu takım öncüleri konuşmaya üşenen kişiler oluyor anlamıyorum kötükedihüso
Takım öncüleri söylemezler çünkü siz normal temsilci olursanz sizin üzerinzden %4 prim alırlar eğer takım öncü olursanz sizden yine %4 alırlar ama temsilcilerinzden bunu alamazlar we sizinde kendinize fazla sipariş girmeyeceğinzi prim almak içn temsilcilerinze ağırlık göstermeye çalışacağınızı bilirler bu yüzden sizn takım öncü olmanz pekte işlerine gelmes
ilkşah canım ben öncülüğe geçersem benim öncüm benim hesabımı yine kontrol edebilirmi iadelerimi siparişlerimi faturalarımı falan?
ilksah ben yeni katalogtan krem far sipariş verdim
lipstick şeklinde olanlarından değil ama:)
güzel bişeye benziyordu kullanan müşterilerin varmı?
Tamia çanta ve cuzdan vardı sanırım bu katalogta
fiyatı ne kadar onun?
hmm saol cnmm küçück birsey ama bi kç arkds sdc gzl dedi kararsz kldım allıgımda var aslnda ama dayanamıyomm
Takım öncüleri söylemezler çünkü siz normal temsilci olursanz sizin üzerinzden %4 prim alırlar eğer takım öncü olursanz sizden yine %4 alırlar ama temsilcilerinzden bunu alamazlar we sizinde kendinize fazla sipariş girmeyeceğinzi prim almak içn temsilcilerinze ağırlık göstermeye çalışacağınızı bilirler bu yüzden sizn takım öncü olmanz pekte işlerine gelmes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?